1

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Patrick Haemers was een ordinaire pooier, de rest is bluf. Wat staat in zijn CV?

  1. Een groepsverkrachting, om te beginnen. Dit is natuurlijk geen kinderverkrachter, maar ook niet te ver vandaan verwijderd. Om voor een langdurige vakantie te gaan en met zijn verwijfd uiterlijk. Wie gaat wie dan verkrachten in de bak? Zelfs al was het een pooierssteek om een onwillig hoertje mores te leren, of anders getuigt dit helemaal niet van een ridderlijk beeld: een bende verkracht een zwakkere – als een berevent, kan Patrick Haemers de klus alleen klaren, waarvoor heeft hij dan ondersteuning nodig?

  2. Dan komt een geldafhaling bij de bank. Pardon, dit is een bankoverval. En zijn vader moet daarbij zijn handje vasthouden.

  3. Op de vlucht ergens in 1988 op café duwt Patrick Haemers iemand een revolver onder de neus. Dat is kinderachtig! Jij bent supergangster, iedereen moet al sowieso bang zijn van jou. Bovendien wordt jij zogezegd beschermd door hoge pieten. Desnoods duw hem zijn vuist onder zijn neus, maar nee.

  4. Tot slot: een 40-jarige held smeekt zijn Pa uit de bak: Help me, ik zit in de puree.

Conclusie: Patrick Haemers was een ordinaire pooier, de rest is bluf, om domme wijfjes te versieren. En welke idioot gaat zijn hard verdiend zwart geld nog toevertrouwen aan een pooier. Geldkoerier is ook mooie praat. Men kan toch zelf naar Lux rijden, of stuur jouw secretaris naar daar.

Anfin, VDB krijgt zijn "commissie". Op het ministerie – alleen verklikkers. Op straat wemelt het van flikken, welke elke voorbijganger van zijn zwart geld scheiden. De enige veilige plaats in gans België is de hoerentent van Pa Achille. Toch moet VdB zich vermommen als hoer. Dan vlug naar mannen WC. Hier staat rij koffers met smeergeld. Jij moet wel het juiste te pakken krijgen, anders ben je geweest met een kogel in het achterhoofd. Gelukkig zijn er plakkers met de namen erop. Den deze is voor Willy Claes, dez voor Mathot, dies voor Andre Cools. Hier voor VdB. Maar hij kan niet eens het bedrag controleren al vallen een bende Haemers binnen. "Jij vuile Janet. Wij willen helpen". VdB bukt zich, trekt zijn jurkje omhoog. En dan breng Patrick Haemers de zaak in orde.

Is het niet simpeler een gewone overschrijving te doen, van de ene Zwitserse rekening naar een andere? In elk geval toen Patrick Haemers lid van bende Achille Haemers was – geen vuiltje aan de lucht. Maar de overstap naar de bende Tyack heeft hem de das omgedaan, met een radiosnoer.

2

(26 replies, posted in Bende Haemers)

swansongunsung wrote:

Ik dacht dat niemand twijfelde over het feit dat hij schuldig van moord was. Patrick Haemers heeft het zelf toegegeven (interview in Brazilië).

Video van Patrick Haemers van toen: een brave jongen, heeft zopas een ijsje gekregen, en straks zal op vakantie naar de zee vertrekken. Dat lijkt een theater op deze video gespeeld. Hij zou beter op school de Bijbelse verhalen gelezen hebben. Over joodse hoeren en wat er alles daarna kan gebeuren. Kortom: eigen schuld! Voor niets! Blonde jongen met blauwe ogen.

3

(26 replies, posted in Bende Haemers)

dim wrote:

In de serie "joodse namen in en rond het bendedossier", alvast keuze ten over: Anne Bouhouche, Mendez, Cryns, Felix Przedborski (en het ganse atlas dossier: shavit, salik, cahen, deferm, ...), dr szombat, zwirn, nathan en het losgeld van vdb, gol, ... (bouten suggereert zelfs beijer). Zou er toch mossad mee gemoeid zijn?

Kortom: afrekening in het milieu (joodse milieu) van België en Co. Geïnfiltreerd: als minister gol in de Belgische regering, vroeger zelfs als eerste minister (VdB), onderzoeksrechter Jean-Marie Schlicker, Martial Lekeu en zo eindeloos.

4

(102 replies, posted in Andere)

Extreemrechts deed niet aan de verkiezingen van 1985, behalve dan VB of joodsbelang. Op zondag 13 oktober 1985 werden in België verkiezingen gehouden voor het parlement de aanslagen op Delhaize gebeuren just VOOR de verkiezingen en dan DAARNA, om juiste regering te vormen zonder teveel bla-bla. Dus, Gol als opdrachtgever?

5

(26 replies, posted in Bende Haemers)

geronimo wrote:

Heeft niets te maken met andere joden, je hebt overal wel goede en slechte elementen.

  • Tyack werd afgeschilderd slechts als "de weduwe" van Patrick Haemers, d.w.z. bijna "een slachtoffer" van hem.

  • Tyack werd mild behandelt door "Belgisch" gerecht.

  • Volgens Lombroso of zo, is Patrick Haemers geen crimineel. Een geldkoerier, nietsnut - dat wel, maar zeker geen moordenaar. Zelfs zijn drugsverslaving is ongeloofwaardig: een junkie met 20 jaar ervaring ziet niet zo uit, als Patrick Haemers.

 
Welk motief had Patrick Haemers? Hij had geld genoeg!

6

(26 replies, posted in Bende Haemers)

Denise Tyack, een prostituée uit het Israëlische pooiermilieu. De Joodse connectie? Of is dat taboe hier? Zo een blond jongen met blauwe ogen werd misbruikt door een hoer (joodse hoer), en belandt op slecht pad.