1,671

(91 replies, posted in Bewijsstukken)

Er moet toch minstens 1 haar aan dat hoedje gezeten hebben.

1,672

(601 replies, posted in Hypotheses)

bart wrote:

Is het niet normaal dat we bijzonder nieuwsgierig zijn in jullie verhaallijn? Dit houdt de meeste van ons toch bezig. En als jullie nu net de doorbraak zouden forceren dan zouden we graag de eerste zijn die dit willen weten.........

Dat hoeft voor mij niet. Best iedereen tegelijk. Zo kan er niets lekken naar de verkeerde (pers)mensen.

Ik ben ervan overtuigd dat sommige mensen uit de pers dit forum ook zullen lezen (zeker nu men weer wat aandacht aan dit onderwerp besteed) en het zou spijtig zijn dat het op die manier zou foutlopen.

1,673

(27 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik kan de foto van Weykamp niet meer vinden, had hem nochtans ergen opgeslagen. Normaal kan je deze dan - al is die offline - terugvinden via internet archieven, maar werkt niet voor deze pagina. Iemand die hem terug kan uploaden?

Toch raar dat een gewone arbeider zoveel onroerend goed bezit in Frankrijk. En ook dat Dehan eerst naar Frankrijk is vertrokken en nadien naar Kenia. Vraag mij waar deze 2 nu hun dagen mee vullen.

1,674

(601 replies, posted in Hypotheses)

Goede vooruitzichten. Heeft dit enkel te maken met Aalst of met alle feiten? Of is dit nog geheim.

1,675

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Ik denk dat Haemers zich sowieso niets aantrok. Overal de boel op stelten zetten, dat was z'n levensmotto. Als hij dan nog een hand boven zijn hoofd krijgt, dan moet die zich zeker ongenaakbaar gevoeld hebben. En dat er geen Bende-wapens aanwezig zijn. Ja, als één van de populairste gangsters krijg je na dergelijke overval automatisch bezoek. Schuldig of onschuldig ... Dat ze bij hem gingen komen zoeken zal hij wel verwacht hebben.

1,676

(601 replies, posted in Hypotheses)

bart wrote:

idee ; kunnen kuros en kalasnjikov niet staalhard dossier aan de pers doorspelen?

Dan gaan ze wel erg zeker moeten zijn van hun stuk. Voor hetzelfde geld worden ze afgedaan als fantasten.

Eén van die woordvoerders van CWB (die vrij jonge man, met zwart haar die soms op Franse reportages komt) is een meester in het weglachen van piste's en feiten.

Ideale opvolger voor Deprêtre.

1,677

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Toevallig net nu de Bende terug wat meer in de media-aandacht krijgt. En het was dus iemand die in staat is om te moorden.

1,678

(601 replies, posted in Hypotheses)

Kalasjnikov wrote:

Met nabije toekomst bedoel ik binnen een jaar zeker Renne

Het is met alle repect en de diepste bedoefdheid dat ik dit vertel maar zaken zoals het verdwenen meisje die in een goot langs de spoorlijn teruggevonden is, dubbele kelder van ons alombekende Dutrouw, dat duurt allemaal nirt zo lang voor "onze" agenten (cynisch) iets nuttigs ontdekken dat dan nog naar de waarheid leidt ook.

Hiervoor is er paraplu boven paraplu boven paraplu nodig

Dit zou eigenlijk een schoolvoorbeeld moeten zijn voor de polite academy maar neen, de bevelen en orders gaan voor

De waarheid weten is 1, ze naar buiten brengen is een andere paar mouwen. Als de autoriteiten niet willen meewerken (of zeg maar, stokken in de wielen steken) ...

1,679

(601 replies, posted in Hypotheses)

Men heeft toch verschillende DNA-stalen. Daarmee zou men min. zekerheid hebben over 1 dader. Maar men wil het niet publiek maken.

1,680

(61 replies, posted in Bende De Staerke)

Ik weet het niet, maar zou interessant zijn om weten.