11

(116 replies, posted in Wagens)

Ben wrote:

Omdat zij die info niet wisten?

De genoemde motorschade kán je niet missen door de mechanische herrie en flinke rook uit de uitlaat. Wat is de bron van de genoemde motorschade, misschien viel het wel mee?

12

(6 replies, posted in Plaatsen)

Dit is de enige lange witte muur in Everbeek smile » maps.google.co.uk

13

(116 replies, posted in Wagens)

Je moet wel de zaken scheiden tussen; stelen voor verkoop of het onherkenbaar maken van de auto. Boxen, radio, emblemen, verstralers en logo's zijn allemaal items die een auto zeer herkenbaar en uniek maken. Dat zou ik er zelf ook allemaal uithalen als ik langere tijd met een gestolen auto ga rondrijden.

14

(116 replies, posted in Wagens)

Reckie's Son wrote:

Dat zou een plausibele uitleg kunnen zijn LEO, frustratie omdat de auto hen in de steek liet. Hij liet hen niet enkel in de steek door n lekke band, wat nog erger was, er zat minstens een zuiger geblokkeerd in het cilinderblok, waardoor de auto slechts een topsnelheid meer kon halen van een dikke 70km/u, en dat terwijl er zoveel werk aan de Saab verricht was (ondermeer het zwaar opgetunede motorblok), frustratie zou dus zeker kunnen.

Als liefhebber van getunede oude Saabs moet ik hier gepost hebben. smile Wie heeft meer informatie over de motorschade? Als je bovenstaande schade oploopt is het einde verhaal met verder rijden, de schade is kritiek en auto loopt geen meter meer. Waarom zou je dan alsnog de auto op de krik zetten en proberen de (klap)band te vervangen?

15

(32 replies, posted in Bibliografie)

Al info over het proces Bouten/Beijer?

16

(84 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Filip, uit het boek van Guy Bouten over Smets:

In 2008 vertrouwde hij me toe de test met de leugendetector of polygraaf gunstig te hebben doorstaan. Maar Bouhouche, Beijer, Amory en zelfs De Staerke deden hem dat voor. Voor getrainde criminelen of spionnen is de leugendetector een lachertje, nog afgezien van de vraag of de ondervragers bekwaam genoeg waren om de juiste vragen te stellen.