1

(3 replies, posted in Overzicht Bendes)

Ik weet dat er wel meer ‘figuren’ in Asse rondlopen/rondliepen die in het banditisme vertoefden. Waarvan uiteraard de bekendste naam, w. is. Al zijn van deze bende van Asse, me niet alle namen bekend. Willy die kom je in de regio nog vaak tegen, en de verhalen over hem doen nog vaak de ronde. Zowel negatief als positief

2

(3 replies, posted in Overzicht Bendes)

Dag Ben, is er ergens meer info beschikbaar mbt de bende van Asse?

Iets totaal anders, iemand enig idee waar ik de documentaire van de bende Haemers nog terug kan vinden?

Hallo iedereen, ik volg het dossier al enkele jaren en hou me de laatste maanden wat bezig met het achterhalen van wat vele namen in het dossier nu uitspoken. We weten allemaal dat vele reeds overleden zijn, maar wat spoken andere personen nu nog uit? Alsook zal het dossier niet verjaren, wat ik een groot nadeel vind. Houden er zich wel nog genoeg onderzoekers mee bezig? Aan de andere kant zijn er dossier die pas nu verjaring opgehelderd werden (ik denk aan enkele fraude dossiers).

Een week geleden ben ik naar een bespreking geweest over de bende, de verjaring... In de zaal zaten bv David en de agent die destijds een shot loste op de vluchtende wagen te Aalst (heb de hele avond neergeschreven). Zijn er nog avonden als deze?

Iemand enig idee waar vele zicht nu mee bezighouden? Iemand het lef om zich 'dieper' in de criminele milieu's van nu te begeven?

6

(26 replies, posted in Bende Haemers)

Ik ben een tijdje geleden iets gaan drinken in Tyack haar bar in Wavre. Ze was heel sympa moet ik zeggen, ik was er helemaal alleen. Heb me gewoon de toog gezet en we zijn zelfs beginnen praten. Over stomme dingen. Het leek me een vrouw zoals een andere. Nog personen die daar uit nieuwsgierigheid al eens langs geweest zijn?