1

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Bossi wrote:

Er zijn nog andere verbanden, Bely.

Dat er nog andere verbanden zijn wil ik van u zeker geloven. Bossi, uw bijdragen zijn een verrijking voor het forum en worden door mezelf met aandacht gelezen. Top! Mocht je, indien mogelijk, deze verbanden willen delen zou ik dit enorm waarderen.

2

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Ik vind dat er omtrent de zaak Finné te veel toevalligheden zweven om te geloven dat hij op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was. Finné werkte jaren voor de Bank Copine die werd opgericht door Blijweert. Toevallig was de privé-chauffeur van “de man van 70 verhoren”, betrokken bij de vervalsing van mijn getuigenis. Deze chauffeur voerde substituut Merckx naar luxe-bordelen op kosten van zijn broodheer….enz.

3

(66 replies, posted in Westland New Post)

Feit is dat er die bewuste avond bij het vijftal een gespannen sfeer heerste. Zij waren duidelijk op hun hoede en hielden de invalswegen op van het plein constant in de gaten. Over een mogelijke drugsdeal kan ik niet oordelen. Is het mogelijk dat Delhaize die dag afpersers heeft betaald? Alleszins wijzen de vervalsers van mijn getuigenis eerder in de richting van afpersing maar meer dan waarschijnlijk zullen er nog andere motieven zijn.

4

(66 replies, posted in Westland New Post)

Neen, Moussa heb ik niet herkend. De persoon die ik heb gezien op 11 november had een mooie gave getaande huid. Het leek iemand die uit zonnige oorden kwam ofwel een kuur onder de zonnebank had gedaan. Hij was in tegenstelling tot zijn gezellen zeer voornaam/beleefd.

5

(1 replies, posted in Andere)

Misschien louter toeval, feit is dat de uitbater van het café “De KGB” in Vilvoorde actief betrokken was bij de vervalsing van mijn getuigenis.

6

(4 replies, posted in Politiek & Business)

Even vermelden, de man van 70 verhoren Koen Blijweert is overleden.

7

(67 replies, posted in Afpersing)

club_le-happy-few wrote:

Het zou geen goede reclame geweest zijn voor Delhaize, alweer een extra reden om de waarheid te verdoezelen 'voor het algemeen belang'.

De waarheid verdoezelen “voor het algemeen belang” is de rode draad doorheen sabotage van het onderzoek. Vanuit Delhaize is het, buiten de beloofde premie voor de gouden tip, opvallend stil gebleven over de aanslagen.

8

(67 replies, posted in Afpersing)

Bossi wrote:

Een spoor van de afpersing van Delhaize werd wel degelijk gevolgd. Ik verwijs naar de notities van Substituut Acke. Het is bekend geworden dat twee bestuurders van Delhaize betrokken waren bij de financiering van bordelen in Brussel aan de Aarschotstraat. In 1984 stuit De Baets op een dossier bij de Generale op zwarte rekeningen van Delhaize. In de nota's van de subst. Acke komt ook de vermlding voor: 'Boonen betaalde - Afpersing?'

Over die Boonen had ik nog niets gelezen. Acke zat dicht, waarschijnlijk te dicht bij de ontknoping.

9

(67 replies, posted in Afpersing)

Meer dan geruchten er moeten reeds bouwplannen op tafel hebben gelegen. Feit is dat eind jaren “80” een volledige wijk met bordelen heeft plaatsgemaakt voor kantoorgebouwen/overheidsgebouwen Hierdoor is de Aarschotstraat als een van de weinige straten met raamprostitutie overgebleven met een zekere prijsstijging tot gevolg.

10

(67 replies, posted in Afpersing)

Kurosawa wrote:

Hoe kan je zo iets ongewild of onbewust noemen als die man 8 bordelen (want dat zijn die ramen / gebouwen) kocht in de Rue d'Aerschot?

Mijn quote (onbewust, ongewild) is misschien wel naïef als het gaat over de aankoop van 8 panden in het Noordkwartier. Wat bezielde die rijke man uit de Beau Monde om zich te gaan verwikkelen in het prostitutiemilieu? Verliefd meer dan waarschijnlijk maar een straat bordelen aankopen kan ook te maken met speculatie op meerwaarde van gebouwen mogelijk met voorkennis.