1,081

(35 replies, posted in Andere)

Interessant boek: Georges Timmerman, "Main basse sur Bruxelles". De Brusselse zakenwereld dient veel dieper te worden uitgewerkt op deze site...

1,082

(1,153 replies, posted in 1983)

Thanks voor een en ander. Past nog beter in m'n logica dan ik dacht. Stay tuned.

1,083

(133 replies, posted in Hypotheses)

Ik heb een zeer coherente verklaring voor een groot aantal feiten. Maar ik wil dat jullie onafhankelijk van mij tot dezelfde conclusie komen, tot dezelfde AHA.

Vergeet de robotfoto's. Zoek eerst de logica en dan pas de daders. Vergeet de roze balletten en Gladio etc. De sleutel ligt elders en is veel eenvoudiger. Probeer de overvallen op de warenhuizen even op de achtergrond te houden. Behalve Nijvel dan. En Halle eventueel.

Focus wat meer op de twee restaurants. Verplaats je terug naar begin jaren 80! Tip: Er waren nog grenzen. Denk na over nummerplaten. Lees aandachtig het interview met zoon Vanden Eynde en dochter Van Camp.

Ik zal gaandeweg meer tips geven. Er staan al heel wat pertinente vragen her en der. In het begin heb ik een paar keer misgetast. Maar plots heb ik het licht gezien.

Met vier sleutelwoorden kan je de hele zaak openbreken.

1,084

(210 replies, posted in 1983)

Ben wrote:

"Ik weet niet waarvoor de mensen het meest kwamen, de keuken van mijn moeder of de verhalen, de grappen en de gezelligheid van mijn vader", zei de dochter.

Geen van beide. smile Komaan forum, een kleine inspanning. Doe es een gokje iemand?

1,085

(132 replies, posted in 1983)

Is 3 maart 1983 een donderdag? Waarom een donderdag? Waarom staat de brandkast hier op een ongewone plaats?

1,086

(104 replies, posted in Magistraten)

René De Witte wrote:

Er is iets zeer vreemd met die robotfoto's over 1985.

In 2010 in elk geval dit » Onderzoek

1,087

(68 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Precieze datum van de start van ARI? Elders lees ik 83, hier 84. Wanneer verlaten Bouhouche en Beijer de rijkswacht?

1,088

(35 replies, posted in Andere)

Kocht iemand stelselmatig immo in Waals-Brabant? Dat zou wel een leuke piste geven: de immoprijzen naar beneden halen d.m.v. terreur. Of omgekeerd, in een ander stuk van de rand van Brussel de immoprijzen omhoog jagen omdat het daar veiliger is om te wonen en te winkelen.

Tegelijk kan worden geprobeerd het rijkswachtleger te moderniseren d.m.v. lucratieve wapenverkopen. Zodat ze een beetje meekunnen met de firing power van de misdaad. Zijn die twee motieven ooit onderzocht?

Concreet: Bouhouche deed met z'n bedrijfje o.a. de veiligheid van Vanden Boeynants. Dan misschien ook wel andere klussen voor Vanden Boeynants en vrienden? Niet alles hoeft in die logica te passen. De bende kan bv. in 85 voor zichzelf gestart zijn uit heimwee naar het gouden jaar 83?

1,089

(52 replies, posted in Wagens)

Rally + practical shooting = ?

De deflector is een goede vraag en kan een belangrijke aanwijzing zijn. Niet alleen als pijltje naar rally. Ik ben er vrij zeker dat het een rain deflector betreft aan het raam van de chauffeur. Waarom? Om een beter zicht te garanderen tijdens traag voorbijrijdende observaties in regenweer. De Santana werd mogelijk gebruikt in 'detective' context.

1,090

(52 replies, posted in Wagens)

Ik denk dat dit wordt bedoeld met deflector :

http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mLNREjR-KssU9fR6R1IH6Ew.jpg

Of aan de ramen, zie » www.amazon.co.uk