Re: Beersel: 23 December

Dus je vindt het onaannemelijk dat JVDE gemarteld werd om hem te doen vertellen of er nog ergens geld verstopt lag?
In dat geval ben je een onverbeterlijke complotdenker, die de waarheid nog niet ziet/vindt als deze hem in het gezicht gesmeten wordt, laat staan op eigen houtje.

1 + 1 = 2

582

Re: Beersel: 23 December

amateurspecialist wrote:

Dus je vindt het onaannemelijk dat JVDE gemarteld werd om hem te doen vertellen of er nog ergens geld verstopt lag?

Heb je er al eens bij stil gestaan dat er meerdere motieven zijn om iemand te martelen, bv.:
- geld (jou piste)
- informatie
- sadisme  (bv; psychopathische seriemoordenaar)
- juwelen
- een voorwerp (bv. een videotape met belastende beelden)
- documenten

Jij gaat er automatisch van uit dat het om geld ging en je sluit koppig elke andere piste uit en scheldt vervolgens de mensen die jou roofmoord / 'zigeuner' (Roma is de correcte term!) de huid vol.

Geld is voor mij het minst waarschijnlijk, ik denk dat het iets te maken heeft met de Roze Balletten en The End meent dat het met documenten of NAVO telexen of info over staatsgreepplannen te maken heeft. Mogelijk is het een combo maar geld is wel minst logische drijfveer uit de mogelijkheden gezien de link met Angelou en gezien het dossier.

583

Re: Beersel: 23 December

Nu eens inhoudelijk want het gaat om de daders. En kennis van VDE kende die persoon die gezocht wordt in dit topic https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … hp?id=2785 Er wordt een linkshandige dader gezocht 0.22 en die het nodig vind om wagens achter te laten aan franse gebouwen en diplomaten wagens te stelen. Veel kandidaten zijn er niet.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

584

Re: Beersel: 23 December

Schulden in diverse milieu's kunnen ook zelfs moord .
Gokschulden of druggerelateerd .
Of wapen gerelateerd .
Of gewoon zelfs om na te gaan wat die persoon weet over god weet wat of wie .

585

Re: Beersel: 23 December

Thierry Smars was linkshandig (tijdens z'n dood / moord had ie wel z'n handwapen in z'n verkeerde hand vast).

Re: Beersel: 23 December

Ik heb het er net nog even met Luk over gehad via de mail, en wij zijn het erover eens dat jullie knettergek moeten zijn. Ik ben daar gewoon open over, hier, lees maar:

Hoi,

wat ik aanhaalde wordt door kurasowa bevestigd! Er zijn echt mensen op het forum die de weg kwijt zijn hoor. Nu denken een aantal (de gekende hoor) dat jij en ik éénzelfde persoon zijn! Kan je nagaan sjonge jonge!
En zo gaat het steeds als je een "afwijkende " visie hebt. Afwijkend van de grote complotheorietjes wel te verstaan.
Ah ze doen maar!
Doch ik weet dat slechts een dosis gezonde verstand van tel is en daar wringt bij een aantal het schoentje!
Zo weet jij nu.

Groet, luk

-----



Hoi Pieter,


Dankjewel voor de reactie en jawel ik zou het niet beter kunnen zeggen dan jij nu doet. Zo is het mij dunkt en ja ik heb dit ook al meermaals zo ervaren hoor.

Het is eigenlijk van de gekke en weet je dat er zelfs een forumlid eens foto's van mijn wagen die voor mijn deur stond geparkeerd op het forum plaatste (om te tonen dat hij wist wie/waar ik ben) en daarnaast een foto van een oude Mercedeswrak met lange antenne d'r op (omdat zo een wagen ergens gesignaleerd werd bij een overval)? Gelukkig werden die foto's door Ben weggehaald en het forumlid gebanned (al is hij nu net terug hoor).

Ik wil maar zeggen: er zit daar raar volk op dat forum en sommigen schromen zich dus voor niks! Ja, dat zij dus echt ver gaan hoor! Eigenlijk kan zoiets niet door de beugel maar ah ik laat mij ook niet intimideren hoor maar daartoe werd dus wel een poging gedaan.

Ben reageert wel correct denk ik ook en ja dus zoals jij zegt: ze zitten gevangen en verstrikt in hun eigen fantasie! Sjonge jonge!

Hou je goed en een fijne avond,

grts luk

-----

Oh, daar kijk ik wel van op, dat iemand bij je huis is geweest om foto's te nemen en deze als dreigpost op het forum te plaatsen. Wie is dat geweest dan?

De reden zal wel zijn dat men zó overtuigd is van het eigen gelijk dat iedere afwijking daarvan wordt gezien als een bedreiging, in die zin dat men je aanziet voor iemand die bewust de boel loopt te verstoren zodat hún waarheid niet aan het licht kan komen. Jij zou in zijn/hun ogen dus een saboteur zijn die ervoor betaald wordt om dit te doen oid, maar ze zijn gewoon knettergek natuurlijk, met al hun vage complotten.

Hetzelfde zou je immers van hen kunnen denken, dat ze bewust de boel lopen te saboteren om de waarheid verborgen te houden, maar ik ben niet zo gek dat ik hierin geloof, hoewel je daar bij The_end wel aan begint te denken. Maar die is gewoon knettergek, dat merkte ik meteen al.

----

Haha zo nog op de valreep vh slapengaan. Dankjewel voor de nieuwe reactie.
En inderdaad, de kerel dacht mij zo te intimideren allicht en zoals je zegt beschouwde hij mij als een stoorzender en wie weet zelfs betrokkene. Kan je nagaan hoe gek zo iemand is.
Het gaat om BOSSI, die is ook goed vh padje af.

Maar zoals je zegt dat zouden wij ook van hen kunnen zeggen en ja bij sommigen zou dat zelfs echt zo kunnen zijn maar ik geloof dat het eerder uit een vorm van gebrek aan gezonde verstand is dat ze zo hardnekkig aan die theorieën blijven hangen. Alhoewel inderdaad...maar dan komt het door "niet wel wijs " oftewel knettergek! yep!

en nu de nachtrust in

1 + 1 = 2

Re: Beersel: 23 December

Tru Dat wrote:

Vergeet niet te ademen ,.
jammer dat je je theorie op die manier moet verdedigen dat is heel zwak.
Kom toch met echte argumenten !

De argumenten die ik geef daar gaan jullie niet op in, ik hoor slechts dat ik een gebrek aan dossierkennis heb als ik jullie niet geloof. Ik heb een aantal eenvoudige vragen aan jullie gesteld, waarvan ik weet dat ze onmogelijk (bevredigend) beantwoord kunnen worden vanuit jullie hypothese/visie op deze zaak. Dat heb ik ook duidelijk gemaakt met mijn antwoord op de hypothese die werd aangevoerd, maar daarv wensen jullie liever niet op in te gaan blijkbaar. Liever verwijt je MIJ gebrek aan argumenten, wanneer ik het zat wordt en jullie dan maar een veeg uit de pan geef.

Ben Malle Pietje nie hoor!

1 + 1 = 2

Re: Beersel: 23 December

Kurosawa wrote:

- Praat jij met een andere stem als je 'Luk Paard' bent of doe je enkel even gauw andere kleren aan?

* Bij deze stop (samen met je alter ego) met het forum vol te spammen of doe je dit soms bewust zodat serieuze mensen de relevante info niet meer kunnen vinden? Kom je het forum wat saboteren? Ik hoop dat ze je asap bannen zodat de rust en het respect voor elkander terug keert hier, ik heb schoon genoeg van je gezwam.
Dit forum gaat niet over jouw ego maar over de Bende en het is er deels voor de slachtoffers ook. Stop met deze plek te bezoedelen en troll te spelen.
En deze draad gaat over Beersel, niet over jou!

Het voornaamste dat ik aan dit topic of deze zaak heb toegevoegd is de hypothese dat JVDE wellicht is gemarteld om erachter te komen of er nog ergens geld verstopt lag, waarmee je de moord dus als een ordinaire roofmoord zou kunnen beschouwen. Dat is een hypothese die ik hier nog niet heb gelezen, maar die me desalniettemin érg aannemelijk lijkt. Dat dit voor jullie niet zo is, komt voort uit het feit dat jullie deze marteling juist aangrijpen om jullie eigen complottheorieën op te funderen, dus komt deze zeer aannemelijke hypothese jullie niet goed uit en verwerpen jullie hem zonder er serieus over nagedacht te hebben. Dan worden er ineens vijf redenen genoemd waarom hij gemarteld zou kunnen zijn, waaronder de mijne, maar de rest gaat over de door jullie gezochte/gewenste complotten. De wijze waarop het gedaan is, met sigarettenpeuken, wijst echter eerder, dus dat  op een geïmproviseerde marteling dan op één die is voorbereid, dus daarmee staat mijn hypothese wel een paar punten voor op de andere, maar dát weigeren jullie te zien. Dit komt omdat jullie zóveel aanwijzingen denken te hebben dat het hier om een groot complot moet gaan, dat dit maar een (lastig) detail is dat jullie theorie nooit omver kan werpen. Ook zijn er altijd weer de sluipwegen die worden gebruikt om mijn vondsten te integreren in jullie eigen theorieën, zonder deze daarvoor te hoeven aanpassen. Ik hoor mijn eigen woorden best vaak terug, maar dan net even anders als dat ik ze bedoeld heb, maar plotseling deel uitmakend van een vaak warrige hypothese waarin er enige ruimte wordt gelaten voor mijn opvatting, maar vooral niet teveel ruimte, want het complot moet wel in stand blijven.

Jullie doen maar, ik lach me een kriek, want van mij gaan jullie het toch niet winnen, je zet jezelf alleen maar voor lul.

1 + 1 = 2

Re: Beersel: 23 December

Tru Dat wrote:

Je hebt geen veeg uit de pan te geven en zeker niet te schelden.
Dat forumleden je theorie weerleggen met feiten kan je niet aanvaarden en je doet je hypothese af als bewezen .
Dus is iedereen maar gek in hun hoofd .
Sorry daar hebben forumleden gezonde vragen bij en dat moet toch kunnen zonder gek verklaard te wiorden of niet dan ?

Ik scheld ook niet, ik geef gewoon mijn mening, het liefst op een duidelijke manier, want dan wordt ie het beste verstaan.
Jullie stellen vragen bij die hypothese ja, niet erover. Jullie beginnen er meteen jullie eigen (complot)theorieën bij te betrekken en die worden dan zonder bijgeleverde documentatie of argumenten min of meer als waarheid bestempeld. Als waar is wat wij zeggen dan kan wat jij zegt niet (ook) waar zijn, dus wij hebben gelijk, is eigenlijk de enige vorm van discussie die jullie (complotdenkers) hier toepassen, terwijl jullie zelf denken juist enorm integer te zijn in de discussie, met álles rekening te houden en hier samen geweldig speurwerk te verrichten. Voor (nieuwe) inzichten als dit is allang geen plaats meer in jullie gedachtewereld, maar gelukkig heb ik jullie bevestiging ook niet nodig om te weten dat ik gelijk heb. Hier had ik niemands bevestiging voor nodig om te weten dat ik goed zat, maar het is altijd fijn wanneer er positief op gereageerd wordt natuurlijk. Zo kreeg ik vandaag (na mijn openhartigheid van gisteren) plotseling mailtjes van niet één maar zelfs twee leden, zelf wist ik niet eens dat dat kon hier, maar om te laten zien dat er wel degelijk ook mensen hier zijn die er iets in zien, ga ik ook deze mail maar even tonen. Gewoon om te laten zien dat er óók ándere meningen zijn, maar dat die nauwelijks aan bod kunnen komen hier, omdat de complotdenkers zich intolerant opstellen en meteen bovenop je duiken met hun dwaze fantasietjes.
---

Titel: Wat een verademing!

Spijtig dat je bepaalde posts niet kunt liken, die van jou zijn het beste wat er sinds lang gepost is.
The End heeft nood aan aandacht, dat is alles. Heeft me slechts 1x iets interessants aangebracht ivm de positie van de vluchtauto op de parking in Aalst.
Maar soit, je posts zijn goed op zich, niet omwille van de non-discussie met The End. Amateurs waren het zeker, zeker in het begin. Ik twijfel wel aan het ‘1 vaste bende’ idee, geloof eerder aan gelinkte feiten waarbij er inderdaad het een en ander door mensen gelinkt aan de zigeunerclan van De Staerke is mispeuterd. De feiten in 85 waren m.i. anders, operationeel gepland/voorbereid en volgens een strict scenario uitgevoerd. Het had iets weg van militaire operaties. Daar/toen heeft iets anders gespeeld.

----

Jullie zien wel dat als iemand van hier mij een mailtje stuurt, dat de kans niet gering is dat ik die (ooit) zal openbaren, dus als je dit zeker niet wil dan moet je dat vooral niet doen. Ik doe het nu echter wel anoniem, want ik ben niet helemáál gek en weet precies wat ik wel of niet kan doen/maken.

1 + 1 = 2

Re: Beersel: 23 December

Leaks wrote:

Het is ten eerste een schande en een smet op de nagedachtenis van het slachtoffer hoe dit gekibbel de spuigaten uitloopt en ten tweede is het nefast en zeer onoverzichtelijk voor de essentie van de zaak.

@Ben (moderator): Kunnen dergelijke discussies gewist worden?

Hier weer zo'n typisch voorbeeld van de pathetische, om niet te zeggen pathologische, wijze waarop jullie discussiëren, waarbij plotseling het leed van de slachtoffers erbij wordt gehaald om de overhand in de discussie te kunnen krijgen. Bij de essentie van de zaak zullen ze/we nooit komen als ze niet eens naar je willen luisteren en enkel hun eigen sporen willen blijven volgen. Er worden geen zorgvuldige afwegingen gemaakt om tot waarheidsvinding/sporeninterpretatie te komen, anders was er inmiddels wel enige discussie van belang ontstaan hier, na mijn ontdekking van een nieuw motief voor de marteling, dat erg plausibel lijkt te zijn en deze zaak in een héél ander licht zetten, althans, voor velen hier. Die zijn hier echter helemaal niet in geïnteresseerd, dus ja, dan krijg je dit soort discussies.

Deze gebrekkige manier van communiceren heeft zelfs al geleid tot zeer vreemde escapades hier, zo hoorde ik vandaag toevallig, iets wat toch werkelijk echt van de pot gerukt is en getuigt van ziekelijk complotdenken. Diezelfde Bossie was onlangs nog in opspraak weet ik, omdat hij met bewijs geknoeid had (wat een ander dan weer zou hebben gedaan). Het ruikt allemaal niet zo fris en ook jullie zijn onderdeel van dat kamp, waarin mensen nogal de neiging kunnen hebben of krijgen om hun complotdenken veel te ver door te voeren en daardoor spoken gaan zien. Je kan er luchtig over doen, maar ik vind het toch een vrij ernstige zaak dat iemand al die moeite doet en daarom blijkbaar in de veronderstelling verkeerde dat Luk (ook zo) een volksverrader was, die zich in ieder geval maar eens moest gaan realiseren dat Bossie wist wie hij was, en wat hem verder nog dreef bij het posten van die foto's daar kan ik enkel naar raden, maar dat doe ik liever niet hier.

Zo creëert dit forum dus haar eigen complotten, zoals we ook zagen aan de stellige verdenking van lid Kurosawa dat Luk en ik ëén en dezelfde persoon zijn, op grond van een paar dagen verschil in aanmelddatum. Waarschijnlijk blijft hij dit nu ook gewoon geloven, wat ik er ook over zeg, dus ik ga er verder ook maar geen woorden aan vuil maken, anders dan dat het heel typerend is voor het bedroevende niveau van de discussie hier. Maar jullie hebben aan mij een taaie rakker, ik heb hier al een aantal rake klappen uitgedeeld, dus nu zouden jullie het liefst willen dat Ben er de spons overheen haalt natuurlijk. Maar ik ga hier niet mee akkoord, want volgens mij toont deze discussie precies aan wat er hier op het forum al die tijd al fout gaat en wie de hoofdschuldigen daarvan zijn. Het zijn vooral de complotgekkies die het zicht op de realiteit zijn kwijtgeraakt en die zich uitermate irritant opstellen als je de zaak eens van een andere kant zou willen bekijken. Het lukt je gewoon niet om nog tot hen door te dringen, wát je ook aandraagt, en dat laat deze discussie in dit topic goed zien. Om een probleem op te kunnen lossen moet je eerst zien dat het er is, daarom zeg ik het maar even, dan kan hier wellicht tóch nog een oplossing voor gevonden worden. Op dit moment gaat het allerbelabberdst, maar wie weet is er verbetering mogelijk, onder invloed van het feit dat men begint in te zien dat ik tóch wel een punt heb en eens wat kritischer naar zichzelf en/of de eigen theorieën gaat kijken.

1 + 1 = 2