51

(784 replies, posted in 1982)

luk paard wrote:

Kortom: dit alles zou zomaar kunnen toch want blijkbaar ben jij te hier de enige die "zoveel" concreets weet en dit kan staven aan de hand van geheime en zorgvuldig bewaarde documenten die tot de oplossing van dit dossier leiden?

Waar ik verbaasd over ben is dat zovelen verwonderd zijn dat een oplossing mogelijk zou zijn. De veiligheidsdiensten niet onderschatten dat doe ik ook niet.

52

(784 replies, posted in 1982)

amateurspecialist wrote:

Zoals ik al eerder zei en zoals ook in de door mij aangehaalde artikelen staat: in de tijd dat JVDE vermoord werd was er al enige tijd een dievenbende actief in die streek, die voor een sterke toename in het aan tal inbraken had gezorgd. Er zijn ook veel gestolen juwelen gevonden op een nabijgelegen zigeunerkamp en na de moord op JVDE ging de eerste verdenking van de onderzoekers uit naar het/een zigeunerkamp, aangezien het sterk leek op inbraak met roofmoord. Die verdenking is echter nooit (goed) onderzocht omdat er van bovenaf andere instructies werden opgelegd, waardoor dit spoor naar de achtergrond verdween.

Waar heb je het in hemelsnaam over. Zie wat er in maart 83 gebeurt:

Merovinger wrote:

Door een groep rijkswachters van het district van Halle werd het voorbije weekeinde een grootscheepse actie gevoerd in het zigeunerkamp aan het kanaal Brussel-Charleroi op de grens van Ruisbroek en Halle.

Na een onderzoek bij een 50-tal zigeuners en vrouwen kon de rijkswacht beslag leggen op een grote partij juwelen voor een totale waarde van ruim 800.000 fr. ook werden op de zigeunervrouwen pakjes vreemde munten aangetroffen.

De belangrijke vondst houdt verband met het steeds toenemend aantal diefstallen in de streek van Halle, Beersel en Ruisbroek.

Bron: Het Laatste Nieuws | 7 maart 1983

Snap je het verschil tussen een theorie en iets concreets?

53

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

the end wrote:

Baudry was klant van taverne of restaurant Bivouac. Philippe De Staerke kwam er ook. In september '83 kwam daar ander interessant volk die over de bende en de link naar een privébewakingsbedrijf in Marseille heel veel meer weet.

Restaurant Bivouac is heel dicht bij de Diable in Eigenbrakel, dit restaurant en de Diable werd bezocht door een wapenhandelaar die ook kogelvrije-vesten verkocht! Die wapenhandelaar is lid van PIDE is de Portugese geheime dienst ter info.

Een zekere R. A. is volgens mij een kanshebber. Die foto is in het dossier gekomen in dezelfde periode toen info daarover en de bende  rondging. Zie de gesprekken die Deprêtre had met een rijkswachter begin 86, dit staat in een vertrouwelijk rapport dit gesprek.

54

(784 replies, posted in 1982)

luk paard wrote:

Dus jij hebt inzage in of hebt in het bezit " top secret documenten" ?

Ja.

55

(784 replies, posted in 1982)

Nu concreet on topic ivm de moord in Beersel want het loopt door de keuken. Er zijn pv's trouwens over wat ik bedoel met keuken. Wat Finne verklaart in 80 aan Vernaillen dit zijn dezelfde waar Mendez het over heeft in de periode maart 85, die kinderen gaan vermoorden met een bepaald doel. VDE kende ook een van die daders. Er bestaan daar (top secret) documenten over. De daders weten dat ze top secret zijn het is hun job. Daarom is VDE vermoord en gemarteld. Zie ook eens de uitvoering van die moord hoe geduldig en voorbereid de daders waren. Waarom zo, ze wisten dat er eerder al ingebroken was.

56

(784 replies, posted in 1982)

coconut wrote:

Mendez kende de daders of Mendez kende de opdrachtgevers ?

Mendez kende daders. over eventuele opdrachtgevers wat Finne in 80 verklaart aan Vernaillen staat in directe lijn met het lopende onderzoek waar ik het over heb en top secret documenten. Plus het is ook de redenen dat R Gray in Waver terecht is gekomen.

57

(784 replies, posted in 1982)

Het gaat over een lopend gerechtelijk onderzoek van toen een jaar eerder zijn er top secret documenten van veiligheidsdiensten die over deze persoon gaan. Het slachtoffer kende de daders, ook Mendez kende de daders. U onderschat het dossier beste amateur.

58

(784 replies, posted in 1982)

Kijk dit is het verschil tussen concreet zijn of niet. Dat de nabestaanden geïnformeerd zullen worden is al geregeld voor ik het postte. Al degene die denken dat ik niet concreet ben , wel ik heb regelmatig al geschreven laat ons afspreken dat is concreet zijn, in een comfortzone blijven is gemakkelijk maar in dit dossier kom je er nergens mee. U weet wel wat ik bedoel coconut.

59

(784 replies, posted in 1982)

Terechte opmerkingen Ben. Ik zal het wat concreter maken, er was een gerechtelijk onderzoek bezig naar iemand, de daders zijn in de context van dit onderzoek bij de heer Vanden Eynde terecht gekomen om informatie van hem los te krijgen. De feit valt tussen Waver en de moord op Angelou die in Bergen achter gelaten is. Met deze info en de nodige openbare dossier kennis is het niet zo moeilijk.

En erbij als ik ermee naar buiten kom zullen eerst de" slachtoffers of nabestaanden geïnformeerd worden. Wat de komende tijd ook zal gebeuren.

60

(784 replies, posted in 1982)

amateurspecialist wrote:

Je bent gestoord man, je leeft in een fantasiewereld.

Weet je wat gestoord is en een teken is van in een fantasie wereld leven is. Lees het aandachtig: Denken dat je vanachter je pc op basis van wat op het forum staat denkt iets te kunnen weten over de bende. Er is veel meer voor nodig dan het forum te lezen. U hebt toch respect hoop ik voor personen die meer doen dan gewoon het forum lezen? Dat ik niet de gemakkelijkste persoon ben die er rond loopt dat is zo. In dit dossier heeft dit zijn voordelen moet je weten. Zie het leven wat positiever man en geef niet zo vlug af op mensen. .