61

Re: Opgravingen Pécrot

CleverTrevor wrote:

Als ze maar goed 24 uur hebben gezocht, kan het onderzochte terrein niet groot zijn. Eerdere zoektochten in dit en andere dossiers duurden vaak veel langer. Het is mogelijk dat de tipgever wel oprecht is, maar niet de juiste plek aanwijst omdat het geheugen na 35 jaar niet perfect is. Hopelijk hebben ze daar rekening mee gehouden en een ruime zoekperimeter ingesteld, maar als ze zo snel stoppen, krijg je toch het gevoel dat ze zich wel erg beperkt hebben.

Dat was inderdaad wel heel kort maar de vraag is: Zouden ze het ons laten weten moesten ze iets gevonden hebben?

En het antwoord daarop is: Enkel als dit in het belang zou zijn van het onderzoek, of op zijn minst, als ze er zeker van zouden zijn dat dat het onderzoek niet zal hinderen, nu of later.

62

Re: Opgravingen Pécrot

Ik denk ook dat ze mogelijk iets gevonden hebben.

63

Re: Opgravingen Pécrot

Geen lichaam gevonden is wat letterlijk wordt medegedeeld. Andere zaken kunnen nog wel. Maar of ze dat nu publiek maken of niet, feit blijft dat de locatie gegeven werd. De intimi die op de hoogte zijn van misdadige feiten op die plek zullen wel weten hoe laat het is. Vondst of niet. En dat kan op verschillende vlakken zijn effect hebben. Afwachten dus.

Wat mij betreft komen twee rijkswachters en een camping terug volop in de kruisharen. Zeker gezien wat er met de logboeken op die camping is gebeurd en het feit dat dit onderzoek zogezegd doodgelopen is...

64

Re: Opgravingen Pécrot

We hopen natuurlijk allemaal op een doorbraak maar ik betwijfel dat ze iets gevonden hebben. Als er effectief iets gevonden is, zouden ze niet opeens vertrokken zijn. Dan zouden ze nu nog bezig zijn met sporenonderzoek en opgravingen om er zeker van te zijn dat er niets anders ligt.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

65

Re: Opgravingen Pécrot

De vraag is dan wel waarom ze zo snel gestopt zijn.

66

Re: Opgravingen Pécrot

Ze gaan niet van "zomaar" een tip liggen graven. Op de graafplek zal wel een bodems an zijn gebeurt om zeker te zijn dat er gegraven moest worden.

Re: Opgravingen Pécrot

Reneke wrote:

La Dernière Heure:

Selon nos informations, des personnes - au pluriel - ont été entendues et ont parlé, ces dernières semaines, dans l’enquête des tueries du Brabant, et c’est sur la base d’informations nouvelles que des fouilles ont été entreprises, jeudi, et se poursuivent ce vendredi, dans les bois de Pécrot (Grez-Doiceau), en Brabant wallon.

Er zijn dus mensen ondervraagd en ze hebben gesproken.

In Le Soir sprak men gisteren over twee "getuigen".

Il était question pour les enquêteurs de vérifier les dires de deux "témoins" (en tout cas s’affirmant comme tels) affirmant que le corps du "tireur d’Alost" (la dernière tuerie) pourrait y avoir enterré une sorte de "chef" dont la mort aurait entraîné la fin de la campagne meurtrière des tueurs des supermarchés.

Re: Opgravingen Pécrot

Ik hoop dat jullie al doorhebben welk lichaam ze zochten en wie er ondervraagt is.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Re: Opgravingen Pécrot

Neen, dat hebben we niet. Tenzij je Ali Aarrass wil zeggen ...

70

Re: Opgravingen Pécrot

Christopher Dale Flannery?