1

Topic: Nr. 22

http://www.bendevannijvel.com/gfx/22.jpg

Wie: Onbekend

Beschrijving:

  • 30/35 jaar

  • 1m80

  • sportief

Wanneer: Oktober, november, december 1983.

Waar:

  • In de omgeving van de Bois d'Hourpes te Lobbes.

  • Automobielie-inspectie te Lobbes.

Voertuig: Zwarte Golf, voertuig herspoten, zonder achterbank.

Bijkomend: Zich verplaatste met een man, groot van gestalte, die aan een been gewond leek.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Nr. 22

Check het forum » Bruno Vandeuren

3 (edited by Koen 13-05-2008 17:08)

Re: Nr. 22

Er staat een zeer gruwelijke foto op dit forum, van een zekere Thierry Smars geloof ik, vertoont deze geen gelijkenissen met robotfoto 22? Maar hoe komt een dergelijke foto op dit forum? A propos, betreffende de gelijkenis met Vandeuren, heeft iemand soms een foto van deze meneer Vandeuren.

4 (edited by mardec 30-05-2008 01:06)

Re: Nr. 22

Volgens de politie is dat dus de leider van de bende. En volgens de website van de onderzoekers zat de chauffeur van de bende vanachter in het voertuig. Niet moeilijk dat ze nooit tot een oplossing zijn gekomen.

5

Re: Nr. 22

Je moet zien op de site van de onderzoekers. Daar zie je dat ze 2 periodes van robotfoto's laten zien, die ene is gezien in 1982 ergens, die jonge gast en de andere zijn de 3 van 1985, de oude, de reus en de killer.

Re: Nr. 22

Kunnen we schrappen als Bruno Vandeuren (= robotfoto nr. 16). Familie Van Deuren zou ondervraagd zijn, en dit op basis van PR16.

7

Re: Nr. 22

Waarom beweerde Patrick Henderick dan zeker te zijn dat het Vandeuren was? Ter misleiding?

Re: Nr. 22

Was hij daar degelijk voor de autokeuring? Of hing hij daar gewoon rond. Het bos licht vlak rechtover de automobiel-inspectie. Het is een klein baantje waar 's avonds en 's nachts denk ik weinig volk voorbijkomt.

9

Re: Nr. 22

Is dit niet Thierry Smars dan?

10

Re: Nr. 22

Koen wrote:

Is dit niet Thierry Smars dan?

Als men op de getuige kan afgaan die hielp aan de robotfoto dan is dit niet Smars. Smars is in 1986 vermoord, net een week voor zijn 24ste verjaardag. Dus dat betekent dat hij in 1983 een jaar of 20-21 was.

Maar als je die robotfoto bekijkt dan kan je ook zeggen dat het iemand van 25j is i.p.v. 30/35, dus het is mogelijk (daarvoor zouden we een echte foto van Smars moeten zien). Opmerkend is het feit dat hij gezien is met een man groot van gestalte, die gewond leek aan het been. Misschien mankte die man, wat ook de reus deed en ook Haemers.