101

(163 replies, posted in Plaatsen)

Ben wrote:

Bedankt voor de Google-maps tip. Als je coördinaten hebt, kan je deze ingegeven in Google Maps volgens de schrijfwijze zoals het hierboven staat. Ben zelf zo vrij geweest om er een directe link van te maken.

Ben, you're welcome.

102

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

luckyiron wrote:

naar aanleiding van dit persbericht las ik volgende commentaar:

Golden World, Gent: De waarheid gaat terug naar een kasteel dat in de Ardennen staat, dat zelfs van de Google kaart gewist is. Zo hoog en gevoelig zit het. Zoek je bronnen bij de Belgische (en internationale) elite. (Bilderberg)

Weet iemand welk kasteel? Iemand die deze plaats kan aanduiden op google maps?

Mogelijk gaat het om Chateau des Amerois, nabij het plaatsje Muno in de Ardennen (tegen de Franse grens aan). Er is weinig of geen informatie beschikbaar, maar kijk een op de volgende site » theghosthunter.nl

Google coördinaten: 49.750 5.133

103

(163 replies, posted in Plaatsen)

Ben wrote:

Maar met de info die ik heb: routebeschrijving, stafkaart, Google Maps denk ik dat het huis op volgende coördinaten ligt: 50,62800, 4,18491

Ben even zo vrij geweest om de coördinaten aan te passen, zodat ze herkenbaar zijn voor Google Maps » 50.62800, 4.18491

Is trouwens wel een afgelegen plek, en niet zover van de punten 1 en 2 en er ligt zo te zien een meertje vlak bij of naast.

104

(137 replies, posted in Plaatsen)

Heb nog even een ander kaartje kunnen vinden op het internet, het gaat om een wandelroute door het bos van Houssière:

http://www.non-stop.be/boisdelahoussierewandeling.jpg

De punten 2, 4 en 5 liggen allemaal binnen deze wandelroute, dus is het idd goed mogelijk dat wandelaars, motorcrossers of voorbijgangers, iets verdachts hebben gezien, of mogelijk zaken hebben gevonden, en deze nooit hebben afgegeven bij de Rijkswacht. Misschien een al eerder gestelde vraag, maar hoe goed (als überhaupt) is de stort door de Rijkswacht uitgekamd op zoek naar een lijk of andere zaken?

105

(137 replies, posted in Plaatsen)

Plek 1 en 2 liggen wel heel dicht bij de al eerder door mij aangegeven plek bij de mogelijke schietbaan Google Maps coördinaten: 50.626203, 4.193902. Misschien komt één van de forumleden uit de buurt van het bos, en kan als hij/of zij wil eens een kijkje gaan nemen. Ik woon zelf helaas een beeeeetje te ver weg.

106

(66 replies, posted in Robotfoto's)

En wie is de man die tegenover Bouhouche zit? Qua gezicht/snor zou deze het ook kunnen zijn. Weet iemand wie het is?

107

(18 replies, posted in Plaatsen)

LEO, wil niet meteen zeggen huurlingen, maar een stay-behind actie (practical shooting) en een hele reële optie. Maar met name het feit dat er 2 militaire vliegvelden liggen. Misschien de moeite waard om te kijken of er vlak (de zelfde dan/avond/nacht een transportvliegtuig is vertrokken van de, met name militaire vliegvelden.

108

(18 replies, posted in Plaatsen)

Heb vandaag tijdens mijn werk (hahaha, ben ik toch een geluksvogel dat ik op zondag mag werken) wat meer aandacht besteedt aan het Zoniënwoud. Trek eens op een kaart een rechte lijn tussen: Aalst/Nijvel/Overijse/Aalst. Bijna alle feiten van de benden vallen in deze driehoek. Het Zoniënwoud is groot genoeg om de bende te kunnen verbergen (indien nodig), en er liggen net buiten deze driehoek een drietal vliegvelden (2 militaire en 1 burger). Dus ook de Gladio variant kan dus ook nog (invliegen op een militair vliegveld, vertrekken via Zaventem. Misschien zijn een "schaarse" maar wel belangrijke bevindingen in  het bos van Houssière een afleidingmanouvre geweest.

109

(527 replies, posted in Hypotheses)

dim wrote:

Als de kans lang niet onbestaande is dat dezelfde machtsstructuren achter beide zaken zitten, dan vind ik dat best wel een discussie waard. Als Armfelt inderdaad de persoon was die Latinus uit Chili haalde om WNP op te richten, dan is dat zelfs bijzonder waardevol.


Hallo Dim,

ben een links en rechts gaan googelen, en idd de naam van Armfelt komt wel vaak voor in combinatie van v.d. Heuvel en de Bende van Nijvel.

Is "jammer"dat insider is gestopt met het verhaal over de Bende van Nijvel, wellicht kan hij hier toch weer eens op terug komen. Vindt zeker de hypothese stelling dat er connecties zijn met het Gladio-netwerk een interessante om verder in te duiken. Misschien kan hij zich weer eens melden.

110

(527 replies, posted in Hypotheses)

Beste forum leden, zou iemand mij kunnen uitleggen wat de coup in Suriname te maken heeft met deze site? Bedoel, als je een hypothese los wilt laten over de Bende van Nijvel, 100 punten, maar over de coup in Suriname... door een voormalig LO/S onderofficier? Denk dat we dan de plank een beetje aan het mis slaan zijn.