1

(58 replies, posted in Gladio)

Klopt helemaal, staat in Nederlands' Maffia (1985). Mitric blijkt gewoon gelijk te hebben. Hij zegt ook later dat Koos lid was van de IDB (Inlichtingen Dienst Buitenland) daar viel dus de Nederlandse Gladio onder.

2

(527 replies, posted in Hypotheses)

Ik hoop dat Insider nog deze site bezoekt maar als hij spreekt over Kurt Gorlitz uit Den Haag dan doet mij de vraag reizen of hij ook 'Karate Bob' kent? Maakte hij misschien deel uit van Interdoc?

3

(58 replies, posted in Gladio)

In de zaak van Koos H. blijkt duidelijk dat er connecties zijn met de Nederlandse Gladio, een geplande coup - die niet doorging - in een buurland (Portugese kolonie) van Zuid-Afrika. Ook de betrokken minister Vredeling (Defensie), die opdracht gaf via rechter Stolk aan Koos H. voor de coup, bleek contacten te onderhouden met de beruchte Carl Armfelt (www.stelling.nl/kleintje). Bovendien waarom werden twee Zweedse meisjes in België dood gevonden, vlakbij een trainingskamp van extreem-rechts (waarvan de leider in Afrika had gevochten)?

Sporen die telkens maar moesten leiden naar Koos H., om hem als seriemoordenaar neer te zetten. Mogelijk zijn er dus connecties met de Belgische Gladio om wellicht samen te trainen voor de coup? Uit mijn onlangs uitgegeven boek blijkt dat de zaak Koos H. heel anders in elkaar zit dan Peter R de Vries en de Nederlandse Justitie doen voorstellen om de zaak in de doofpot te houden.

Zie mijn website » www.kooshenderechter.nl

4

(3 replies, posted in Organisaties)

Dat kan de link zijn met Gladio, de strijd tegen het communisme die op alle fronten bevochten werd. Portugal hoort bij de Navo. En wanneer kreeg deze Belgische generaal deze onderscheiding?