De toon is gezet.

De nabestaanden van twee slachtoffers van de Bende van Nijvel zijn verontwaardigd dat de stad Aalst heeft aangekondigd dat de concessie van het graf tegen eind volgend jaar vernieuwd moet worden. Dat zegt de familie van slachtoffer Dirk Nijs aan VTM Nieuws. Burgemeester Christoph D’Haese wil bekijken of het graf kan blijven als de concessie niet betaald wordt.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

Hallucinant ... dat je graf eerder verdwijnt dan dat men een assisenproces afsluit. Excuses allemaal goed en wel maar dit had niet mogen gebeuren.

42

Verschrikkelijk zeg! Dit kan toch niet!

Parking Delhaize, 20u30. Herdenking. Ik zal er zijn. Jullie allemaal ook hoop ik! Van onze Waalse vrienden komen er ook. United we stand!

Merci, zal er zijn.

Kumbaya, it never hurts to help !

Ik kom ook. Zou graag eens wat forum leden daar ter plaatse willen ontmoeten maar dat zal niet zo simpel zijn zeker mits ik niet weet wie ze zijn. Vorige week naar een lezing van David Van de Steen geweest, daar ook een leuk gesprek gehad met een forumlid.

Ik kan er jammer genoeg niet bij zijn, net op deze dag het verjaardagfeest van mijn beste vriend. sad

Hopelijk wordt het een serene avond met een hart onder de riem voor de slachtoffers!

Het zal inderdaad nietsimpel zijn voetbal*01. Zoek een witzwarte speurhond en je zal mensen van het forum vinden.

Niet wij maar ZIJ zijn belangrijk vanavond.

De namen Dirk en Elsie Nijs, Marie-Jeanne Mulder, Georges De Smet, Jan Palsterman, Gilbert en Rebecca Van den Steen en Marie-Thérèse Van den Abiel .

United we stand!

Een kleine delegatie zal met de speurhond aan de tom en co - verlengde parking- staan rond 20u15. United we stand!

Vanavond kan ik er niet bij zijn, gedachten gaan op eerste plaats naar de slachtoffers en familie uit. Laat dit ook een moment zijn waarin we beseffen dat forumleden tenslotte aan dezelfde kant van het touw staan ondanks discussies.