Bedankt voor deze interessante info Ben. Ik haal uit het interview dit uit: "Ik werkte 's nachts bij een bewakingsfirma."

Vermits Saucez het heeft over de begrafenis van het koppel Vandermeulen-Arcoulin moet dit in 1982 geweest zijn. Bij welke bewakeningsfirma werkte hij toen? Vermoedelijk was dit niet bij Wackenhut want deze was al verboden en ontbonden in juli 1981 (zie forum).

12

Merovinger wrote:

Bij welke bewakeningsfirma werkte hij toen?

Geen idee, maar zoveel keuze zal er wel niet geweest zijn (Securitas, ...)?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube
Ben wrote:

Links Frederic Saucez, rechts Karl de Lombaerde.

http://3.t.cdn.belga.be/picture:37768088:preview:watermark?m=icocpeif

James wrote:

Wie is de persoon centraal op de foto? Of is dit iemand die maar toevallig mee op de foto staat?

Het antwoord van Michel Libert: il s'agit de Lagasse de Locht, journaliste d'investigation et cousin.

Hij is eveneens te zien op de televisiebeelden van het proces WNP:

https://i62.servimg.com/u/f62/19/80/76/02/wnp10.jpg

Meer informatie over deze man die zichzelf opgeeft als 'journalist' is terug te vinden in de volgende post van dim » Forum

Jacques Lagasse de Locht, die een neef is van Michel Libert, is ook één van de twee auteurs van het artikel over Michel Libert in De Post uit december 1989 » Forum | Forum

Frédéric Saucez trekt wat op robotfoto NN9, misschien iets voor Reneke die is daar super in.

15

Beste Onkreukbare, ik vond een foto van hem, een stilstaand beeld van eenTV-interview. Daar heeft hij een smaller gezicht, bijna zoals op NN9. Er zullen niet veel criminelen rondgelopen hebben die zo in aanmerking komen boor deze robotfoto. Groeten.

Uit de archieven van Walter De Bock:

27.9.1983: Verklaring van Frédéric Saucez, die op 29.9.1983 spontaan werd aangevuld, over kogels aan twee WNP-leden: Me ('Riky') en Olivier in de Bierkelder (Rockers) + afgifte van 2 kogels en slagpin (afgehaald bij Marbaix) (Militie, pv ...).

27.6.1984: Brief van Elnikoff aan Marnette gericht tegen Frédéric Saucez die in sept. '83 iedereen opriep om Barbier inzake de moord (*) maximaal te belasten zoals Latinus voorstelde.

(*) De moord in de Herderliedstraat in Anderlecht.

https://pnws.be/voormalig-wnp-lid-frede … overleden/