Zuiden van Frankrijk is erg in trek blijkbaar, misschien wel interessant om nader te bekijken:

Belg vermoord tijdens vakantie in Frankrijk

Een 35-jarige Belg is in de nacht van 13 op 14 juli vermoord tijdens zijn vakantie in Antibes, in het zuiden van Frankrijk. Dat meldt 'La Dernière Heure'. "Men heeft op hem geschoten en vervolgens zijn caravan in brand gestoken in een poging de misdaad te verbergen", aldus de krant.

De dertiger stond al minstens een week met zijn caravan op een braakliggend terrein in een industrieterrein. Toen de brandweer ter plaatse kwam om de brand te blussen, was de caravan al volledig uitgebrand. De brandweerlieden troffen het lichaam van de man aan tussen het puin.

Er is een onderzoek geopend voor moord, aangezien uit de autopsie is gebleken dat de man omgebracht werd door een kogel of door meerdere kogels. Er zijn nog geen verdachten opgepakt. De speurders gaan momenteel uit van een afrekening. De man werd in 2008 door een Belgische correctionele rechtbank veroordeeld voor heling van gestolen juwelen met geweld bij een ontwerper in Waterloo.

Bron » www.hln.be

2

(643 replies, posted in 1983)

Boemerang, bedankt voor de toelichting. Gelet op de verwondingen van de vrouw van de concierge, is er volgens mij daar niet enkel met .22LR geschoten maar eveneens met kaliber 12 (tenzij er een ganse lader .22 is afgevuurd op zijn echtgenote?). Ze werd op vele plaatsen geraakt waardoor ze meer dan 66 % invaliditeit heeft.

3

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

De celgenoot is ondertussen verhoord en volgens HLN is er zelfs een confrontatie geweest, natuurlijk ontkent die celgenoot » Nieuws

4

(643 replies, posted in 1983)

Alle banden werden stuk geschoten = 4 schoten; het neerkogelen van de conciërge en afmaken met 2 schoten (klopt dit?) = 3 schoten; de echtgenote onder vuur nemen = minstens 1 schot; alle lampen werden stuk geschoten = minstens 5 schoten. Tot slot werden de buren ook nog onder vuur genomen = minstens 2 schoten. Voldoende kruit verschoten om gans de buurt wakker te maken. Gelet op het groot aantal schoten, moet de fabriek/parking vol gelegen met hulzen (vingerafdrukken? DNA?).

5

(643 replies, posted in 1983)

Als jonge moeder van 2 kinderen krijg je op een nacht ongewenst bezoek, je echtgenoot word afgemaakt en zelf vecht je weken op leven en dood; vervolgens beland je ergens in een achterbuurt in Antwerpen waar je elke maand moet vechten om rond te komen en je kinderen op te voeden. Jaren moeten vechten om erkend te worden als arbeidsongeval en daders blijven vrij rond lopen. Stel dat je op een of andere manier te weten komt wie de daders zijn... ga je dan praten met de zekerheid dat ze jou kinderen elimineren?

6

(643 replies, posted in 1983)

Reeds verschillende jaren volg ik deze materie en sedert enkele dagen volop deze site aan het doornemen. Zo kom ik uiteindelijk terecht bij Temse en ben ik toch geschrokken van de grote hoeveelheid informatie. Harde bewijzen voorleggen is niet altijd evident maar puzzelstukjes samenbrengen, lijkt me wel van toepassing hier.