721

(148 replies, posted in Westland New Post)

Het is de laatste tijd wel erg stil rond Elnikoff & co. Is deze piste begraven?

722

(76 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Er zijn toch wel een aantal elementen die in de richting van Bouhouche & Beijer wijzen. De nummerplaat van de Saab turbo in Nijvel. De foto's van de Delhaize in Aalst die bij Beijer gevonden werden om er maar enkele te noemen. Bouhouche komt vooral in beeld bij de overval op Dekaise. Of deze overval al dan niet een Bendefeit is is een andere discussie.

723

(1,219 replies, posted in 1985)

Kan je een link geven naar die tekeningen the end?

724

(11 replies, posted in Wapenhandel)

In het dossier wapenhandel is ook Jean Luc Baugniet een sleutelfiguur: de man die infromatie over de bende aan auteur Guy Bouten wou verkopen en van wie Jean Marie Tick zijn daderkennis haalde.

725

(203 replies, posted in Andere Personen)

EricF, enkele elementen die Bouhouche linken aan de Bende:

Bruno Vandeuren had banden met Bouhouche & Beijer en leverde hen soms diensten... Vandeuren werd betrapt in parking Beau Site de avond na de overval bij Dekaise, samen met de voormalige tipgever van Robert Beijer, de Vietnamees Ton Quang Loc. In datzelfde garagecomplex huurde Bouhouche verschillende boxen. Vandeuren verklaarde dat hij in dat complex de auto met de gestolen wapens bij Dekaise had geparkeerd.

Bron: Loden jaren | Paul Ponsaers

726

(203 replies, posted in Andere Personen)

Vandeuren is een duidelijke link naar Bouhouche en Beijer.

727

(203 replies, posted in Andere Personen)

Had Vandeuren banden met het Front de la Jeunesse?

728

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Volgens jullie dan toch uit de hoek van de WNP.

729

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kun je een naam noemen the end?

730

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik ben ook van mening dat de mogelijk bestaat dat de overval op Dekaise los staat van de andere Bende overvallen. Ik heb mijn twijfels hierover eerder gepost in het topic Inwisselbare wapens. Het is ook bij de overval op de wapenhandel dat Bouhouche het meest in beeld komt, om redenen die hier al verschillende malen opgesomd zijn. Wie heeft er baat bij om die feiten aan elkaar te koppelen. Dat het startschot van de tweede golf gegeven wordt op de plaats waar de Saab in '83 werd achtergelaten is inderdaad vreemd. Ook bij de Saab komt Bouhouche in beeld.