51

(55 replies, posted in Nieuws)

noorderling wrote:

Om deze reactie kan ik wel lachen, maar ik denk dat je het zonder knipoog bedoelt. Je moet niet zoveel films kijken. Gewoon jezelf blijven. Je niet zomaar gek laten maken. Geloof me, je kan op dit forum zeggen wat je wil zonder bang te zijn. Kijk maar naar beheerder Ben. Als er iemand veel namen noemt , is hij het wel. Doe mij een plezier. Relativeer het een beetje. De echte daders gaan heus geen dreigmails sturen.

Noorderling, denk dat ik wel één van de laatsten zal zijn die zich "gek" zal laten maken, zit zelf op diverse fronten redelijk dicht bij het vuur, en heb vanuit mijn werk behoorlijk vaak te maken met opsporingsinstanties, en weet daar door dat het toch minder makkelijk is om via een forum (behalve na aanvraag IP onderzoek) een adres/naam en telefoonnummer te verkrijgen. Natuurlijk zijn er ook illegale wegen om deze weg te bewandelen, mmmm, misschien bellen deze dan juist wel.

Nogmaals, opdat niemand zich laat weg jagen hier of zich "gek" laat maken, gewoon door gaan.

52

(55 replies, posted in Nieuws)

Biggus Dickus, er gaan echter zoveel theorieën over over o.a. de moord op Olof Palme, maar in het zelfde verband liggen o.a. de linken tussen de wapenhandel/Bende van Nijvel/Gladio. Echter het topic hier is niet neergezet om een verwijzing die kant op, te doen, maar Swan heeft dit gepost omdat hij voor een stukje persvrijheid werd gehoor op het parket. Daarna kwamen ook de bevindingen (met name over intimiderende telefoontjes) bij de overige forumleden los, en zij die hier op in gingen. Denk dat de theorieën over de invloed van de wapenhandel op o.a. het forum van de Bende van Nijvel misschien dan wel een eigen topic zou moeten krijgen.

53

(33 replies, posted in Wagens)

Heb ook diverse keren naar de foto gekeken en naar de andere foto:

https://lh5.googleusercontent.com/-_ICQDixpjRI/TWrGwnrYV7I/AAAAAAAAA4g/daBAnkeqPo8/Overijse%25252031.png

Staat de Ford er wel dicht op, maar niet zo dicht. Het zal denk ik wel een raadsel blijven van wie deze auto was en of deze idd iets met Finné te maken heeft.

54

(33 replies, posted in Wagens)

Zou idd kunnen dat deze wagen van de RW is, maar blijft natuurlijk altijd nog de vraag waarom zijn belangrijke getuigen (nog steeds) niet gehoord. Misschien zou het idd kunnen dat deze wagen totaal niets met de bende te maken heeft, maar kan andersom ook. Denk dat CWB één van de weinigen is die hier een antwoordt op kunnen geven.

55

(33 replies, posted in Wagens)

Hoi deadletterbox/Noorderling,

Ga nu even puur af op wat de getuigen vertellen: de Engelse getuige geeft aan dat Finné er duidelijk anders uitzag dan de jongen die nagenoeg op et zelfde moment is doodgeschoten, verder geeft getuige Ghekiere en van Auwera dat de witte Ford er niet stond tijdens de "actie"! Verder als je de foto's bekijkt staat er wel een grijze 504 met kogelgaten, terwijl de Ford ongeschonden is. Dus blijft de grote vraag: van wie is de Siera en waarom ligt Finné er zo "afgelegd" bij?

56

(55 replies, posted in Nieuws)

Het is op zijn minst toch wel vreemd, dat je zo maar door iemand gebeld wordt, deze vraagt bent u dhr. (...) en geconfronteerd wordt met zaken die de Bende van Nijvel aan gaan. Als ik daarbij de andere verhalen optel van onze Franstalige "collega" en Leo, dan is het toch wel heel aannemelijk dat er mensen via IP adressen de ware identiteit van forumleden achterhalen.

Behalve dat het een inbreuk is op de de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting, maar bovenal is het toch stof om over na te denken. Bedoel hier mee, dat buiten onze "vrienden" van CWB ook andere belanghebbenden veel interesse in onze redeneringen en visies hebben. En misschien wel bang zijn dat we heel dicht bij de waarheid en identiteit komen.

57

(33 replies, posted in Wagens)

noorderling wrote:

Dat verhaal dat Finne dood zou zijn neergelegd gaat zijn eigen leven leiden. Het lijkt mij zéér  onwaarschijnlijk. Veel belangrijker is het algemene verhaal. Nog steeds is er twijfel of Finne toevallig slachtoffer is, of is afgerekend.

Al het dan niet zo is dar Finné daar "ter plekke" is dood geschoten, er meerdere getuigen zijn die anders beweren, net zo als het verhaal met de witte Siera. Weet niet of je dit al eens het gezien, maar heb toch mijn twijfels of er niet bewust zaken achterwege zijn gelaten door de opsporingsinstanties.

» YouTube

58

(55 replies, posted in Nieuws)

Hey Noorderling, het gaat niet om wel of niet kort door de bocht, maar om het feit dat forumleden (of althans sommigen) door overheden/instanties of ... (vul maar in), in de gaten worden gehouden. Mogelijk dat daarom bepaalde forumleden de spreekwoordelijke "eieren voor het geld" hebben gekozen en met dit forum zijn gestopt. Mogelijk dat onze Franstalige vrienden ook soortgelijke ervaringen hebben.

59

(55 replies, posted in Nieuws)

Uit bovenstaande blijkt dus dat er diverse instanties zijn die hier mee kijken, en conclusies trekken. Misschien dat men ook eens een keer wil kijken wat de mensen hier brengen en constructief hier mee gaan werken. Oh ja, aan zij die mee kijken: niet bellen zonder nummerherkenning. smile

60

(55 replies, posted in Nieuws)

Raf, kan dus allen als iemand een IP adres kan achterhalen, en dat kan bij mijn weten alleen een RW of een speciale opsporingseenheid. Wellicht gaan mensen binnen de RW zich zorgen maken over de waarheid.