21

(147 replies, posted in Afpersing)

Akkoord, ook namens mij, kwalteitspost.

22

(147 replies, posted in Afpersing)

Allereerst compliment Mero, vraag is er uit de pv op te maken valt welk accountantskantoor of kantoren dit heeft opgemaakt. Mag er van uitgaan dat dit uit een officieel jaar verslagen (meerdere) komen.

23

(1,141 replies, posted in 1985)

Aanvulling, vaststelling speurders klopt.

24

(1,141 replies, posted in 1985)

Ga ik proberen, er is uitstekende documentatie over het wagenpark van het Nederlandse koninklijke huis. Als je kijkt welke Mercedessen in bezit zijn, kan je zien dat er één gebouwd is in '84 als speciaal product en na afbouw direct door naar Italië, onder nummer AA16. Daarvoor andere merken, veelal Ford. Bijkomende informatie; de AA-kentekens hebben ook nog een burgerkenteken. Dus de info over Aalst met dat  AA-kenteken lijkt mij zeer onwaarschijnlijk.

Fledermaus1971 aub. smile

25

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Goede vraag, die eigenlijk uit twee bestaat.

  1. Iemand met bewijsmateriaal uit periode 1 en 2 heeft dit samengeteld met als doel dat dit gevonden werd.

  2. Meerdere uitvoerders, zeer waarschijnljk? Zelfde opdrachtgever, zeer waarschijnlijk?

Begeeft me hierop zeer glad ijs. Vraag is er behoudens de vonst in de zwaaikom nog meer bewijs dat periode 1 en 2 te koppelen zijn? Deze zet ik door naar forumleden met vee lmeer dossierkennis.

26

(549 replies, posted in Bende Haemers)

mcfisto wrote:

Dus volgens jou zijn er twee verschillende bendes geweest? Dat heb ik toch ook gesuggereerd in 1 van eerste posts hier op deze forum. Alsook dat de Rijkswacht er mee te maken heeft in de tweede golf bende overvallen. Enkel haemers lijkt zo bizar.

Vertel mij eens waar de mythe 'Bende van Nijvel' is ontstaan? Het is algemeen bekend dat dat enkele grote heren rond Brussel aan de touwtjes trokken en dat het na de stilte in '84 verschrikkelijk geëscaleerd is, dat is duidelijk. Dus één of twee bendes met 3 of 20 man voor mij niet relevant. Dus mcfisto voor u, wie, wat waar rond de touwtrekkende grote heren. Als dat u duidelijk wordt gaat Haemers ook voor u duidelijk worden.

27

(1,141 replies, posted in 1985)

thibig wrote:

Deze Mercedes wordt nogmaals aangehaald ergens op het forum. Hij is meerdere keren gezien in de buurt die dag, maar ook in de dagen voordien als ik mij niet vergis. Een kind heeft de nummerplaat genoteerd en deze bleek toe te behoren aan het koningshuis (Nederlands) en de speurders colcludeerden een schrijffout van het kind.

Klopt, maar het is twee minuten werk om vast te stellen dat dit niet klopt. Dus schrijffout of fakeplaat, de enigste Mercedes werdt rondt die tijd speciaal gebouwd in Frankfurt en rechtstreeks daarna richting Italië buitenverblijf (AA16).

28

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Kuros is helaas overleden, en Murcielago verkiest om niet meer in de openbaarheid te verschijnen. Zou wel nog een ontmoeting indertijd komen, maar daar kunnen ingewijden meer oververtellen. We moeten dat recpecteren. David veel sterkte en wijsheid toegewenst kerel, zijn vele dingen om van te genieten. YNWA.

29

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Luk paard, je bent met laatste posting met losse flodders aan het schieten. Daar zijn we niets bij gebaat. David en nog vele andere zijn eerstelijnsgetuigen en zijn zeer waardevol in het dossier? Dan doe je voorkomen dat voor het internet het stenentijdperk van toepassing was. Advies; lees je in over communicatie overdracht in die tijd, kijk naar de bullkracht van 80-87 en de beurscrisis van '87. Er werden voor miljaren daagelijks aan aandelen internationaal verhandeld. Kritische mag en moet, maar wel genuanceerd.

30

(549 replies, posted in Bende Haemers)

LEO wrote:

HIPA heeft de mensen van het forum niet nodig om achter hem te staan! Het forum heeft mensen zoals HIPA nodig om achter het forum te staan met eerstelijns info!

Correct, maar Hipa zal toch wel begrijpen dat een forum zoals deze er wel eens wat gedeeld wordt wat kant nog wal raakt, we kunnen ook het licht uit doen, is dan ons doel bereikt?