21

(540 replies, posted in Hypotheses)

cobra wrote:

een vraag voor het forum:

heb blijkbaar tegen de lat geshot betreffende die vingerafdrukken set in Maubeuge.

Als ik me dat herinner werden die gebruikt met de toen voor handen verdachten 6 maanden na de feiten toen men ze terug vond of niet??

en waar zijn die nu?????

bedankt

Ik zou zo zeggen in het dossier van de gerechtelijke politie in Lille, w.b.t. gebruik zie feiten.

22

(540 replies, posted in Hypotheses)

cobra wrote:

heb heel de litanie van Insider gelezen. Vele namen, vele missies en weel verwarrende taferelen met vooral buitenlandse missie maar ook de eigenlijke kern van de staat; de Belgische taak weinig.
Ergens lees ik dat Bouhouche belangrijker zou zijn geweest als Smets en in mijn gedeelte plaatste hij hoe als een hulpje. en onbelangrijk.
Elke soortgelijke missie valt onder de noemer: omerta. Zoals wij het hier kennen  van de bende van Nijvel.Waarschijnlijk zijn de Hollanders op dat gebied anders ingesteld.
Was wel boeiend maar niet relevant voor de bende.
Hij spreekt niet over Christian B. die op zijn sterbed toegegeven heeft één van de reuzen te zijn.
2

Een litanie (Gr. ἐκτένεια', ektinia) is een gebed in een christelijke eredienst om God (of Maria, of een of meer heiligen) aan te roepen en te smeken om genade, een geschenk of een genezing. Een litanie wordt gebeden tijdens een dienst of een processie en heeft de vorm van een aantal aanroepingen; iemand (meestal priester of diaken) bidt voor en de gelovigen antwoorden met een bepaalde formule zoals bid voor ons, aanhoor ons, ontferm u over ons, of verhoor ons.

In de vroegste litanieën werd God aangeroepen om bevrijd te worden van de aanval en overheersing door woeste stammen, of om van pest, cholera of andere besmettelijke ziekten gevrijwaard te worden.

Later ontstonden diverse litanieën (van de Heilige Geest, de Heilige Maagd Maria, van alle heiligen, van Sint-Jozef, of van een bepaalde heilige) waarin deze worden aangeroepen, en om hulp en bijstand gesmeekt.

Als voorbeeld volgt hier een gedeelte van de Litanie van Loreto, die grotendeels gericht wordt aan de Heilige Maagd Maria (de cursieve tekst wordt gezegd door de gelovigen):

23

(540 replies, posted in Hypotheses)

Uitgaande éémalig bericht:

Bossi wrote:

Het is nuttig u te zeggen, dat het belang inzake de veiligheid van de burgers eerder primeert dan uw onoordeelkundig wansmakelijk verwerpelijke houding dat afbreuk vormt in de ordentelijke functionaliteit van het Belgisch politielandschap.

Geld dit ook voor rechtsdienaren die anoniem op een forum toeteren?

24

(19 replies, posted in Organisaties)

Kijk Ben jou mening, voor mij info die ik deel. Dit wil niet zeggen dat ik er mee eens ben. Zoals zo vele hier op deze website zal dit mijn laaste bijdrage zijn. Ik mag hopen dat ik ooit in het nieuws mag horen dat het bende verhaal is opgelost en dat deze site er toe heeft bijgedragen. Want ik weet zeker dat tussen de negentig procent indianen verhalen de waarheid zit verscholen. Gaat u goed vrienden

25

(19 replies, posted in Organisaties)

Jazeker, en jij dim?

26

(19 replies, posted in Organisaties)

Even een kleine zijtak » www.ellaster.nl

27

(110 replies, posted in 1982)

Als we een ruime inschatting maken van de leeftijd van de daders toen der tijd, en dit afzetten tegen de gemiddelde leeftijdsverwachting toen der tijd. Hoeveel procent zullen er nog in leven zijn?

28

(83 replies, posted in Robotfoto's)

Mijn gedachte zijn altijd geweest: opdrachtgevers - organisators - uitvoerders. Opdrachtgevers uit de uiterst rechtse hoek, organisators uit hoek rijkswacht (distributie auto's-wapens -schuilplaatsen), uitvoeders gepakte boefjes.

Alle Bende-feiten hadden een doel, een zogenaamde hitmarker. Probeer die te ontrafelen, begin met het gecreëerde ruis weg te laten (excuses voor de nabestaande voor het woord ruis). Als dat lukt, probeer de puzzel passend temaken. Zal mij niet verbazen dat het ging om het elemineren van belastende zaken.

29

(7 replies, posted in Onderzoekspistes)

Snaar, eerst je even verdiepen in de materie die hier wordt aangeboden en dan schieten. Anacrim is juist ontwikkeld om de door jou genoemde bezwaren te filteren. Denk dat Ben wel ongeveer kan inschatten hoe groot het Bende-dossier is inclusief de prive-dossiers. Het dossier is te groot om door mensen nog te worden ontraffeld. Ook de opmerking over DNA verwijs ik naar de prullebak, zie de laatste post hierover.

30

(83 replies, posted in Robotfoto's)

Pimper, wapens, drugs, politiek enz. We kunnen stellen een miljardenhandel, ook al in die jaren. Maar waarom overvallen op supermarkten, het ombrengen van onschuldige mensen, ja zelfs kinderen? Wat zijn de onverklaarbare voordelen van deze zinloze acties? Ben bang dat we er op deze manier nooit achter gaan komen. Alleen de moderne hulp middelen zullen mischien nog licht brengen in deze duistere periode. Verwijs ook nog naar het draadje dat Merovinger vandaag geplaatst heeft » Forum