31

(7 replies, posted in Onderzoekspistes)

Merovinger zeer interessante informatie. Mischien interessant uit te vogelen of Anacrim in meerderen zaken tot oplossingen is gekomen.

32

(30 replies, posted in Wapenhandel)

Adnan Khashoggi is vandaag in Londen overleden.

33

(30 replies, posted in Wapenhandel)

the end, Ben en vele andere. In mijn voortgaande bericht had ik uiteraard moeten eindige met jullie een compliment te geven voor de tijd en energie die jullie er instoppen. Excuses hier voor. Grt.

34

(74 replies, posted in 1982)

Mostmaur, met uw opmerking "ik lees niets nieuws" geeft u aan een ruime kennis van dit omvangrijke dossier. Het zou prettige zijn om uw korte opmerkingen te onderbouwen. Uw opmerking zijn uiteraard welkom maar een tikje vaag.

35

(165 replies, posted in Getuigen)

Mostmaur, waar moet ik dit plaatsen in deze post?

36

(30 replies, posted in Wapenhandel)

the end, dim en andere hier aanwezig. Even een vraag aan jullie in alle eerlijkheid gesteld. Ik zie de meest fantastische trafiek hier verschijnen, die voeren ons over de meest exotische delen van deze aardkloot. Namen uit een ver verleden worden gekoppeld aan drug, wapens, sex en zwardgeld stromen. Maar denken jullie nog werkelijk dat dit ooit op deze manier tot een oplossing gaat komen? Grt. P.s. possitief bedoeld.

37

(74 replies, posted in 1982)

Mostmaur, welkom op dit forum. Verklaar gaarne uw kleine opmerkingen nader.

38

(30 replies, posted in Wapenhandel)

Dank Ben en dim, ik heb de naam hier ingevoerd en de naam kwam alleen terug in één bericht van dim uit 2014, en ja Google en Wiki zijn je beste vriend in deze. Dank voor het attenderen op deze twee mogelijkheden.

39

(30 replies, posted in Wapenhandel)

Is deze heer al eens voorbij gekomen in een topic dim? Ik zie namelijk nog geen verband met de Bende van Nijvel.

40

(74 replies, posted in 1982)

Ik denk dat we op de zelfde lijn zitten Django68. Goed voorbereiden acties, snelle auto's geprepareerd. Als Bultot werkelijk een Audi cabrio gekocht heeft aan geld geen gebrek. Denk ook dat het hele Bende-verhaal niet om het geld te doen was.