Is er iemand die voor die figuur in aanmerking komt?

Wel, er zijn er vooral vele die niet in aanmerking komen, wat het makkelijker maakt om gericht te zoeken. Iets waar er ook geen rekening mee gehouden wordt, is Latinus (ook een opgeleid persoon) en het schema dat hij gemaakt heeft. Daar in die omgeving zal je de namen vinden die Frans zonder accent spreken. Ook in de werk/leefomgeving van Mendez kom je dezelfde namen tegen.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

43

Helemaal mee eens, the end!

44

Op Tueries een foto van Nicolas Lebon die heel erg in aanmerking komt:

https://i.servimg.com/u/f49/20/05/01/37/pr10_e12.png

45

En hoe oud was Lebon op het moment dat die foto werd getrokken?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Lebon was 20 jaar toen het feit gepleegd werd waar de robotfoto nr 10 werd van gemaakt, dat trouwens een geschoold persoon bleek te zijn. Die dader ziet er veel ouder uit dan 20 jaar.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.
Django68 wrote:

Is er iemand die voor die figuur in aanmerking komt?

Ja

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Er is zelfs met bijna zekerheid te weten welk merk van sigaretten hij rookte wat het interessant maakt ivm de moord op Angelou. Waar er in feite geen beeld van is wie de daders zijn. Dat die dader iets met Belcar en omgeving te maken heeft is een belangrijk gegeven.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Kan je iets meer vertellen the end? Een figuur uit de omgeving van Mendez en Latinus. Extreem rechts dus.

50

Ben wrote:

Eric Bairiot uit Thuin schrijft Guy Bouten dat hij met grote zekerheid de robotfoto's nummer 10 en nummer 18 kan identificeren. Het zijn kennissen van Jean Bougerol. Bairiot is via zijn grootvader aangetrouwde familie van de tweede echtgenote van Bougerol, een apothekeres uit Marchienne-au-pont. Toen hij tijdens een familiefeest de majoor hierover aansprak, verbrak deze familietak alle banden banden met hem.

Hij deed zijn verhaal bij de Cel Waals Brabant maar men stelde geen pv op. Ook bij zijn buurman procureur-generaal Demanet ving hij bot. Hij is ontgoocheld in justitie, daarom geeft hij me de namen van de twee Bendeleden. M.W. werkte in Brussel als ambtenaar en A.H. was de zoon van een rijkswachtofficier met wie hij samen in de klas zat maar die het nooit verder bracht dan bodyguard van de Franse charmezanger Claude François.

Is het nog duidelijk wie M.W. en A.H. zijn / waren?