111

(412 replies, posted in Plaatsen)

Er duikt een tweede getuigenis op over de loods! Deze is van iemand die niks met de eerste getuige te maken heeft. Deze man geeft zeer helder weer wat hij daar aantrof toen hij er moest gaan een karwei uitvoeren. Kerstmis brengt nog een mooie verklaring! Maar geheim van het fucking onderzoek laat niet toe om details te lossen. We moeten druk zetten op de speurders of er gebeurt niks, en dit dan op een manier dat je zelf niet kan aangepakt worden door hen voor schending van het geheim van het onderzoek. Vermassen werkt hard geloof me; maar het is niet makkelijk op muren botsen en terug moeten afbreken is vermoeiend. Mensen die roepen en commentaar hebben denken beter eerst zelf eens na wat zijzelf al gedaan hebben in dit dossier. Een advocaat die zich kosteloos inzet, ik ken er maar 1. Voor zijn imago moet hij het zeker niet meer doen.

112

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hij spreekt aan de ancien treuil en beton niet zo ver van het clubhuis. Hij is gaan duiken een tijdje terug en de auto's hangen er nog plus een brommer. Meer weet ik niet.

113

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik kreeg 2 weken geleden een mailtje. Hobby duiker vertelt eerst over een verhaal van 2 voertuigen die op een richel hangen op 27 meter diepte. Deze moesten veel dieper gezakt zijn maar zijn blijven hangen op een beton paal. Instructeur die daar les gaf (militair) zei heel gewoon "dat zijn de auto's van de bende". Waar of niet! Alles is doorgegeven maar niemand deed er iets mee. Behalve dat de zone nu verboden is om te duiken. Dit kan niet lang duren om na te gaan wat daar beneden is, ik veronderstel geen goesting.

114

(165 replies, posted in Getuigen)

Toevallig ben ik nog eens op het forum. Ik heb een jutte zak gezien met zwart post teken erop. Deze stond op 1 meter van mij op de grond. Hierin zag ik sigaretten zitten omdat bovenzijde open viel. Haemers is door 6 personen in Aalst herkend, alle verhalen werden afgedaan als verzinsels. Daar sta je dan als leugenaar, meesten hebben het opgegeven of zijn al dood.

115

(1,219 replies, posted in 1985)

Het was een gele nummerplaat. Ik ben bevriend met de zoon van deze getuige. Ze was waarschijnlijk vals, na nummer controle bleek het er eentje van het Hof van Oranje te zijn. Goeie grap of domweg een link verraden.

116

(56 replies, posted in Getuigen)

Ik ken deze man, ik twijfel niet aan wat hij gezien heeft vroeger. Maar het verhaal van 2016 kan ik moeilijk als waarheid geloven. Een auto die plots terug in Aalst rond rijdt? Dit is ook de reden dat speurders afhaakten met zijn getuigenissen te onderzoeken.

Er bestaan foto’s van een oude ijskast die daar gedumpt is, deze was doorzeeft met kogelgaten. Er is daar iets gebeurd maar ik vermoed dat we de details nooit gaan kennen. Ik heb in heel lange tijd van de Cel niets meer vernomen. Na hun getrompetter is er stilte. Als men terug wacht tot november voor iets te communiceren is dit alleen een teken van een groots toneel.

117

(140 replies, posted in Bibliografie)

Ach ... pfff ... Als het u niet aanstaat, niemand verplicht u te kijken. Iedereen doet wat hij wil, zowel jij zeno als ik. Maar ik heb misschien een vermoeden wie je bent. En dan zou ik u reactie misschien nog begrijpen! Of ik zit er totaal naast.

118

(32 replies, posted in 1990-1999)

Erembodegem, café Dobbelken. Bestaat al een aantal jaar niet meer maar was een spil van uiterst rechts. Hier vertoefde ook Bonkoffsky en vrienden alsook man van staatsveiligheid. Maar dit zal allemaal louter toevallig geweest zijn volgens sommige. Of misschien toch niet!

Oste had een winkeltje in Erembodegem van auto-onderdelen. Naar de nabestaanden van zijn daden is er tot op vandaag geen enkel berouw te bekennen bij deze figuur. Het minste dat men kan concluderen is dat deze figuur een kleine garnaal is en was.

119

(140 replies, posted in Bibliografie)

Maar jongens astublieft, de film gaat niet over wie het gedaan heeft. Het is een familiaal verhaal, enkel over wat ons overkwam zonder verder er iemand anders bij te betrekken. Waarom zouden we een film maken met fantasie in, denk eens na! En wat verfilmd is, is de waarheid en niks andres dan de waarheid. En die psycholochische hoogvlieger was ik! Jullie kunnen hier toch nogal wa schrijven over de mensen.

120

(147 replies, posted in Afpersing)

Waar zijn die !!
Ik zal deze week de cassiere nog eens bezoeken ,
Ik zou graag meer dan 1 vaste getuige hebben van de brieven .
en voor de training tegen overvallen indertijd had ik ook graag meerdere getuigen .

Of ik ben weer aan het zeveren volgens sommige . D