621

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

De reden dat hij een pruik draag is dat hij in Thailand doorgaat voor respectabele zakenman. Door met die pruik op de Belgische tv te komen gaat hij er waarschijnlijk van uit dat ze hem daar niet herkennen.

622

(1,219 replies, posted in 1985)

Er is lange tijd een Joegoslaaf in verdenking gesteld als ik me niet vergis

623

(1,219 replies, posted in 1985)

Er was ook de getuigenis van de zigeuner die De Staerke herkend heeft tijdens de overval. Hij schreeuwde hem een vervloeking in zigeunertaal toe.

624

(81 replies, posted in Algemeen)

Zoveel pv's, zoveel getuigenissen en toch is er niets mee aangevangen.

625

(14 replies, posted in Vragen)

Wat ik me ook afvraag er wordt hier zoveel aan materiaal dat uit het dossier gelekt is op het forum geplaatst. In zekere zin is het proces van sommige verdachten al gemaakt; Als het ooit tot een echt proces komt (waar niemand meer in gelooft). maakt elke advocaat meteen brandhout van dit dossier.

626

(717 replies, posted in 1982)

Dat is het grote mysterie. Hilde Geens, Paul Ponsaers, ... hebben zich er ook het hoofd over gebroken. Uit extreemrechtse hoek kwam er een tip over de betrokkenheid van Vandeuren. Er zullen ook nog andere tipgevers geweest zijn.

627

(717 replies, posted in 1982)

Vandaag is het precies 37 jaar geleden dat de overval bij Dekaise plaatsvond, een trieste verjaardag. Ik vind het wel intrigerend wat je schrijft the end, dat de overval voor een deel reeds in de gevangenis gepland werd. Ik heb het altijd vreemd gevonden dat Vandeuren de directeur van zijn gevangenis beschuldigd van het vervoer van de wapens na de overval. Leopold Van Esbroeck beweerde ook dat Bultot leden voor de bende in de gevangenis rekruteerde. Vandeuren is ook een link die Bouhouche, Beijer, Bultot en Baugniet aan elkaar linkt. De 4 B's zeg maar... 5 met Buslik erbij.

628

(27 replies, posted in Andere Personen)

Kapllan Murat was een verdachte voor de moord op Hinderijckx. Ik meen dat ook Jean Vandenabeele, de man die naar alle waarschijnlijkheid Vandeuren vermoord heeft, een verdachte was. Ik blijf het ook bizar vinden dat de daders tot 1988 gewacht hebben om bepaalde getuigen uit de weg te ruimen.

629

(717 replies, posted in 1982)

In het boek Loden jaren van Paul Ponsaers staat dat Vandeuren klusjes opknapte voor Bouhouche & Beijer. Dit lijkt me al een lijn naar de daders. Ook, en ik heb het al een paar keer gepost, ook Jean Luc Baugniet is zeer belangrijk in dit dossier. Ik denk dat het goed is dat er weer op de piste De Pomp-Vandeuren-Dekaise gefocust wordt.

630

(268 replies, posted in 1980-1989)

Kan je geen tipje van de sluier oplichten the end? De zaak Van Hees is intussen verjaard dus geen geheim van onderzoek meer. smile