11

(161 replies, posted in Bibliografie)

the end wrote:

Walter, dank je, dat was het Bull. Oeps een bloedig dossier, hoog spel op internationaal niveau. Ik was het volledig vergeten. Nu die getuige op tv zal wel iemand van de staatsveiligheid geweest zijn vermoed ik. Hij verbleef in Knokke.

Het crapuul verdient minstens 3x aan dezelfde daden:

  • de daden zelf

  • de verbloemde verfilming na enkele jaren (vb. enemy of the state, met verwijzing naar de gijzelaars in Teheran)

  • succesromans: bv. Hochchild met zijn pamflet tegen Leopold II. Al zo is de nieuwe kolonisatie door USA en China zeker minder erg. En natuurlijk Mendez met o.a. het Heizel-drama door moslimterreur. Dan Brown, met voorvaderen in de CIA, kan er ook wat van.

12

(161 replies, posted in Bibliografie)

Nog Amada als winning team na 2000. In 2001 moest de islam in België nog op de kaart gezet worden als "militant en strijdvaardig". Het gebeurde hier op een "verstandige manier". Begin 2000 werd een genocide-klacht tegen Sharon gepland. De BBC draaide een voorbereidende documentaire over de slachter van Sjabra en Sjatilla in Beiroet met een slachtoffer Souad el Meiri in de hoofdrol. Haar vliegreis naar Brussel met een visum voor 1 week werd betaald door Vanquikelborg van Spirit.

Om ernstige zaken helemaal hilarisch te maken kloeg een derde Amada-advocaat Jan Fermon ook nog eens President Bush-himself aan in ons Broekzele! Doe het eens na met een ander team. cool

13

(161 replies, posted in Bibliografie)

De  CIA hield Amada boven de doopvont. Dit is een van de averechtse en paranoïde onderzoekspistes met als kenmerk: onbewijsbaar, ongeloofwaardig, verrassend en onlogisch. Dit zijn ook de 4 kenmerken van de beschreven daden van het Krapuul en dus "interessant". Enkele feiten of herinterpretaties:

  • Offergeld en Souris verklaren in hun boek (Euroterrorisme) dat Amada door de USSR is gesticht op Cuba op een tricontinentaal Congres. Hun reputatie kennende mag ik het tegendeel geloven: de USA stichtte Amada.

  • In 69 werden de eerste studenten door SVB in Leuven geronseld voor  de Derde Wereld Beweging in een huis van UCOD (!) in de Mechelse straat: onderwerpen waren de Black Panthers, Nelson Mandela en Arafat. Degene die braafjes Arafat aanbiddende teksten vertaalde bewees alzo zijn "volgzaamheid", die later geëist werd door de grote leider Martens Ludo in MLB (voorloper van Amada).

  • De bestaande Peking-Partij van Grippa werd als CIA bestempeld door Martens, wiens militanten naar Albanië konden reizen met de vzw "Vrienden van Albanie", waarvan Jean Dagonnier (PIDE) penningmeester was.

  • Waarom zijn delen van het geschonken archief van medestichter Walter Debock bij de KUL(2010) ontoegankelijk?

En Nederland. Op zaterdag 2 oktober 2004  in De Morgen (Reporter blz 21) door  Georges Timmerman: De Staatveiligheid hield 10 jaar haar eigen communistisch partijtje in leven: de MLPN. Als ook de Stichting Nederland Albanie, treffende gelijkenissen met Belgie, ook inzake het ongeveer infantiel gedrag in de "geheime" cellen van de pubercommunisten (zie boek van Frits Hoekstra: in dienst van de BVD).

(Op top-filosofisch niveau figureerden in 1965 Aldous Huxley (Brave New World/in contact met Scientologie, Herbert Marcuse (de één-dimensionale mens), Timotey Leary (LSD): deze CIA-gelieerde experten bepaalden in grote mate de jeugdmentaliteit einde jaren 60.)

14

(161 replies, posted in Bibliografie)

Rond 1975-1980 maakte Amada of de latere PVDA inzake haar troetelthema "de fascisten" nooit melding van WNP (Westland New Post) of de NEM-clubs (Nouvelle Europe Magazine). Wel werd de hogere vakbondsleiding constant als fascistisch bestempeld (om de neuzen naar elders te richten?). En dit terwijl er dure affiches van die, inderdaad bijna onbekende of onbestaande (?) groepen, de Leuvense Bondgenotenlaan sierden, hakenkruisen inclusief.

Zodus WNP, ruim te laat om die "Wakkere Hut" nog eens te herkauwen bij de Mic-Mac Indianen in Tildonk. Als mei-68-antikair kan ik die onderzoekjes nog met smaak lezen tussen andere gazettenlul.

15

(161 replies, posted in Bibliografie)

Het "onvoorstelbare" Crapule maakte (Iran) en knakte regimes (Nicaragua) en steunde bv. de Taliban in Afganistan met o.a. Stingerraketten, nadat een recent mao-kabinet een instabiliteit inluidde in  Kaboel. De Taliban dinamiteerde de reuze-boedha's, een provocatie om ... I.p.v. omkijken zal ik mij wagen aan een "onvoorstelbare toekomst": mogelijke vooruitzichten. Timbuktu: de vernieling van de islam-mausolea triggert?

De rijke sekte van de CIA genaamd Ecoovie (in relatie met de islamitische vzw Arabart) exploreerde in 1987 reeds Cap Vert, Mauretanie, Gabon, Senegal, en de rariteit Burkina Faso , waar het Belgische CIA-Amada een mao-president ten grave droeg. Later moest  onze gids Ludo Martens (met dochter Amada) Kagame ruilen op het schaakbord voor de mao-Kabilla I, wiens rol al vlug niet meer gegeerd was.

In het luie Europa zal eveneens getriggerd worden om tot geweld (ultieme investering als de citroen uitgeperst is) te komen: waarschijnlijk langs  een "kindvriendelijke" truc (gezien de aanslag in Madrid en die van Breivik met moeite slechts een Witte Mars teweegbrengen bij de meute).

  • Abou Jah Jah moest in mei 2001 (zijn introductie gebeurde met de  klacht tegen Sharon door advocatuur) onze neuzen naar Mekka richten;

  • Een scheet bij een Cola-automaat deed honderden kinderen braken over gans het land.

  • De Mexicaanse griep-hype was een volgende test.

Moeilijk zal het dus niet zijn, nu massasuggestie op punt staat. Wit poeder of kippewit aan enkele schoolpoorten in september 2012 of "zoiets" dat schoolkinderen nu ziek maakt in Afganistan.

16

(161 replies, posted in Bibliografie)

Krijgt Griekenland goud en kolonels?

17

(161 replies, posted in Bibliografie)

A.

De Duitse neo-nazi is volgens een van de andere versies niet in de bar Orchidee van de Staatsveiligheid/Gilissen/Werner Mauss te Bekkevoort terechtgekomen. Een kennis van Otto Skorzeny, de Heer Herman Gekiere (lees ook versie Bouten) werd door de Rijkswacht betrokken voor het transport naar Frankrijk. Gekiere doet dat uit de doeken in het boek Euroterrorisme van Offergeld en Souris, uitgeverij Scaillet. De KUL houdt het geschonken archief van Walter Debock van De Morgen merkwaardigerwijze gesloten! (Offergeld  en Souris stellen dat de USSR haar communisten als neo-nazies naar het Westen stuurde om het gevaar van nieuw fascisme in de verf te zetten. Ook zou Amada in Cuba gesticht zijn tijdens Tricontinentale vergaderingen.)

B. Secte Ecoovie

  • Geraardsbergen: notaris D'Haenens bezorgde de MicMac Indiaan een adellijke stamboom tot aan Kristus.

  • Norman Wiliams mocht vanuit de cel meegaan met  bezoeker Maurice André (NBC-militair Bierset uit Visé/Bijbelfanaat) naar Maastricht op het zelfde ogenblik dat -toevallig-de uitwijzing door Wathelet toekwam.

  • vzw ARABART Dialogue international-Namur 081 715020 460910 met Hamady Abdel Jelil, bezoeker van het  Secte-tentenkamp. Enkele interessante leden zoals Jakes Schreurs de Jaureguy, Francis Dessart, Leroy Claude, ch de Fleurus te Gilly, Dagonnier (Aginter/Thiriart)= penningmeester van de vzw "vrienden van Albanie", die de reizen van Amada in '78 organiseerde.

  • Massa's documenten werden in beslag genomen in het kasteel van Tilff-Sainval door BOB'er Debaets (degene die in 96 X1 binnensmokkelde in het dossier Dutroux en alweer veel vergalde).

Plots worden in 2012 gespecialiseerde allegaartjes, waar zelfs psychotische complotfanaten niet meer mee bezig waren, kwistig te boek gesteld als het kalf allang verdronken is. Maar wellicht wordt de koe in 2012 geslacht zoals de laatste zin laat vermoeden "zoektocht naar het Goud" van Ancong (zie ook VOX 9322 op22-6-93 en 30-07-93 De Morgen/sterfdag Boudewijn: de goudmijn ontplofte, de Kivu-bevolking was dood en het goud was.)