71

(270 replies, posted in 1985)

Gespot om 18:45 in le bois de la Houssière (juist vóór de moordende overval van de Delhaize in Aalst): een ploeg van de BOB van Nijvel, waarvan één persoon met krulhaar en drager van een metaaldetector... Wat gaat Eddy Vos nog allemaal uit zijn hoed toveren? En Eddy Vos is er ZEKER van dat de killer gedood werd in Aalst door de .38 kogels van de Smith & Wesson van Eddy Nevens. Is er iemand op dit forum die deze stelling kan beamen?

72

(412 replies, posted in Plaatsen)

Dank voor het publiceren van deze PV Ben!

73

(36 replies, posted in Roze Balletten)

Lees de tekst (in cursief) onder het nieuwsbericht » pnws.be

74

(412 replies, posted in Plaatsen)

» hoeilaart.weleer.be/eikenlaan-36/

In het nieuws van VTM van 13:00 gehoord (Dirk M.). Hieronder het artikel in HLN dat heel duidelijk over Dirk Merckx gaat.

» www.hln.be

"Onze redactie benoemt in de regel geen magistraten. Uitzonderlijk doen we dat wel omdat de man niet onbesproken is en eerder uitgebreid publiek in de pers kwam. Bovendien gaat het hier om een zwaarwichtige, publieke zaak - een dodelijke aanslag en een ontslag van een minister - waardoor er een groot en dominant maatschappelijk belang is."

De tekst hierboven staat in het krantenartikel van HLN dat ik hierboven aanstipte.

Dirk Merckx is de blunderende magistraat die niets deed met het uitleveringsverzoek uitgaande van Tunesië aangaande Abdesalem Lasoued.

77

(43 replies, posted in Andere Personen)

Ik had het door dat het Bob Denard was en NIET Jacques Laffaille.

78

(43 replies, posted in Andere Personen)

Hier rechts naast Alain Delon : foto in Nantes, 27/06/1994.

https://www.gettyimages.fr/detail/photo … popup=true

79

(43 replies, posted in Andere Personen)

Ben: De foto van Jacques Laffaille die je gisteren om 20:55 gepost hebt, is dat wel degelijk Jacques Laffaille? Ik vind niet veel gelijkenis met zijn foto hieronder... De man in het midden op de foto is Jacques Laffaille.

» www.ladepeche.fr

80

(504 replies, posted in Algemeen)

Volledig akkoord met u fenix.