“Reus van Bende van Nijvel zit in buitenlandse cel en kan binnen één jaar vrijkomen”

“De vermoedelijke Reus van de Bende Van Nijvel zit momenteel een gevangenisstraf uit in het buitenland.” Die piste over ’s lands grootste onopgehelderde misdaad waarbij 28 slachtoffers vielen, werd twee jaar geleden al aan het gerecht gemeld door een hoge federaal ambtenaar gespecialiseerd in terrorisme. Het parket onderzocht één en ander maar dat leidde tot hiertoe niet tot een doorbraak. Advocaat Peter Callebaut, die verschillende nabestaanden van slachtoffers verdedigt, eist dat het parket dit nieuwe spoor grondiger onderzoekt. “Hij kan binnen één jaar al vrijkomen. Dat is angstwekkend.”

De nieuwste piste die stelt dat de “Reus van de Bende” in een buitenlandse cel zit, komt van een hoog federaal ambtenaar met specialisatie terrorisme die jaren geleden zelf op onderzoek trok. “De man is op de hoogte van veel terreurzaken”, zegt Peter Callebaut, advocaat van verschillende slachtoffers die kennis kreeg van deze aangifte. “Hij is zowat het levende staatsgeheugen als het over grote terreurdossiers gaat. Hij heeft er heel wat meegemaakt.”

Lees hier het hele artikel Nieuws

Naam: Ali Aarrass, vriend van Abdelkader Belliraj!

Ondanks de vele steunacties van Amnesty International... En de killer zou, als de nota in kwestie juist is, Benaïssa Belliraj zijn, broer van Abdelkader Belliraj.

Ali Aarrass is perfect Frans- en ook Spaanstalig (lange tijd gewoond in een Spaanse enclave in Marokko), vandaar ook geabonneerd op El Pais. Als de theorie klopt, kunnen de meeste robotfoto's naar de prullenmand of hebben die van WNP zich vrolijk laten gebruiken doe 'een buitenlandse geheime dienst'.

Altijd handig om Belgisch-Marokkaanse verdachten in Marokko en in het Marokkaans te berechten...

Iemand ook enige info over de lichaamslengte van deze zoveelste Reus? Op de foto's en YouTube-beelden ziet Ali Aarrass er niet bepaald uit als een Reus...

4

Zoals ik hier al schreef is de man 1m89 en woog hij in de jaren '80 90 kg.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Niet te vergeten: topdiplomaat Jan Hollants van Loocke, opperterroristen Abu Nidal en Walid Khaled... En Ali Aarrass is net iets groter dan 1,89 m: 2 centimeter om precies te zijn.  En nu zwijg ik.

6

Abderrahim Lahlali, de advocaat van de familie van Belliraj: "En in die van Ali Aarras, die trouwens ongeveer 1 meter 75 is. Het is per definitie uitgesloten dat hij de reus is.”

Bron » Nieuws

Ali Aarrass is 1,91 m.

8

En heeft last van voorhoofdskaalheid

Aubanel wrote:

Ali Aarrass is 1m91.

Ali is idd 1m91.

10

Nu nog de DNA match.