3,091

(134 replies, posted in Andere Personen)

Het leden- en contactenbestand van de AESP is opmerkelijk, met behalve de hogergenoemden ook nog leden van geheime diensten allerlei (Cees Van den Heuvel, vader Dubois), vertegenwoordigers van de Franco-dictatuur (Alfredo Sanchez Bella, Manuel Fraga Iribarne, ...), kosptukken die betrokken waren bij het Italiaanse P2-schandaal (Giulio Andreotti, Carlo Pesenti, Ivan-Matteo Lombardo, ...)

van deze site » gladiogoeson.blogspot.be

In bovenstaande zin staat vader Dubois bedoelen ze hier de vader van Claude Dubois?

3,092

(94 replies, posted in Bende Haemers)

We zullen het nooit echt weten, het is een van de mogelijkheden die de verschillende aspecten van zijn dood een beetje kan plaatsen. Waar we zeker mogen over zijn is dat hij dood is.

3,093

(94 replies, posted in Bende Haemers)

DeadLetterBox, het had niets met mijn werk te maken, het was iets met een kennis en het heeft niets met de Bende van Nijvel te maken, het is van 26 jaar gelden. Ik wou het gewoon aanhalen omdat dit punt me raakt, ook weet ik nog goed hoe ik woest was toen ik het nieuws vernam van de dood van Patrick Haemers en dat er geen proces kwam met Patrick Haemers en dat zo Vanden Boeynants voor een stuk buiten schot bleef!

Geronimo, absoluut mee eens, we zullen het waarschijnlijk nooit weten en het is uitzonderlijk dat zoiets gebeurt met een belangrijke gevangene, er moest er toch verscherpt toezicht zijn vermoed ik. Misschien is nog een andere optie open, vooral omdat men meld dat Patrick Haemers languit op de vloer lag. En die is: dat hij wilde indruk maken op de cipiers, dat hij zich op de grond (tegen de radiator) gelegd heeft met een strop rond zijn nek wachtend tot dat ze hem zouden vinden om hem dan een beter regime te geven. Maar hij is in slaap gevallen en de cipiers zijn een tijd niet langs gekomen en hij is er niet meer uit gekomen. Hij was een verwend kind die meestal zijn zin kreeg en zich graag in een slachtoffer rol draaide niet echt het zelfmoord type doch hij was ten einde raad en versleten blijkbaar. Hij voelde zichzelf belangrijk en dacht dat dit indruk zou maken maar door zijn vermoeidheid is hij in slaap gevallen.

Op zich verschilt dit niet veel van de zelfmoord theorie enkel zijn instelling en het feit dat hij zich vergist heeft in de afloop.

3,094

(94 replies, posted in Bende Haemers)

Het is zo dat het bewustzijn verlies kan snel intreden als de persoon zich laat hangen en geen weerstand bied, het hart blijft dan nog een lange tijd verder kloppen. Het is zo dat je met je duim en wijsvinger iemand zijn strot kan dichtknijpen zodat de het bustzijn verliest maar om te doden is wurgen een trage methode, je bent niet altijd zeker of de persoon efectief dood is of in coma (tenzij je het strotenhoofd er uit trekt of de nek breekt).

Zoals je soms ziet in films een maken dat het slachtoffer het bewustzijn verliest en de nek breken zodat je zeker bent. Nu ik heb zelf een moordpoging door wurging overleefd en dit terwijl ik aan het slapen was. Het was een forse gast die die met heel zijn gewicht op me zat en met zij 2 handen mijn keel dicht kneep. Ik had gelukkig een goede reactie en kan het daarom verder vertellen.

3,095

(7 replies, posted in Andere)

Hoi, al iemand gehoord van Jean Vincent Martini? Hij zou huurlingen rondselen voor Angola en zou ook voor Paladin gewerkt hebben als killer in de anti-ETA-acties. Tevens zou hij de contactpersoon zijn voor Paladin in Brussel.

Jean Vincent Martini: Avanguardia Nazionale activist from South Tyrol, recruiting agent for Angolan mercenaries and main Paladin agent in Belgium. Identified as one of Paladin’s killers in Paladin's anti-ETA contract.

3,096

(161 replies, posted in Bibliografie)

Hoi, al iemand gehoord van Jean Vincent Martini? Hij zou huurlingen ronselen voor Angola, en zou ook voor Paladin gewerkt hebben als killer in de anti ETA-acties. Tevens zou hij de contact persoon zijn voor Paladin in Brussel.

Jean Vincent Martini: Avanguardia Nazionale activist from South Tyrol, recruiting agent for Angolan mercenaries and main Paladin agent in Belgium. Identified as one of Paladin’s killers in Paladin's anti-ETA contract. Zie » libcom.org

3,097

(94 replies, posted in Bende Haemers)

Het kan in feite niet om je zo te verhangen. Ik heb het jaren geleden getest hoe hoog het hoofd of de touw rond de nek hangt, je heb zeker 40 a 50cm nodig voor de knoop rond de verwarming en de lus waar het hoofd door moet. Bij ophanging breekt de nek normaal gezien als dit niet gebeurt stref je door verstiking. Het enige dat ik kan bedenken is dat hij zo in slaap gevallen is en dat hij in een soort coma gegaan is.

Doch dit duurt lang zeker meer dan een halfuur maar waarschijnlijk langer. Het doet me ook denk aan Latinus die zich had opgehangen aan een laag plafond met een touw die niet sterk genog was om zijn gewicht te dragen. Tevens in het Bende van Nijvel-dossier zijn er heel veel zo gezegde zelfmoorden ook bij onderzoekers, zie Willy Acke. Het is een bizar verhaal.

3,098

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Is dat Vos links?

3,099

(94 replies, posted in Bende Haemers)

Straf om je daaraan te verhangen, voor een man van ongeveer 1,90m.

3,100

(45 replies, posted in Terrorisme)

Léon Degrelle was in Spanje 1992 aanwezig op een reünie met ongeveer 150 Waalse SS'ers. Wat aantoont dat er een netwerk was en is, en dat hij een behoorlijke aanhang had in die tijd.