31

(784 replies, posted in 1982)

coconut wrote:

The End, wat die "Top secret" papieren betreft , hoe zeker ben jij dat het niet om vervalsingen gaat ?

100% zeker! Ze worden in andere nogal groot rechtszaken gebruikt. Dus niet alleen ik heb die.

32

(784 replies, posted in 1982)

Je kent het verschil dus duidelijk niet. Zoveel woorden had je er niet voor moeten gebruiken. Wat de meerwaarde van je post is in dit topic weet ik niet. Nogmaals VDE is niet voor het geld vermoord en de taxi van Angelou is niet voor niks in Bergen achtergelaten zoals het ook geen toeval is dat de Peugot die gestolen is later een officiële (diplomaten) wagen was zie de nummerplaat die met een D 705 F. Waarom de daders zo doen weet u natuurlijk dit is duidelijk voor het geld. Daartussen of synkroon ermee richt de staatsveiligheid een sectie op SSP moet je weten. En de daders in Waver het feit voor Beersel zochten iets bij iemand die geluiddempers maakte. ik vervuil het forum waarschijnlijk nu, niet waar amateur?

33

(784 replies, posted in 1982)

Ik vraag me af of je het verschil kent tussen valse sporen en echte.

34

(784 replies, posted in 1982)

gloacoster wrote:

De vraag die ik mij stel is dus, hoe komt zo een gewone burger (ik laat zijn Degrelle verleden op kant) in bezit van top secret documenten of daarvan kennis van heeft?

U kan niks aan de kant laten zeker Degrelle niet! Maar Degrelle is bijzaak in deze moord.

35

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Django68. Het moet iemand zijn die voldoet aan hetgeen Mendez zegt van er gaan kinderen vermoord worden voor een bepaal doel. Het moet dus ook iemand zijn die in de biotoop van Mendez zit en die moord voor een "doel". Dat het doel niet duidelijk is is omdat het eruit is gemanipuleerd. Het feit dat dit eruit gehaald is spreekt boekdelen!

36

(784 replies, posted in 1982)

Dwaal sporen leg je eerst. Een cover creëer je op voorhand.

37

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Scaramouche wrote:

Nog steeds geen antwoord vanwege "the end" op mijn vraag: "Wie is R.A.?" in zijn post 337 hierboven.

Wel ik zal uitleg geven over deze post. In de miljoenen pagina's van het dossier is de naam van deze persoon te vinden, het in '86 geven van die foto aan de speurders loopt synchroon met andere info die de ronde deed. Die foto diende als bevestig van andere info. Die komt er niet zomaar in. Wat zei Bultot op 10 november '85? We weten wie maar ze willen niet luisteren!

Wat die foto ivm Aalst heel interessant maakt is het volgende. De daders in Aalst kenden Aalst voor specifieke redenen. Zowel de redenen zijn ooit uit het dossier verdwenen als een verkeerde naam op de foto. Als die man op de foto een dader van Aalst is en verdwenen stukken met het doel te maken hebben dan met je de dader zoeken in de biotoop die met het doel te maken heeft. Zie de wapencatalogus.

38

(784 replies, posted in 1982)

Ook voor de speurders heb je weinig respect amateur wat denk je dat de speurders dom lui en bang zijn?  Of zou het toch wel eens een complex dossier kunnen zijn met daders die goed zijn in valse sporen aan te leggen.

39

(784 replies, posted in 1982)

amateurspecialist wrote:

Volgens het forumlid Kurosawa zijn alle verwijzingen naar het zigeunermilieu bewust aangebrachte dwaalsporen, maar volgens mij zijn het échte sporen waar te weinig aandacht aan is besteed. Ook als het wél dwaalsporen zijn geweest is er (te) weinig mee gedaan door de politie in ieder geval, want de verdachten werden niet (of nauwelijks) in dat milieu gezocht, terwijl daar volop aanleiding toe is op basis van de (dwaal)sporen. Ik denk dus dat deze sporen enigszins over het hoofd werden gezien door de politie en niet dat men ze wél zag maar afdeed als bewust aangebrachte dwaalsporen om hen op het verkeerde been te zetten.

U zit zomaar dingen te fantaseren. Jaren heeft men het zoals jij het noemt het kamper milieu onderzocht. Voor de feiten van 85 is er maar één iemand ooit in verdenking of beschuldigd geweest en dit was een zigeuner. Alles is gepoogd en onderzocht geweest in die wereld. Dit is hoe valse sporen werken, de daders hadden net zoals jij niet niet veel respect voor kampers.

40

(784 replies, posted in 1982)

luk paard wrote:

Dit zijn toch geheel terechte vragen mij dunkt?

Ja dit is, maar je bent er niets mee met dit soort vragen. Wie ik ontmoet zegt niets over het dossier.