1

Dinsdag 2 april is er een VW Golf van het type dat gebruikt werd bij de overval in Aalst bij een gerichte actie van de cel verdwijningen uit de Dender gehaald. Het betrof een rode Golf maar op een foto is te zien dat hij vroeger beige was.

Deze VW Golf moet hoogstwaarschijnlijk al vele jaren in de dender hebben gelegen aangezien daar een waterkeermuur staat en die staat er al heel vele jaren. Wat wil zeggen dat de VW Golf moet gedumpt zijn voor ze die muur daar hebben gezet en daar in die draai onder de brug is geen scheepvaart. Pottekijkers weren op afstand gehouden en de zoekactie was gericht.

2 (edited by Merovinger 05-04-2013 12:00)

Ben je zeker van die VW Golf? Hier spreken ze van een Peugeot 205 (met foto) » www.nieuwsblad.be

3 (edited by Merovinger 05-04-2013 12:20)

De twee wagens (Peugeot en Golf?) die dinsdag uit de Dender gevist werden in Pamel en Liedekerke, waren gestolen. Dat meldt het Brusselse parket. "Beide voertuigen stonden geseind als gestolen en waren ook betrokken bij een reeks diefstallen in ons gerechtelijk arrondissement", verklaart parketwoordvoerder Jean-Marc Meilleur.

Meer » www.nieuwsblad.be | www.persinfo.org

Ook op de Schelde wordt gezocht » www.nieuwsblad.be

4

De VW Golf moet er al vele jaren in de Dender liggen aangezien op zijn vindplaats al vele jaren een waterkeermuur is gebouwd en de wagen kon daar onmogelijk overgereden zijn.

Het Nieuwsblad: "Deze zoekactie kadert niet in één specifiek dossier maar heeft tot doel om via een systematische opsporing alle voertuig-wrakken in de actiezone te detecteren en te bergen." Dus geen gerichte actie.

6 (edited by Tuinslaper 07-04-2013 21:38)

Toch is het niet uitgesloten dat de VW Golf die in de Dender gevonden is iets te maken heeft met Bende van Nijvel. Zo zijn er nog andere verdachte Golfjes gevonden, zoals in Strombeek, Fauquez en in Lennik (Gaasbeek). Het is zeker niet de Golf van Van Camp of die van Aalst (Erps-Kwerps-wagen), want die zijn beide in brand gestoken.

En dan is er nog dit beschoten verkeersbord in Pamel (Roosdaal):

http://i49.tinypic.com/dcyp2v.jpg

http://i46.tinypic.com/dysidw.jpg

Toevallig loopt de straat waar dit verkeersbord staat naast de Dender. En staat dit verkeersbord op 2km van de plaats waar de Peugeot 205 uit het water gehaald is.

Dag tuinslaper, gewoon luchtbuks aan het zeroteren op de O van Roosdaal. Als dit een kaliber 12 zou zijn gaat dit een andere impact geven.

8

Ik heb vandaag even rondgeluisterd betreffende dat verkeersbord, en blijkbaar is dit beschoten door iemand uit de buurt tijdens een strooptocht naar schapen. Dus dit heeft er niets mee te maken.

9

En ter volledigheid: "meubelen Gies" onderaan het verkeersbord heeft ook niets met de Bende van Nijvel te maken. Dat zijn nl. familieleden die ik volledig vertrouw.

Oostvl - Belgi
milan wrote:

Ik heb vandaag even rondgeluisterd betreffende dat verkeersbord, en blijkbaar is dit beschoten door iemand uit de buurt tijdens een strooptocht naar schapen. Dus dit heeft er niets mee te maken.

Voor zover ik mee herinner was deze persoon hiervoor verantwoordelijk » Forum

Of het zou moeten zijn dat er een nieuw bord geplaatst is, en dat opnieuw beschoten is. In Wallonië is dat trouwens schering en inslag, ook in buurt van Bois de la Houssière. Jagers die zich vervelen waarschijnlijk. wink