11

(601 replies, posted in Hypotheses)

Biggus Dickus wrote:
kuros wrote:

Ik vraag mij af of jij wel alles volgt op de voetn dan zou je zo geen domme vragen stellen


Kuros, dit is echt heel, heel zwak. Past deze vraag (waarop je trouwens voor de tweede keer antwoordt) misschien niet in je kraam? Heb je je ooit al eens afgevraagd waarom je verhaal bij anderen, volgens jou 'domme' vragen oproept?


Inderdaad ik was diegen die in Kuros zijn naam dze opmerking maakte. ik neem namelijk geen blad voor de mond. Als dit verkeerd overgekomen is, mijn excuses hiervoor. Kuros wist zelfs niet dat ik op zijn computer zat en dat ik berichten stuurde in zijn  naam. Nogmaals sorry, het is niet mijn bedoeling om ruzie te stoken maar deze opmerking van mij moest toch even van het hart. Biggus Dickus, excuses

Columbo wrote:

Kuros, u hebt de gangsters zogezegd een Opel Commodore verkocht. 6 uitzonderlijk  lelijke gangsters. Die de avond voordien in Uw café zouden gezeten hebben. Ook zegt U dat U op de parking in Aalst verwacht werd. En dat U niet gegaan bent. Toch zouden ze hun vluchtauto 'bij degene die niet gegaan is' ondergebracht hebben. Dan vergeet ik nog de helft van wat U vertelt.

Ik geloof daar dus niks van. Ik vind het spijtig dat sommige mensen op dit forum geloof aan U hechten. Ze zouden beter moeten weten. Welk was de chassisnr. van de Commodore? Wie kwam er in Uw café? Kunt U bewijzen dat dat café ooit bestaan heeft?

Die gasten zullen zich gehaast hebben om de avond voor de feiten in Uw taverne te komen zitten!

Deze site zit goed in elkaar. Het grootste probleem is om zeveraars van goedmenenden of oprechte getuigen te onderscheiden.


Neeeeeee, ze zijn in zijn taverne komen zitten om te kijken hoe Kuros eruit zag. Je moet toch uw slachtoffer zien eer je ze kan neermaaien als het expres is om een executie ut te voeren. Colombo a.u.b

12

(601 replies, posted in Hypotheses)

club_le-happy-few wrote:
bart wrote:

Is het niet normaal dat we bijzonder nieuwsgierig zijn in jullie verhaallijn? Dit houdt de meeste van ons toch bezig. En als jullie nu net de doorbraak zouden forceren dan zouden we graag de eerste zijn die dit willen weten.........

Dat hoeft voor mij niet. Best iedereen tegelijk. Zo kan er niets lekken naar de verkeerde (pers)mensen.

Ik ben ervan overtuigd dat sommige mensen uit de pers dit forum ook zullen lezen (zeker nu men weer wat aandacht aan dit onderwerp besteed) en het zou spijtig zijn dat het op die manier zou foutlopen.

Jullie zijn geestesgenoten, maak jullie geen zorgen, jullie zullen de eerte zijn!

Ben, is het ok dat wij jou binnenkort contacteren via dit forum om mij (ons) met wat raad bij te staan)?

Kijk beste Forum-leden, ik of niemand hier beweert de sleutel in hadden te hebben maar wij zij van enkele dingen overtuigd die we met jullie willen delen, niets illegaals, juist uitwisselen van informatie. Informatie achterhouden is strafbaar maar informatie geven, ik denk het niet. En ik volg Kuros nu al een tijdje in zijn gedachtegang en volgens mij is hij het die het meest bij de waarheid aanleunt. Dus ik, wij steunen hem bij het vinden van de waarheid van 22 jaar geleden.

13

(601 replies, posted in Hypotheses)

Renne wrote:
club_le-happy-few wrote:

Goede vooruitzichten. Heeft dit enkel te maken met Aalst of met alle feiten? Of is dit nog geheim.

Maar niet te euforisch worden,je weet hoe het onderzoek in het verleden gesaboteerd is geweest,dus zullen ze nu er ook alles aandoen om iemand een fantast te noemen,maar laat ons hopen dat ze met hun rug tegen de muur staan op een gegeven moment

Die muur zijn wij nu aan't zoeken en ze is a de helft af...

club_le-happy-few wrote:

Goede vooruitzichten. Heeft dit enkel te maken met Aalst of met alle feiten? Of is dit nog geheim.

Enkel Aalst.

Willi wrote:

Als je A schrijft moet B volgen

neen niet altijd, greef mij een reden waarom B op A moet volge direct...

14

(601 replies, posted in Hypotheses)

De pers is een goed idee maar please, NU nOG NIET of alle werk is voor niks geweest  en dan zijn we weer de fantasten. Heb nog even geduld tot de de bewijzen aan een ketting aan onze hand leggen. Ik beschouw jullie als vrienden, niet als vijanden maar als maten, met hetzelfde  doel voor ogen. Dus beste vrienden, onderoek nog even maar zonder pers, we hebben nog teveel mensen die we moeten zien vooraleer we de juiste besluit kunnen nemen. En inderdaad Bart dan hebbn wij een dossier die nog harder is dan het staalvan Mittal Steel :-)

15

(601 replies, posted in Hypotheses)

Met nabije toekomst bedoel ik binnen een jaar zeker Renne

Het is met alle repect en de diepste bedoefdheid dat ik dit vertel maar zaken zoals het verdwenen meisje die in een goot langs de spoorlijn teruggevonden is, dubbele kelder van ons alombekende Dutrouw, dat duurt allemaal nirt zo lang voor "onze" agenten (cynisch) iets nuttigs ontdekken dat dan nog naar de waarheid leidt ook.

Hiervoor is er paraplu boven paraplu boven paraplu nodig

Dit zou eigenlijk een schoolvoorbeeld moeten zijn voor de polite academy maar neen, de bevelen en orders gaan voor

Die onderzoeken moeten doen uitschijnen dat men er mee bezig is (al zoveel jaar, komaan seg in't buitenland lachen ze ons gewoon uit.

Voorwaar ik zeg u, de puzzel is bijna compleet...

16

(601 replies, posted in Hypotheses)

Renne, je gaat binnenkort verschieten. Ik geef je een tip. Ken je DNA? De afkorting hiervoor wetenschappelijk is "Desoxyrybo-nuclein acid" of kortweg nucleinezuur. Dit heeft een structuur dat de mens uniek maakt. Geen enkele mens op aarde kan NOOIT een zelfde structuur zijn omdat er meer mogelijke combinaties met DNA-structuren bestaan dan dat er op aarde mensen rondlopen. Waar wil ik naartoe? Wat je binnenkort ongetwijfeld in het nieuws zal horen zal met dit te maken hebben. 1 probleem zal je er moeten bijnemen. Weet je het welke ik bedoel ls WE erin lukken de 2000 stukjes van de puzzel te doen passen? Wat denk je?

"iets" of "iemand" dwarsboomt ons terwijl we de waarheid zelfs kunnen ruiken! Ik zeg het u ik begrijp Kuros maar ik ben ook geen doetje geweest vroeger jaren dus ik vind dat Kuros over sommige en let op mijn woordspeling "sommige" zaken te licht overgaaten. Hij moet het heft in eigen handen nemen miljaarde (sorry voor de uitspraak) en zal nadien de nodige roem krijgen op een manier die dan pas zullen kennen

Ik ken de waarheid maar ik weet niet of ik "belgïë op z'n kop" zie ziten...

17

(601 replies, posted in Hypotheses)

Beste Forum-leden

Inderdaad, ik ben nieuw op dit forum maar dat wil niet zeggen dat ik niet begaan en "bezig" ben met de zaak. Alles samengevat kan je stellen dat dit niet zo maar een overval was maar de best voorbereide raid allertijde waarbij er aan het kleinste detail gedacht is. Hoe doe je dit? Om het antwoord hierop te weten moet je geen intellect zijn. Het "perfecte" bereik je door bij wijze van spreken de koppen bij elkaar te steken en na te denken hoe een bepaald probleem aan te pakken.

Als je dan nog eens zeker bent van de grote slaagkans en alle factoren zijn gunstig, dan doe je het. Ik verwoord het wat cryptisch maar jullie zullen mij wel verstaan. Door de toenmalige Rijkswacht wordt het woordje "toevallig" teveel gebruikt. De definitie van toevallig is een onverwachte gebeurtenis.

Deze overval is geen ordinaire overval maar een partij van executies. Toch, deze zaak was niet zo goed voorbereid als geacht want ze hebben 1 doel gemist. (geen verdere commentaar). Deze fout zal hen zuur opbreken. Nu lach je misschien wat met mijn mening maar je kent het spreekwoord "Alles komt aan het licht." En ik bedoel hiermee ongeacht de tijdspanne die erover dient te gaan.

Kuros heeft het bij het rechte eind en ik stel mij hierbij de vraag waarom hij als verdachte gezien wordt. Als verdachte heb je minder rechten en minder toegang tot bepaalde informtie zodat je speelruimte veel kleiner wordt.

Ik zeg jullie: de waarheid is nabij!