51

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Django68 wrote:

In La Dernière Heure van vandaag poseert Gilbert Dupont doodleuk met een vissershoedje op. Waarmee hij duidelijk wil maken dat het bewijsmateriaal al door zoveel handen is gegaan (een van de speurders heeft echt het hoedje opgezet) dat het hopeloos vervuild is en het eigenlijk geen zin heeft om naar DNA-sporen te zoeken. Het is zoeken naar een naald in een hooiberg.

Hij heeft een punt.

Als men op dat hoedje 20 (desnoods gedeeltelijke) DNA-profielen kan vinden, dan kunnen deze allemaal op een eenvoudige manier vergeleken worden met het DNA-profiel van de honderden verdachten. Het inventariseren van die DNA-profielen van op dat hoedje zal wel omslachtig zijn, maar misschien is het toch de moeite.

52

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Terwijl de geneeskunde enorm traag vooruit gaat, evolueert DNA-onderzoek razendsnel. De eerste uitlezing van het coderende DNA kostte 3 miljard dollar en duurde 14 jaar. Nu kan dat voor 500 euro binnen 24u. Dit zal steeds sneller en goedkoper worden, zodat in de nabije toekomst elke persoon met medische klachten zijn DNA standaard kan worden uitgelezen. Databanken zullen worden aangelegd met deze informatie zodat men genetische oorzaken en kwetsbaarheden aan ziektes kan linken (met het oog op ontwikkelen van medicijnen die op deze genetische oorzaken inwerken en familiale planning). Indien wordt toegestaan om het gevonden DNA-materiaal te vergelijken met deze medische databanken, dan zullen we weten wie gelinkt kan worden aan de bende van nijvel. Zelfs een zeer ver familielid van de dader in die databank volstaat hiervoor.

53

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Dan bestaat de Bende van Nijvel uit (?):

  • de reus, waarvan men een robotfoto heeft

  • bonkoffsky, die volledig lijkt op de robotfoto

  • ...

Zonder verder enig bewijs. w a a n z i n

54

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik heb vandaag iemand met een rijbewijs gesproken en die heeft nog nooit een zwaar ongeval had.

55

(148 replies, posted in Westland New Post)

Ben wrote:

Over de Taunus van Elnikoff:

Vóór Elnikoff bij Desplanque was, was hij gehuwd. Bij de vereffening-verdeling van dat vorige huwelijk kwamen er overschrijvingen naar boven voor verkeerstaksen en verzekeringen voor een Ford Taunus. De echtgenote (dus die vóór Desplanque) had er totaal geen weet van dat die Ford Taunus eigendom was van Elnikoff en ingeschreven was door Elnikoff. Het is 100% zéker dat dat dé Ford Taunus was waarmee WNP verkenningen deed voor de bende in Aalst.

Weet iemand wat de bron hiervan is? Bij mijn weten is het niet eens zeker dat WNP verkenningen deed voor de bende.

Hij zal vermoedelijk verder hypotheses bouwen bovenop zijn voorgaande hypotheses die gebaseerd zijn op loutere veronderstellingen. Bij het opbouwen van deze hypotheses gebruikt Bouten 1 vuistregel: de meest spectaculaire mogelijkheid, is de juiste. Als er in dat boek ook maar 1 nieuw bewijsstuk is die zijn hypotheses kan ondersteunen, dan koop ik het.

Pff, 21 euro voor de 4e recyclage van zijn boek uit 2008.

58

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Ik zeg dat er geen bewijs is dat Nihoul samen met Bouhouche en ministers samen op hotel zijn geweest en dat het volstrekt waanzinnig is om uiterst delicate zaken op een dergelijke manier te bespreken. Dit verhaal lijkt mij dan ook compleet ongeloofwaardig. Alle complotfetishisten moeten hier meteen vijandig teruggrijpen naar de enige 2 argumenten die ze hebben:

  1. Bewijs eens dat het niet zo was (= het opleggen van een onhaalbaar bewijsniveau. bewijs jij eens dat sinterklaas niet bestaat?).

  2. Jij hebt het onderwerp niet genoeg bestudeerd (als je na uw lange studie van het onderwerp enig bewijs hebt gevonden, gelieve mij hiervan te verwittigen, ik wacht nog steeds).

Ongetwijfeld zullen we hieronder nog wel wat varianten van deze twee argumenten vinden, want het zijn de enige 2 argumenten die ze wat dit onderwerp betreft kunnen aanhalen.

59

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Ik sluit niet uit dat er met Nihoul meer aan de hand was dan men op het proces heeft kunnen bewijzen. Het lijkt mij gewoon volstrekte waanzin dat ministers uiterst delicate zaken in direct contact zouden gaan bespreken op hotel. En Bouhouche is daar ook, zijn vrouw wist er blijkbaar ook van... Dat is niet de manier waarop je zo'n dingen aanpakt.

60

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Scaramouche wrote:

Uw opmerking is op niets gestaafd.

Mijn opmerking is gebaseerd op gezond verstand. Wie iets beweert, dient te bewijzen. Ik zeg dat sinterklaas er ook bij zat in dat hotel. Bewijs jij nu maar eens dat het niet zo was. Ik heb voor beide stellingen tot op heden evenveel bewijs gezien.

LEO wrote:

De gebeurtenis is vermeld in een proces verbaal, de namen van de opstellers van dit p.v. staan erbij vermeld met uur en datum. Je kan dit natuurlijk inschatten als onzin, maar dat is dan je persoonlijke mening.

Er bestaat geen type document waar meer leugens in worden geschreven dan een PV.