31

(155 replies, posted in Andere Personen)

vleermuisje1971 wrote:

Grote kerel, goede chauffeur en zat vast tussen eerste en tweede periode. Tja.

Als de Bende ermee gekapt zou hebben omdat hij in de lik vertoefde, zou hij toch veel meer dan alleen maar een loopjongen zijn geweest.

32

(26 replies, posted in Roze Balletten)

Pilarski, aangezien afkomstig uit Adinkerke, zou het Nederlands machtig geweest moeten zijn. Maar is daar uitsluitsel over?

Feit is dat de mensen die gelinkt worden aan De Pomp Franstalig waren/zijn, terwijl dit een café was waar de Vlaamse vlag gehesen werd. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat een notoir racistisch francofoon heerschap als Bouhouche daar aan de toog gezellig ging zitten keuvelen.

Nog een feit is dat het taalgebruik in dit dossier onderbelicht is, wegens te weinig accurate getuigenissen.

33

(26 replies, posted in Roze Balletten)

the end wrote:

De vraag is hoever of dicht staat dit allemaal van Sarr en Pilarski en ook van wat zich in de Pomp afspeelt want misschien kan Pilarski er ook wel eens langsgekomen zijn.

Ik vraag me af hoe al die puur Franstaligen te rijmen vallen met een café met een uitgesproken Vlaams karakter als De Pomp.

34

(155 replies, posted in Andere Personen)

Na eens in mijn geheugen gegrasduind te hebben, staat me een Texaco-station voor de geest, op de baan van Keerbergen naar Haacht. Enkele honderden meters verder, op de rechterkant, kom je aan het stuk grond met de vijver die werd gepoogd te dreggen » Forum Werd toen om technische redenen afgeblazen, wat me nog altijd verbaast.

35

(155 replies, posted in Andere Personen)

Ik droeg een broek.

36

(155 replies, posted in Andere Personen)

Ik ben van Keerbergen, maar kan me niet onmiddellijk een Texaco-station herinneren, ik groeg in die tijdspanne nog een sponsen broekje. Wel was er een onbemand tankstation aan de plaatselijke Delhaize, die ondertussen is uitgegroeid tot 'het warenhuis van de toekomst'.

37

(95 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De speurders geven te kennen dat ze 'binnenkort' gaan dreggen. Veel zouden ze niet meer vinden als ik er belang bij had. Jezus!

38

(34 replies, posted in Bewijsstukken)

Zijn overduidelijk twee verschillende verpakkingen. Maar de '3,25' die op beide verpakkingen voorkomt (op de ene lager dan op de andere) is door dezelfde hand geschreven. Wat me intrigeert is de tekst op de linkerkant (op de foto): het puntje naast de 'L' ontbreekt op de modderpoelversie, en de afstand tussen de gedrukte en handgeschreven tekst verschilt ook. En op de modderpoelversie is er iets extra (ik kan het niet ontcijferen) geschreven, wat op de Santaversie ontbreekt.

39

(106 replies, posted in Speurders)

Django68 wrote:

Volgens forumlid Chronos op het Franstalige forum zou de zaak binnenkort opgelost worden. Hij heef blijkbaar iets in het dossier gelezen dat de speurders over het hoofd hebben gezien. Misschien hetzelfde feit als Merovinger? Benieuwd...

Hebben de speurneuzen al iets aangevangen met de getuigenis van Mero?

40

(20 replies, posted in Getuigen)

Wat er ook allemaal van zij, naar de 'politie' stappen zal geen zoden aan de dijk brengen. Als je weet dat er met de info van Mero bij de CWB blijkbaar geen reet wordt aangevangen weet je genoeg. Zum kotzen.