Reckie's Son wrote:

Het dier werd afgemaakt met .22LR, een kaliber dat op zich al niet zoveel lawaai maakt, bovendien was de Bende, zonder enige twijfel in het bezit van gedempte versies in dit kaliber, veel lawaai heeft het afmaken van de hond (op de pijnkreten van de hond na misschien) niet gemaakt in dit geval.

Het gedrag dat hier word vertoond is weer eens ziekelijk sadistisch in mijn opzicht, je mag een getrainde en geharde militair/huurling zijn, de meest zouden een waakhond uitschakelen zonder verpinken inderdaad, maar dan met een welgericht schot, 1 dodelijk treffer. Deze schutter lijkt bewust het dier te hebben doorzeeft, en van zijn lijden  genoten. Verachtelijk.

Het is een interessante vaststelling dat de Bende ook tijdens de eerste reeks overvallen ongemeen brutaal en sadistisch te werk ging. Een enigma en contradictie, omdat de meesten onder ons er vanuit gaan dat dit andere daders/uitvoerders zijn dan de laatste overval in Aalst, en we er tevens vanuit gaan dat qua psychologisch profiel niet zo gek veel mensen in aanmerking komen als Killer.