621

(14 replies, posted in Hypotheses)

Wie was of is machtig genoeg om zijn wil op te leggen aan bijna de ganse Belgische Justitie? Antwoord: de Belgische monarchie. Neen?

622

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Ik persoonlijk vind het heel heel eigenaardig dat men absoluut niets meer hoort over Lionel Ruth. Hebt U al zijn blik gezien? Zijn ogen gelijken toch sterk op de robotfoto van de killer? Of ben ik mis?

623

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Zijn de ogen van de "killer" niet die van Lionel Ruth?

624

(115 replies, posted in Speurders)

Inderdaad Dim. Wat is er geworden van Lionel Ruth? Men hoort er gewoonweg niets meer van in de media. Ik heb deze vraag al tweemaal geciteerd in dit forum.

625

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

the end wrote:

Er moet iemand van het onderzoek dicht bij de daders gestaan hebben.

Mijn reactie: Lionel Ruth?

626

(115 replies, posted in Speurders)

Weet er in Godsnaam iemand wat er met Lionel Ruth is gebeurd? Men hoort totaal niets meer over deze persoon. Werd hij grondig en uitgediept ondervraagd? Is hij een saboteur van het onderzoek? In ieder geval, hij was daartoe goed geplaatst, hij maakte reeds heel lang deel uit van de speurderscel. Hij had blijkbaar contacten met het extreem-rechts milieu, had contacten met "Bil", chauffeur van Paul Vanden Boeynants. Werd hij hierover op het rooster gelegd?

Ik heb ontelbare boeken gelezen over de Bende. Op een bepaald ogenblik moest een slachtoffer van de Bende (slachtoffer van de overval op de Delhaize in Braine-l'Alleud) zich begeven naar de speurders. Ter plaatse herkent hij in één van de speurders de doordringende blik van "The Killer". Hebt U al gekeken naar de doordringende blik van Lionel Ruth? Hebt U zijn ogen al bekeken? Is hij de killer? Graag uw opmerkingen aub. Ben zeer benieuwd.