121

(760 replies, posted in 1985)

Renne wrote:

Als de getuigenissen van in het bos kloppen was er rond middernacht een dokter of toch iemand met medische kennis bij de gangsters, dus voor iemand die er kennis van heeft of er een mening over heeft, is mijn vraag het volgende: neem nu, ik krijg een kogel in mijn been of word geraakt door een kogel, kan ik dan 4uur overeind blijven? Want de overval in Aalst was om 19h30 en getuigen hebben 3 of 4 mensen gezien in het bos en hoorden één van die mensen zeggen, "ça va, docteur". Of heb je ook medische hulp nodig als je geraakt word met een kogelvije vest? Die kogel boord niet in je lichaam maar wel in de vest, je zal er toch iets van voelen neem ik aan.

Renne, tuurlijk zal je het goed voelen als een kogel je raakt, en geloof me, ik weet waar ik het over heb (Afghanistan). Maar dood ga je er niet aan. Maar is er niet een deel van het prototype vest gevonden met een gat er in? En wat als de vesten niet zo goed waren als men beweerde? Op je 2e vraag, is het mogelijk om na een treffer te over leven. Ja ligt er alleen maar aan waar je bent geraakt, en als de killer wat ongelukkig in de kofferbak heeft gelegen en de agent met de 3.75 een lucky shot heeft gehad en de killer geraakt heeft. In het onbeschermde gedeelte van zijn lichaam en er is geen vitaal deel getroffen, ja dan kun je ook die 4 uur overleven. Mogelijk waren de vesten toch nog niet zo goed dat de alles tegen hielden.

122

(1,141 replies, posted in 1985)

Hoi 't Hand, denk niet dat de Bende van Nijvel enige banden zou hebben met extreem links zoals de CCC, zou het dan eerder zoeken in het extreem-rechtse. Maar ik raak er hoe langer hoe meer van overtuigd dat de Bende van Nijvel gedekt werd/wordt door hoge personen uit de rechterlijke macht, en mede in het verband kunnen worden gebracht met doorgeslagen Gladio agenten (zie ook het doorslaan van Gladio agenten in Nederland, de nutricia afpersing).

123

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

Wat als de bende uit Belgen en Nederlanders bestond? Ga er gemakshalve van uit, dat als een getuige, onder hypnose, een gedetailleerde robotfoto laat opstellen, dan weet hij ook wel weet of het een mercedes was met Frans of Nederlands kenteken. En als ik Eddy Vos mag geloven wat hij een paar jaar geleden in het AVRO programma opsporing verzocht, vertelde, was het een Mercedes met Nederlandse kenteken. Dus dan is er een reële kans aanwezig dat er Nederlanders bij betrokken kunnen zijn. En dan zal er gedeeltelijk Nederlands gesproken zijn, en een paar woorden Frans.

124

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

Murcielago wrote:

Op het moment van de overval was hij 9. Dus sprak of verstond bijna geen Frans. Het intrigerende is vooral dat hij een bepaalde blik zag, een blik en grijns die in zijn geheugen gegrift staan. Waarschijnlijk na hypnotisatie opnieuw sterker geworden. Wat de gesproken taal betreft, is dat volgens mij niet zo belangrijk. Hoogstens een accent herkennen, maar daarvoor moet je Brussel (franstalig) en Waalse dialecten kunnen onderscheiden. Tenslotte moet David enige tijd geleden iets te weten gekomen zijn, hij kent me al jaren goed, maar stelde mij enekele weken terug een opmerkelijke vraag.

Murcielago, is het in België dan niet gebruikelijk dat men op school tweetalig wordt "opgevoed", en als David in 1985 9 jaar was dan zat hij toch zeker in de 2e of 3e klas van de lagere school.

125

(137 replies, posted in Plaatsen)

Ben een beetje aan het googelen geweest bij het bos van Houssière, kan iemand (die een beetje bekend is in de regio) mij misschien vertellen of de locatie 50.626203, 4.193902 (coördinaat google maps) een voormalig schietbaan is van het leger?

126

(52 replies, posted in Bewijsstukken)

Ben wrote:

Inlichtingen gevraagd omtrent een wegenkaart, grotendeels verkoold en verscheurd, gevonden in 1985 in het bos van Houssière te Braine le Comte ter hoogte van het wrak van een VW Golf welke gebruikt zou zijn bij de feiten. Het zou kunnen gaan om een kaart van Michelin, De Rouck of Giraud Gilbert. Meerder locaties in Waals-Brabant en Henegouwen in de omgeving van Charleroi werden onderstreept zijnde :

Anthee, Flavion, Ermeton-Sur-Biert, Wanfercee-Baulet, Boignee-St-Martin, Ligny, Tongrinne en Sombreffe.

Hey Ben, lijkt verdacht veel op een Falk kaart.

127

(382 replies, posted in Getuigen)

Murcielago wrote:

Jongens, jongens, rustig blijven he. België is een klain land, aalst ligt op +/- 25 km van Brussel en was bovendien jarenlang een bruisende stad met een levendig nachtleven. Ik zou niet graag eten geven aan Aalstenaars die via een huwelijk of via kinderen banden hebben met Brussel en omstreken. Het is een feit dat er voor Aalst blijkbaar iets speciaals aan de gang was, want PH was zeker aanwezig, en neen hij mankte niet. Hebben jullie al eens stil gestaan bij het feit dat we ons misschien te veel fixeren op elementen die gezegd worden. Toegegeven, dat is voor mij ook het geval geweest. Een advies: surf naar Google afbeeldingen en zoek naar foto's van PH er is er eentje bij die veel aantoont, koppel die aan de robotfoto nr19 en komt dichtbij. Geen rekening houden met kuiltje in de kin enz. want op de robotfoto is de kin bedekt en heeft de man ook een snor, dat is de misleiding volgens mij. MAAR DIE BLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lijkt er wel heel erg veel op, snap alleen niet als wij het kunnen zien... onze "vrienden" van de Rijkswacht of het parket het dan niet? Of toch zoals ik al eerder in een anders stuk op dit forum (bewijsstukken/hoedje) heb geopperd.

128

(718 replies, posted in 1982)

Columbo wrote:

Er is wat met dat sanatorium daar in de bossen. Als je hun website, www.derscheid.org, opzoekt kom je op een soort islamitische website terecht! Erg vreemd.

Dit is geen Arabische taal of website maar Japans.

129

(91 replies, posted in Bewijsstukken)

Misschien geeft de hedendaagse DNA techniek een beter inzicht in de her en der gevonden DNA sporen. En kan men misschien in de archieven van de rijkswacht kijken wie er O+  hebben/hadden in de regio waar de overvallen een aanslagen plaats hadden. Want heb steeds meer het idee dat er in het kader van de Gladio-organisatie (paramilitaire) rijkswachters bij betrokken zijn, al dan niet aangevuld met special forces van de USA of NL.

130

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Kan iemand mij iets vertellen of Patrick Haemers in dienst heeft gezeten, en zoja bij welk onderdeel?