841

Re: Madani Bouhouche

Boemerang wrote:

De twee door de bende gebruikte Riotguns werden gedetermineerd als zijnde van het merk Winchester.

En die gestolen bij het Sie van het merk FN en dus andere, klopt?

842

Re: Madani Bouhouche

https://youtu.be/3rj61WoFyX4

843

Re: Madani Bouhouche

https://gfycat.com/hotorganickitfox

844

Re: Madani Bouhouche

robert wrote:
geronimo wrote:

De mp5 SD ( gestolen bij groep diane ) staat op een robotfoto van Aalst, en is dus al bezwarend voor Bouhouche & co. Wapen op die robotfoto is 100 % MP5 SD, was niet verkrijgbaar destijds voor publiek, en lag dus ook niet in de normale wapenhandel, en Bouhouche heeft de aanwijzing gegeven waar deze wapens onder de brug ( Vilvoorde ) lagen. Men moet dus de man van die robotfoto is vragen naar zijn getuigen. Als die MP5 in Aalst was, was Bouhouche daar ook.

Dat klopt, er waren niet veel van die H&K in omloop en als er een in gebruik was bij BVN wijst dit zeker naar Bouhouche en de diefstal bij Dianne.
Probleem is hier dat er geen echt bewijs is dat er een H&K gebruikt is en vele van die robotfoto's zijn twijfelachtig. Om uiteenlopende redenen; vele jaren later gemaakt, getuigen beïnvloed door de speurders (daarom niet kwaadwillig, genoeg vragen of men toch niet denkt dat dit of dat wapen aanwezig was en een getuige begint te twijfelen en volgt het idee van de ondervrager). De H&K is hoogst waarschijnlijk vanop een foto herkend en zo op de robotfoto gekomen, een bange getuige die geen wapenfreak is zal niet tot in detail zo een wapen kunnen beschrijven.

Als die 2 RG of die H&K gevonden waren bij de rest van de wapens was dit een heel ander verhaal en had Bouhouche het vlaggen, misschien daarom dat ze spoorloos gebleven zijn ??

Herinner het bovenhalen van een " zak met buisachtige inhoud " door een duiker in het bijzijn van drie 'onbekende ' politiemensen uit de zwaaikom bij Ronquières en de uitspraak van één van de onbekenden : "...We hebben wat we zochten .. "

Re: Madani Bouhouche

Hier op dit forum beschrijft  een zekereVan Haperen hoe Bouhouche hem toevertrouwde hoe hij een andere identiteit wou aannnemen en verdwijnen. Hij zou dit zeer voorzichtig en langzaam doen. Eerst een nieuw leven opbouwen op een andere plaats en dan langzaam maar zeker, nadat hij op de volgende plaats ingeburgerd was verdwijnen . Op dit forum staat ook een getuigenis van een man uit Frankrijk die dikwijls de honden van Bouhouche ging verzorgen als B voor langere tijd afwezig was.

In zijn boek beschrijft ook Beijer hoe hij zijn zoveelste identiteit verkreeg. ( op dat moment had hij de identiteit van Fernando Alvares). Hij slenterde een aantal dagen rond in de Parijse Metro en zocht een man die dezelfde lengte had, hetzelfde gewicht, dezelfde haarkleur en ogen. Hij vroeg de man ( tegen vergoeding) een paspoort aan te vragen om naar het buitenland te kunnen. De man kon later zeggen dat hij zijn paspoort verloren was.

Het is dus best mogelijk dat Bouhouche dezelfde werkwijze gebruikte voor bijvoorbeeld een Spaanse identiteit. In dit geval zou Bouhouche de man vermoord  kunnen hebben en het lijk op handen en knieën voor zijn boom gezet hebben. Geen kat zou het ooit opgemerkt hebben. Het gelaat was trouwens onherkenbaar. Er bestaan genoeg "aanwijzingen" dat deze theorie niet helemaal van de pot gerukt is. Het zou  Bouhouche en Beijer ten voete uit zijn. Zij die het boek van Beijer gelezen hebben begrijpen wat ik bedoel.

Beijer zelf zou hier op antwoorden dat ik romans moet beginnen schrijven en verder lachen en zeveren met zijn facebook vriendje Christian Smets m.a.w. ons verder blijven uitlachen in ons gezicht. Zeer waarschijnlijk vindt hij het bijzonder leuk Smets wat te treiteren. Ook Beijer ten voete uit. Zeer waarschijnlijk begint er nu minstens bij één iemand een belletje te rinkelen.

Re: Madani Bouhouche

Eddy Vos is ook naar Frankrijk geweest en heeft een paar foto's gezien van een lijk dat foetsie was. Bouhouche die er ineens moslimgebruiken op nahield? Bouhouche haatte moslims. Hij kon zich zelfs niet inhouden alle banden van een auto plat te steken omdat een marokkaan voor zijn deur kwam parkeren, goed wetende dat er camera's stonden. En Bouhouche die plotseling begraven wilde worden onder de naam Bouhouche? Vergeet niet dat hij daar onder een andere identiteit zat he. Heb je trouwens het boek van Beijer gelezen?

Re: Madani Bouhouche

Je moet trouwens dringend wat gaan lezen Idefix. Ik zal je helpen.

"Het dagboek
Madani Bouhouche is officieel dood, al lijkt federaal procureur Capelle niet helemaal overtuigd. Zij reisde begin 2019 met onderzoeksrechter Martine Michel naar Fougax-et-Barrineuf, waar de man in november 2005 zou zijn omgekomen bij het omhakken van een boom. Journalist Guy Bouten kreeg daar destijds als eerste lucht van en reisde lang voor de speurders naar Fougax-et-Barrineuf. Het lichaam was al gecremeerd en zo ging de deur open voor speculaties. “Het gezicht van de man die is gecremeerd als zijnde Bouhouche was in elk geval totaal onherkenbaar”, merkt Bouten op."

Zal het nog eens herhalen want je bent nogal hardleers he ;
Madani Bouhouche is officieel dood, al lijkt federaal procureur Capelle niet helemaal overtuigd.

geod geprobeerd jongen.

Re: Madani Bouhouche

@ Idefix
Wat doe jij hier nog?!
Je bent inderdaad hardleers.
Elke uitleg, bewering of getuigenis, klasseer jij onmiddellijk verticaal als bullshit.
Ik heb niet alleen de indruk, het is heel opvallend, dat jij maar al te graag pistes saboteert.
Gaat het niet over verklaringen dan gaat het over scheldtirades naar jou of luk paard.
Iedereen is verkeerd of heeft het niet bij het rechte eind.
Dit begint echt op mijn zenuwen te werken.
Het zou wat zijn mocht de huidige cel in Charleroi bepaalde IP adressen beginnen te controleren.
-5

849

Re: Madani Bouhouche

Zoals ik zei: idefix zit pas een drietal weken op dit forum en is er in geslaagd er één puinhoop van te maken.
Niets constructiefs posten maar wel iedereen aanvallen die het niet met luc paard eens is.
Wat doorzichtig zeg

850

Re: Madani Bouhouche

@Idefix: kan je alsjeblieft even wachten met deze keer -alweer!- Vetter de gordijnen in te jagen?

@Vetter: we zijn met z’n allen erg benieuwd naar jouw 7 vrij intensieve jaren mét Danny. Wil je ons iets (voor mij nieuws) over hem vertellen? Maakt niet uit wat. Je hoeft je identiteit daarbij uiteraard niet vrij te geven.