11

Albéric Otten is verbonden met het veilinghuis Monsantic van Daniel Otten in Mons (of all places), gelegen recht tegenover de SHAPE, en niet meteen een schoolvoorbeeld van een betrouwbare kunstveiling.

Antiekhandel is populair bij 'witwassers'. smile Kan iemand bevestigen of hij in jaren '80 ook even in Florida heeft gewoond (en bedrijfje heeft gehad)? Of klopt dit niet? Hij zou nu nog gerant van garage in Molenbeek zijn? Via vrouw/dochter zijn er linken naar Dubai en Milaan. Echtgenote heeft 2 Facebook-profielen, waarvan het één interessanter dan de andere. Hij past in het straatje van de avonturiers die zich bezighouden met louche zaakjes (Pilarski, Lison, Farcy, ...) en waarschijnlijk niet graag hun centjes op een eerlijke manier verdien(d)en.

Zal dus wel het circuit van louche garages in buurt van Rebecq/Tubize/Halle/Braine-Le-Comte gekend hebben, wat toch een interessante regio is voor de Bende. Vlakbij Brusselse rand en Pajottenland en Henegouwen.

Weet er iemand wat er zoal op zijn strafblad staat?

hapkin wrote:

Is dit hem? » www.facebook.com

Dat is hem. Meer foto's bij vrouw terug te vinden » www.facebook.com

En ook o.a. de zoon van Beijer staat bij vrienden, die hem waarschijnlijk op de hoogte over de stand van zaken op fora. Dochter zou afwisselend in Dubai/Milaan wonen. En stiefkinderen staan er ook bij. Ze hebben allesinds al veel bedrijfjes opgericht in hun leven. smile Doorheen de jaren al veel "garages" en "immokantoren" versleten.

Informations financières
Siège Social Chemin Royal 13 1430 Rebecq, Brabant Wallon
Date de création 01/07/1973
TVA BE0534166033
Année fiscale
Administrateur: Albéric Otten
Classification Nacebel Entretien et réparation de véhicules automobiles n.c.a.
Autres liens
Publications au Moniteur belge
Publications comptes annuels
Répertoire des employeurs

Bron » www.infobel.com/fr

Ben wrote:

Farcy had ook nog een huis in Rebecq-Rognon, in de Chemin Royal nummer 13. Momenteel is het een ruïne overwoekerd door netels, struikgewas en dorre distels. Achter het huis ligt een grasveld van wel vijftig bij honderd meter. Zo'n kilometer van het huis ligt de Chaussée de Bruxelles waar Bendeleden vaak langsreden op weg naar het bos van Houssière aan de overkant. Op de kieslijst van de gemeente Rebecq-Rognon uit die periode komt Jacqueline Leclercq, de schoonzus van Farcy, voor als bewoonster van nummer 13.

Zowel Beijer, Bouhouche, Farcy en Otten hadden te maken met het afluisterschandaal Lafaurie!

Ben wrote:

Beijer omschreef Otten in zijn boek "De laatste leugen" als een pensionaatvriend. Hij vergat erbij te noteren dat hij mandataris was van een kluis van Otten, waar de speurders microfilms van ARI in beslag namen. Otten, die een behoorlijk strafblad had, was ook de aanleiding waarom Beijer de Franse drugshandelaar Gerald Lafaurie afluisterde, wat Beijer zijn job gekost heeft

Iemand meer info over de rol van Otten in dat afluisterschandaal van Lafaurie? Deed Beijer een vriendendienst voor Otten/Farcy door Lafaurie af te luisteren? Ook veel Joods connecties bij deze persoon.

Weet iemand of Otten ook Joods kan zijn. Afgaande op zijn Facebook-foto's van trouw.

De pensionaatsvriend en alibi van Beijer voor Aalst (opgezet spel, verwarring?) is al jaren gerant in allerlei bedenkelijke garages in en rond Brussel, Molenbeek, Zaventem. Ook Mercedes (later?). Ook bevriend met Amory en zoon Beijer.

Veel rijkdom en volgens Hilde Geens nochtans een knoeier van garagist. Linken met Florida, Dubai, Milaan,...

15

Wat is de naam van de echtgenote van Otten?