1

(61 replies, posted in Nieuws)

Anonimiteit is een recht op dit forum waar ik gebruik van maak. Net zoals de meesten op dit forum. Hier is trouwens niets verkeerd mee.

2

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De gevonden voorwerpen in Ronquières zijn een lachertje! Als je een paar vuilniszakken vult met regenwater en je laat ze een paar weken buitenstaan dan scheuren ze open. Laat staan een jaar onder water. En er zou toevallig geen enkele visser zijn blijven inhangen met zijn haak? Vv grappig

3

(61 replies, posted in Nieuws)

Kenza, nogmaals wij missen uw bijdragen op het forum. Ik ben ondertussen ook eens bij uw vriendin haar ouders langs geweest en daar kreeg ik te horen dat het bende van Nijvel verhaal een ware obsessie was voor jullie 2. Jullie waren allebei met jullie moto op weg naar de herdenking in Eigenbrakel toen een dronken chauffeur haar gewoon van de baan maaide en en verder reed. Ook heb ik vernomen dat ze in uw armen gestorven is wat haar lievelingsplekje bleek te zijn. Kom grote sterke beer van een kerel, herneem u leven. Ik heb je gezien op de herdenking in Aalst en je bent maar een schim meer van de kerel van vroeger. Het zijn harde woorden maar niemand komt terug en het leven gaat verder. Leef terug en help ons mee deze meedogenloze laffe bende op te rollen.

4

(61 replies, posted in Nieuws)

Kenza, als je nog op het forum mee leest. Herpak u neem de draad terug op en help ons mee zoeken naar de oplossing. Je hebt een paar zeer interessante bijdragen ontdekt waar niemand ooit bij stil gestaan heeft zoals Kester en de steengroeve van Lessines. Geloof sterk dat je gelijk zou kunnen hebben. Veel sterkte.

PS: heeft er iemand nog iets gehoord van kenza? Ik ben onlangs te weten gekomen wie zijn partner was en ik ken haar familie en het was inderdaad de tofste griet ter wereld en het was een tof koppel dat constant de wereld rond reisde op zoek naar verborgen plekken.

5

(1,219 replies, posted in 1985)

Met alle respect voor de Kapitein die naar mijn mening in Eer en geweten heeft gehandeld naar eigen goeddunken. In de jaren 80/90 was er voor de militairen een intern telefooncircuit, dwz landmacht, zeemacht, luchtmacht en rijkswacht zaten allemaal op één intern algemeen telefooncircuit.

Bv. je tikte de nummer in van een toestel bij de rijkswacht van op een luchtmachtbasis en je kwam rechtstreeks op dat toestel uit. Als je met een buitenlijn naar een bepaald persoon wou bellen bij de Rijkswacht moest je eerst naar algemeen nummer van het commissariaat bellen en u dan laten doorverbinden met de persoon in kwestie en was je telefoonnummer uiteraard ook traceerbaar en zou er bij de Kapitein een belletje van argwaan gaan rinkelen zijn want dit begeeft zich niet binnen de gang van zaken en is dermate verdacht. Daarom mijn vermoeden dat deze gegeven opdracht uit het intern telefooncircuit kwam.

Maar als je bv. van op de militaire basis van Kester naar een toestel binnen de Rijkswacht belde, volstond het gewoon om het nummer van die bepaalde persoon te bellen en op ieder commissariaat lag een telefoonboek met ieder zijn nummer. Ook zijn deze nummers binnen het intern telefooncircuit niet traceerbaar (in de jaren 80/90).

6

(1,141 replies, posted in 1985)

Twee zeer interessant elementen en vragen. Philippe De Staerke zou op de parking van Delhaize Aalst herkend zijn door een jeugdvriend. Ook het feit dat Beijer de streek goed kende en dat Beijer heel veel belangstelling had voor mensen die in de buurt van Delhaize Aalst woonden. Ook had Beijer interesse in een persoon Paul Mertens die in de Osbroekstraat woonde iets verder en tevens met een zwarte Golf reed. Deze Paul Mertens zou ook familie zijn van van Piet Mertens, bevriend met karateleraar Reka Vaid die les gaf in het oud zwembad van Aalst. Mijn vraag is of er iemand een link heeft met de andere karateleraar in het dossier? Ook waren zij niet vreemd aan Podevijn en industriepark Erembodegem.

7

(1,141 replies, posted in 1985)

DeadletterBox, er zijn verschillende professionele bendes actief geweest waarvan geweten is dat de uitvoerders eerst een lijntje in de neus lieten verdwijnen. Maar dat de daders onder de coke zaten weten we bij mijn weten niet. Ik speculeer meer in de richting van dat de huurlingen daar afgesproken hadden en een kleine salvo afvuurden om zich op te peppen. Feiten zijn dat er schoten gehoord zijn en dat er kogels gevonden zijn op een plaats die als door Kenza als verdacht kan aangestippeld worden.

Dat het iets met de Bende Van Nijvel te maken heeft krijgt van mij het voordeel van de twijfel en zeker de moeite om te examineren. Bij deze begin ik mij een beetje op het verhaal van Kuros te focussen als het korreltje zout wegneemt en het onverdund mengelt met een paar andere aanwijzingen kom jet tot iets raar.

8

(1,141 replies, posted in 1985)

Deze info over de kogels klopt: Betreft 2 lege hulzen en 2X 4 volledige kogels van het type remington 221. De kogels zijn aan de CWB overgemaakt en het parket van Dendermonde. Deze zijn op hun beurt naar Zweden vertrokken voor ballistisch onderzoek. Het resultaat van dit ballistisch onderzoek heeft geen zoden aan de dijk gebracht.

Wat zeker niet wegneemt dat dit een heel wetenswaardige waarde heeft, dat het aan de bende kan gelinkt worden krijgt van mij een hoog percentage van het gedenkwaardige.

Als het mij toegestaan is voor een kleine prognose: Daders komen toe en bij deze denk ik aan Mister Brains en huurlingen. Mister Brains is chauffeur en geeft de instructies. Voor ze vertrekken snuiven ze eerst coke, dit is een gekende oppepper als hulpmiddel tegen de angst bij overvallers. Laden hun wapens en spannen de haan aan en vuren 2X als test en oppepper en aktie.

9

(1,141 replies, posted in 1985)

kenza, waarom komt u nu pas met de informatie naar buiten over de gevonden kogels remington 222. Als ik mij niet vergis is met deze kogels en wapen een poging gebeurt tot aanslag op Majoor Vernaillen. Deze munitie was zeer zeldzaam en werd hoofdzakelijk gebruikt door het speciale interventie team SIE of de groep Dyane. Ik begin nu pas te begrijpen waarom het Bende-verhaal echt in de doofpot zit.

Het industriepark Molenbeekstraat te Erembodegem ligt inderdaad strategisch heel goed om van daar uit de aanslag of overval Delhaize Aalst te beredderen. Ook de link met Madani Bouhouche is terug heel naburig. Kenza, ik begin meer en meer consideratie te vertonen in u beschouwing van de vlucht. Het zou veel attesteren en heel wat dubbelzinnigheden de wereld uit helpen.

10

(175 replies, posted in Wagens)

Als je de stelling nog eens goed herbekijkt en alles terug op kaart uittekent dan herken je in Aalst - Kester - Lessines en Chièvres een driehoek. Aanval - schuiloord - dumpplaats en thuisbasis. Ikzelf zou nooit op de plaatsen van deze stelling gekomen zijn. Alles in deze theorie houdt min of meer stand al begrijp ik het verhaal van het industriepark in Erembodegem niet zo goed.

De valse vlag-operaties worden voorafgegaan door een periode van infiltratie en indoctrinatie. In de praktijk betekent dit dat extremistische groeperingen geïnfiltreerd en zelfs gecommandeerd worden door agents provocateurs - clandestiene agenten die poseren als extremisten of fundamentalisten, maar eigenlijk via achterpoortjes op Amerikaanse, Britse of Israëlische loonlijsten staan. Deze agenten dienen als trekpleister om nietsvermoedende terreurkandidaten te ronselen en hen ertoe aan te zetten aanslagen te plegen. Indien het aan kandidaten ontbreekt organiseren de agenten desnoods zelf de bloedbaden en zorgen ze ervoor dat de sporen dan naar hun rekruten leiden.

Als je deze vermenigdvuldigd met de locaties en je bezit over de nodige terreinkennis kom je uit op deze analyse.