1

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Mevrouw Marie Jeanne Callebaut - Woonachtig te Erpe-Mere (9420), geboren te Aalst (9300) op zaterdag 11 januari 1947, overleden te Aalst (9300) op zondag 31 maart 2024 op 77 jarige leeftijd, weduwe van Mijnheer Jan Palsterman » www.bruyland.net

2

(504 replies, posted in Algemeen)

Ach zo, een derde Bendecommissie. Dat men dan in die Bendecommissie maar eens begint met de Stropkens te ondervragen.

3

(504 replies, posted in Algemeen)

Een reden zou kunnen zijn dat Vermassen er zelf jarenlang om gevraagd heeft. Ik bedoel dan om te verjaringstermijn voor bepaalde criminele feiten af te schaffen.

Bron » Nieuws

4

(504 replies, posted in Algemeen)

Waarom zou de cel nu ook met al die niet relevante informatie moeten aanvangen.

5

(504 replies, posted in Algemeen)

Bossi wrote:

Dat komt nog wel.

U kan de naan van de "zeer gekende dader" ook op het forum bekend maken en dit samen met bewijsmateriaal waarover U beschikt. wink

6

(504 replies, posted in Algemeen)

Het lijkt wel alsof men op het forum nog niet door heeft dat het dossier 29/90 als onverjaarbaar wordt beschouwd en dus nooit ofte nimmer openbaar zal worden gemaakt. Het is over en out. En nu gaan we weer in slaapmodus.

7

(504 replies, posted in Algemeen)

Bossi wrote:

Dit terzijde. Als ik me niet vergis was u 10 jaar geleden toch voorstander om het BVN dossier te laten verjaren?

Klopt » www.apache.be

Bossi wrote:

Weet dat men belangrijke dossiers van een zeer gekende dader wou koppelen aan het dossier van de Bende van Nijvel in 2018. Onvoorstelbaar dat men helaas is gestuit dat van deze bekende dader geen enkel dossier nog was terug te vinden ondanks zijn vele voorgaanden en veroordelingen.

Blijkbaar beschikt U over de nodige bewijzen. Waarom noemt U die "zeer gekende dader" dan niet bij naam. Of beter nog, waarom gaat U er niet mee naar de pers? U wordt op slag wereldberoemd en last but not least 10 miljoen oude Belgische franken (€ 250.000) rijker » Forum

8

(504 replies, posted in Algemeen)

Ben wrote:

Misschien is het een doorbraak, misschien ook niet

Dixit Ben de moderator. Ik zie dat U een veiligheidsmarge heeft ingebouwd. Dat lijkt mij een verstandige zet uwentwege maar misschien had U daarmee zo lang niet moeten wachten.

9

(88 replies, posted in Algemeen)

The Police | There is no political solution >> YouTube

10

(504 replies, posted in Algemeen)

Ben wrote:

Nogmaals, ik kan bevestigen dat er in december nog belangrijke onderzoeksdaden zijn gebeurd. En nee, dat heb ik niet uit de pers. Waarover ik het heb, is (nog) niet in de pers verschenen.

De zoveelste gouden tip om de indruk te wekken dat men "er mee bezig is" om zodoende de nieuwe wet op de verjaring te rechtvaardigen. Het opportunisme van de overheid is nu zelfs doorgedrongen tot op het forum. De schaamte voorbij.