1

Topic: Alain Dubois

Dubois Alain (07.12.57)

Epoux de Louvaert Marie-Ange, la soeur de Vincent. Il a participé à divers hold-up et vols qualifiés avec Louvaert Vincent et consorts, et il a assisté à diverses transactions entre Louvaert, Van Binst et Hage.

Bron: Vertrouwelijke nota BOB Waver | 18 maart 1985

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Alain Dubois

Bestaat er een foto van hem?

Re: Alain Dubois

Alain Dubois die anno 2012 met Marie Ange Louvaert in Oostende woonde (net als Marc of Marco VDE) is gelieerd met Claude Dubois. Eind jaren 70 woonde hij in Elsene.

Het was ook Marie Ange Louvaert die samen met het koppel Van Binst op 3 december 1983 een afspraak had in Le Messager de Bruxelles ( te Lasne Chapel- siant.....het restaurant waar Philippe De Staerke zich zou bevonden hebben voor de overval op Aux Trois Canards).

Het koppel woonde toen in Lembeek. Eveneens in Lembeek woonde volgens profiler Danielle Zucker een man die mededader was van de moord op de concierge van de Auberge du Chevalier en op taxichauffeur Angelou. Ook de naam van Willy De Schepper werd in sommige van deze zaken vernoemd. Geen idee of het hier geweten is maar ook Dominique Sallese zou ooit voor Willy De Schepper gewerkt hebben.

Voornaamste bron voor deze feiten is het Rattenkwartier.