Robertvandeurnen wrote:

Django68, wat me eigenlijk bezighoudt is het feit dat Patrick Haemers gezien werd toen hij uit een Ford Taunus stapte. Vanuit de veronderstelling dat deze info klopt is de kans minstens reëel dat we het hier over dezelfde wagen hebben.

Robert, het zijn deze zaken waarop we ons moeten focussen! Thx voor deze info.

Weet iemand hoe oud Elnikoff was tijdens de overval op Dekaise?

Dat is heel vaak het probleem. Wij zouden van iedere verdachte in het Bendedossier een exacte leeftijd moeten hebben en een foto hoe die verdachte eruit zag in de bewuste periode.

Christian Elnikoff, un Français né à Lille le 27 avril 1932.

Dit bovenste heb ik zopas gevonden op het Franstalige forum. In 1982 (overval Dekaise) zou hij dus al 50 jaar geweest zijn (toch al tamelijk oud nietwaar) ... En in 1985 (overval Braine-l'Alleud, Overijse en Aalst) zou hij 53 jaar geweest zijn. En heden ten dage - indien hij nog leeft - zou hij dan 87 jaar oud zijn.

Insp. Witse wrote:

In een interview heeft Libert inderdaad vermeld dat er van uit de WNP een opdracht kwam om warenhuizen te verkennen. Of dit de opmaak was om valse sporen te leggen kan ik niet zeggen. Dat hij gezien werd in het Osbroekpark is nieuw voor mij.

Mea culpa, het was Eric Lammers » YouTube

club_le-happy-few wrote:

Misschien uit hun kot gelokt door Mossad om einde te maken aan extreem-rechtse nazi / anti-Joodse clubjes? Na Aalst hadden ze door wie de opdrachtgever was? In combinatie met racket, Gladio, drugs for weapons en aanverwante witwaspraktijken?

Waarom meteen een heel complot plan op poten zetten? Moeten we niet eens beginnen werken louter met wat we hebben; in dit geval onnoemelijk veel aanwijzingen tegen deze persoon Elnikoff? Best indrukwekkend eigenlijk, de kans dat hij de verbindingspersoon is tussen eerste golf en tweede golf is eigenlijk gewoon -tig keer groter dan dat hij niet de zogenaamde 'oude's is.

Ik zeg niet dat het onmogelijk is dat hij werkte in dienst van één of andere organisatie, maar uit alles wat we hebben blijkt dat Elnikoff zelf een leidersfiguur was, én goede vriendjes met (jawel) Bouhouche. Bouhouche als meester naast het terrein en Elnikoff als leider op het terrein?

Met alles wat in de richting van deze man wijst is het me trouwens een compleet raadsel waarom hij reeds in '86 niet bovenaan de verdachtenlijst stond, ook zonder getuigenis van zijn ex was hij voornaamste kandidaat man met bijl.

136

Insp. Witse wrote:

Weet iemand hoe oud Elnikoff was tijdens de overval op Dekaise?

Het antwoord op je vraag staat in de eerste post van dit topic en in dit topic vind je een uitgebreid overzicht van leeftijden van Bende-verdachten » Forum

Scaramouche wrote:

En heden ten dage - indien hij nog leeft - zou hij dan 87 jaar oud zijn.

Elnikoff is al lange tijd dood.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

137

Als ik naar deze robotfoto kijk doet dit me binnen de 2 seconden aan Christian Elnikoff denken. Deelt iemand deze mening? Is Christian Elnikoff ooit in Blankenberge geweest? Wie was zijn toenmalige vrouw, weet iemand haar naam, zou toch in Blankenberge gewoond hebben.

» www.nieuwsblad.be

138

Christian Elnikoff is geboren in 1932. Do the Math ...

139

Het zou toch niet de eerste keer zijn dat de Federale Gerechtelijke Politie een verkeerdelijk signalement verstuurd? Denk dat die mannen heden daags nog steeds heel wat verdoezelen, de elite en hun slachtafval(bedrijfjes) toch ...

140

dms13 wrote:

Als ik naar deze robotfoto kijk doet dit me binnen de 2 seconden aan Christian Elnikoff denken. Deelt iemand deze mening?

Nee, Elnikoff is in Parijs gestorven.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube