11

Re: Marco Santi

Interessante figuur:

  • Sinds juni 1983 verblijft hij in een huis dat eigendom is van Marcel Barbier, waar voorheen de domicilie van Michel Libert stond (Parmastraat 42, St. Gilles).

  • Op dit adres is ook Marcel Barbier ingeschreven, die daar niet effectief woont.

  • Op 16/8/83 doet de politie daar een huiszoeking, in aanwezigheid van Barbier, en vinden een hoop vertrouwelijke NATO telexen.

  • Barbier kent Santi van Iggdrasil.

  • Is eind maart samen met Filip Dewinter op de koffie gegaan bij Assad in Sirie, staat op z'n FB pagina op de foto met JM Le Pen, Prodi en de voorzitter van het Libanese parlement.

  • Hij spreekt vloeiend Italiaans » YouTube interview

12

Re: Marco Santi

Hij profileert zich de laatste tijd nogal sterk met Jayda Fransen, van Britain First (» en.wikipedia.org/Britain_First). Jayda Fransen is o.a. bekend van de 3 erg bekritiseerde retweets van Donald Trump.

Ik blijf het frappant vinden dat de gestolen NAVO-telexen in zijn woonplaats zijn gevonden, dat hij Barbier en Libert wel heel erg goed heeft gekend, en dat hij bijna niet aanbod komt in het dossier/pers. Deze man moet toch een schat aan info hebben over WNP.

13

Re: Marco Santi

De Russische connectie van Filip Dewinter: wie is Marco Santi? ‘Hij komt overal, tot op de hoogste echelons’

Zelfs in Wallonië kent niemand hem, en toch staat hij overal op de foto als Filip Dewinter (Vlaams Belang) weer eens voor topoverleg naar Moskou, Beiroet of Damascus vliegt. Marco Santi is zijn naam. Oud-militant van de neonazigroep Westland New Post, voorzitter van het splinterpartijtje Démocratie Nationale, belgicist en neonazi. Er is maar één verklaring voor zijn aanwezigheid op het hoogste niveau: Santi en Dewinter rijden allebei voor de Russen. En wat ook duidelijk wordt: het Russische netwerk van Filip Dewinter is hetzelfde als zijn Chinese. (...)

Lees hier het hele artikel » Nieuws

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube