11

Vanuit de studie van de internationale context zijn er enkele mogelijke aanknopingspunten voor wat betreft seksuele chantage, pedofilie.

De bank BCCI

Die in 1992 werd opgedoekt, was een creatie van CIA en MI-6 die uit controle raakte en in Arabische/Pakistaanse handen geraakte. Deze bank had hoofdkwartieren in Luxemburg, Genève, Karachi. Ze was betrokken bij alle denkbare geheime ops en trafieken, onder andere bij IranContra transacties vanuit België. Klanten waren o.a. Kashoggi, Al Khassar, Oliver North maar ook Jimmy Carter en de Bush-clan, Saudi prinsen, de Pakistaanse atoombom-bouwers, de PLO, ... BCCI had een eigen 'knokploeg' die er hard tegenaan ging. De terreurgroep Abu Nidal deed soms het vuile werk voor BCCI.

BCCI gebruikte ook sexuele chantage om bepaalde contracten te krijgen of om bepaalde machtsposities te verkrijgen. Eigenaardig is dat Hill & Knowlton, het machtigse PR en lobby-bedrijf, ook de BCCI als klant had. H&K en BCCI hadden vele gemeenschappelijke klanten. De voorkeur van de Saudi-prinsen voor jonge knaapjes was algemeen bekend. Dit aspect komt aan bod in het dossier Eurosystem Hospitalier, waar zelfs koning Boudewijn + Albert bij betrokken raakten. Het ging over miljardencontracten in Saudi-Arabië. Dat hier alle middelen werden ingezet om de Saudi's te lijmen, is heel waarschijnlijk. Betrokken raakten ook ASCO, Boas en 'zijn' ploeg van escorte-meisjes bij betrokken. Het ding zakten ineen als een soufflé en het grote geld kwam terecht bij de netwerken rond Maggie Thatcher en Alex Haig.

Hill & Knowlton

Machtigste PR- en lobby-bedrijf dat o.a. voor de Reagan-Bush campagne (1980)werkte en ook de Moon-sekte als klant had. Was een front-company voor de CIA. De leidende persoon hier is Robert Keith Gray. Een zekere Robert Gray wordt genoemd als potentiële koper van Dekaise-wapens. H&K gebruikte sexuele chantage om haar doel te bereiken voor zichzelf of haar klanten. Hierbij werden minderjarigen gebruikt. Er werden dan opnames gemaakt van VIPs in compromitterende situaties. Voorbeeld: tijdens sexuele spelletjes met meerderjarige dames, mengden zich dan plots onverwacht kinderen in het spel.

H&K had een filiaal in Brussel sinds de jaren '60. Gray en H&K worden ook genoemd in het 'Franklin schandaal' in de USA, waar o.a. kinderen uit het wezendorp Boy's Town van Father Flanagan werden 'geleverd' voor sexuele chantage. Onbegrijpelijk dat het spoor 'Robert Gray' nooit verder werd uitgezocht » spitfirelist.com

Uit 'The Franklin cover-up':

"Gray’s associate Wilson was apparently continuing the work of a reported collaborator of Gray from the 1950’s—McCarthy committee counsel Roy Cohn, now dead of AIDS. According to the former head of the vice squad for one of America’s biggest cities, ‘Cohn’s job was to run the little boys. Say you had an admiral, a general, a congressman, who did not want to go along with the program. Cohn’s job was to set them up, then they would go along. Cohn told me that himself.’ The first president of Tong Sun Park’s George Town Club, where Wilson’s sexual blackmail operations were reportedly run, was Robert Keith Gray." (Ibid.; pp. 179–180.)

22. Gray’s activities overlap those activities of the Iran-Contra scandal and also the milieu of the Bush family. The Catholic youth home Covenant House was implicated in organized child molestation and also had ties to the Bushes. "Gray employee Rob Owen set up a private group to solicit funds for the Contras. Owen was called before Congress, to testify on how he delivered bags of cash to the Contras. In February of 1989, Hill and Knowlton’s Charles Perkins rushed to New York for a fraction of the firm’s usual fee, to help with public relations for Covenant House. The youth organization’s director, Father Bruce Ritter, was alleged to have molested youth who took refuge with him."

12 (edited by Merovinger 20-08-2012 22:57)

Voor diegene die het fameuze dossier Pinon eens willen lezen: je kan het dossier momenteel opnieuw downloaden van Wikileaks als onderdeel van het dossier over de zelfmoord van Paul Latinus (= nieuwe link).

13 (edited by Merovinger 10-09-2012 21:23)

Ik heb het dossier Pinon doorgenomen en heb een dubbel gevoel. Uit de PV's is op te maken dat er wel degelijk seksfeestjes zijn geweest. De vaste deelnemers aan deze feestjes zijn duidelijk geïdentificeerd. Alleen de manier waarop er ineens sprake is van politici en andere topambtenaren is onduidelijk en lijkt mij toch wel verzonnen te zijn.

Maar! Eén persoon van de vaste deelnemers is een welbekende en (volgens mij) een spilfiguur in de zaak Latinus en de brand van Pour, nl. C.S. alias de eend, die de minnaar was van de vrouw van Pinon. Het is niet Pinon zelf die C.S. vermeld als deelnemer, zijn deelname wordt bevestigd door verschillende andere betrokkenen die toegegeven hebben dat ze aan de feestjes hebben deelgenomen.

Pinon wist dit enkel van zijn vrouw maar hij heeft nooit inzage gekregen in het onderzoek naar deze feestjes naar aanleiding van de klacht dat er minderjarige in zouden betrokken zijn. C.S. zelf ontkent zijn deelname natuurlijk. Merkwaardig vaststelling is ook dat de speurders getracht hebben om de ex-vrouw van C.S. te verhoren maar deze nooit hebben gevonden omdat ze naar Zuid-Afrika zou verhuisd zijn. Zoals iedereen weet werd het dossier finaal door Deprêtre geklasseerd.

Zoals ik al eerder zei in het topic van de theorie van Leo, lijkt mij de spin in het Bende van Nijvel-web toch meer en meer dit eendje te zijn. En als hij niet de spin is moet hij toch van zeer veel op de hoogte zijn.

P.S.: de naam van C.S. is niet vernoemd op deze site op de motievenpagina rond de Roze Balletten (misschien wel in de toenmalige pers). Er wordt altijd over de betrokkenheid van VDB, Albert, Beaurir, Agneessens en Blaton gesproken maar niet over C.S.! Vandaar mijn plotse verbazing bij het lezen van de PV's. Als je dan ook nog eens het dossier van de moord op Latinus en de WNP doorneemt, krijg je wel een helder beeld van wie hierachter schuil gaat.

14

Ik ga ervan uit dat je met C.S. Christian Smets bedoelt?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Ja.

Merovinger wrote:

Maar! Eén persoon van de vaste deelnemers is een welbekende en (volgens mij) een  spilfiguur  in de zaak Latinus en de brand van Pour, nl. C.S. alias de eend, die de minnaar was van de vrouw van Pinon.

Het viel me ook op. Trouwens de rol van de staatsveiligheid in de loden jaren is heel dubieus. Christian Smets is na de moord op Van Den Eynde in het huis van de zoon van VDE documenten gaan zoeken. Christian Smets moet meer weten.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

17

Is dat een feit of gerucht?

18 (edited by the end 12-09-2012 12:45)

Dim, het staat in het eerste boek van Guy Bouten, er is een gangster in het  huis van de zoon van VDE gaan wonen toen de zoon naar Zuid Afrika is gevlucht. Of de verklaring van de gangster klopt weet ik niet maar het kan kloppen, zeker als rekening houd met de schoondochter van VDE die naar het schijnt voor de staatsveiligheid werkte.

Trouwens via de ex van de schoondochter van VDE is er een link naar VDB en het NBD en waar Bouhouche en Beijer actief waren om sporen en bewijsmateriaal te doen verdwijnen. Er is een kans dat de Roze Balletten een rol speelden in de moord op VDE.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

19

Dat verhaal van die gangster, Maurice Florizoone, vind je hier » Forum

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

20

Maar dit neemt niet weg dat onderzoeksrechter Schlicker zelf in die tijd wel degelijk belangstelling toonde voor de roze balletten, althans het dossier Pinon, maar dan in het kader van zijn onderzoek naar de dood van Latinus. Dit blijkt uit stukken omtrent dit onderzoek die zich bevinden in het dossier van Charleroi. Zo verklaarden enkele leden van de Staatsveiligheid die in dat kader werden gehoord, op de vraag van onderzoeksrechter Schlicker: "Hebt u van een dossier Pinon gehoord?" als volgt:

"Paul Latinus heeft me daarover gesproken. Hij beweerde dat hij schokkende informatie had. (...) Ikzelf heb het dossier nooit gezien en heb die informatie nooit (...). Echt waar. Ik heb die informatie nooit kunnen natrekken via andere bronnen. Latinus beweerde ook dat S. aanwezig was op de 'feestjes' bij Pinon. Libert heeft me dat ook gezegd, zonder mij enig bewijs te leveren.

Kende S. mevrouw Pinon goed?

"Ik heb horen zeggen dat de heer S. mevrouw Pinon kende."

Een ander antwoordde:

"Ik heb over het dossier-Pinon horen spreken. Via Libert heb ik vernomen dat Paul Latinus het dossier in zijn bezit zou hebben, alsook zijn levensgezellin Van Houtvinck. Ik heb horen zeggen dat dat dossier verbrand zou zijn. Als het bestaan heeft, moet er volgens mij een exemplaar in Spanje zijn, aangezien WNP contacten had met de Spaanse falangisten."

Het derde lid van de staatsveiligheid dat werd gehoord, kreeg dezelfde vraag. Hij zei:

"Toen het artikel in Pour verscheen, heb ik in de pers over dat dossier horen spreken.

Had S. contact met mevrouw Pinon?

Toen Pour zijn artikel gepubliceerd had, ben ik bij de heer Van Gorp gegaan en heb ik hem  over dat artikel gesproken. De heer S. was daar ook. Hij haalde de schouders op en zei: 'Ik, ik ken mevrouw Pinon goed.'"

En de vierde tenslotte:

Klopt het dat de heer S. mevrouw Pinon kende?

"Er deed een hardnekkig gerucht de ronde dat S. de minnaar van mevrouw Pinon geweest was en zou deelgenomen hebben aan bepaalde roze balletten in Waals-Brabant."

Is er dus een verband tussen dat gerucht en het fameuze artikel in Pour waarin men het had over een roze piste, een zwarte piste en een grijze piste? (dossier-Pinon, zaak-Latinus, CEPIC).

"Volgens mij is een groot deel van de informatie bij Pour geraakt via (...) of (..)."

Bron: Verslag Tweede Bendecommissie (bijlage 3)

De "S." hierboven is Christian Smets.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube