luk paard wrote:

Precies! Helaas blijven hier heel velen zo overtuigd van het GROTE complot etc dat een andere kijk op deze onverkwikkelijke zaak meteen wordt afgedaan als onzin.

Ook al zou deze zaak ooit opgelost worden dan geloven ze het nog niet, zolang deze oplossing niet strookt met hun eigen ideeën erover. Dus stel dat het gerecht zou concluderen dat er geen sprake is van een complot, dan is dat het volgende complot dat zij zien opdoemen in deze zaak. Stel dat het gerecht zou concluderen dat er sprake is van een beperkt complot, dan is dat om het veel grotere complot (waar zij van overtuigd zijn) verborgen te houden. Zo diep zitten sommigen erin en daar komen ze ook nooit meer uit, ben ik bang.

1 + 1 = 2

32

Dus volgens jullie kan het een misnoegde vader zijn met zijn 2 zonen  Dat alles in de zithoek van hun caravan bekokstooft hebben en voor eeuwig en één dag zwijgen
En al de rest is toeval ??

Ik heb er nog een :   Enkel deuren vallen toe

33

Amateuspecialist
Je schreef letterlijk
Dat de BvN een zigeunerbende was ben ik wel met je eens

jij schreef dat
ik heb dat nooit geschreven

ik zal korte zinnen gebruiken
anders volg je het niet of negeer je bewust

in jouw teksten, die ik niet zou gelezen hebben
staat letterlijk
er is maar 1 mogelijkheid: de dader(s) moeten gekend zijn door José (Vanden Eynde)

in jouw teksten, die ik niet zou gelezen hebben
staat letterlijk
de daders moesten de auberge goed gekend hebben

etc etc
waarom moet ik bovenstaande nu alweer voor jou herhalen?
omdat niet ik maar jij je grote gelijk wil halen
want jij begint hierop te reageren door te zeggen dat het allemaal niet klopt

je schrijft dat ik, dat wij geen argumenten aanbrengen
alweer gelogen
het ene na het andere
citaatje
“Madani Bouhouche deed eind mei 1987 aan Doraene het voorstel om de relatie tussen Bultot en de Bende van Nijvel bloot te leggen. Volgens Doraene maakten de ex-rijkswachters Madani Bouhouche, Robert Beijer en Christian Amory in de jaren '80 deel uit van een criminele organisatie”

Elise Dewit kende Leon Finné heel goed.
en toch zijn ze alletwee toevallig door jouw zigeunerbende omver geschoten…

de eerste omwille van een diefstal die nog niet eens begonnen was
de tweede omdat hij ‘s avonds laat nog om reed om een krant te gaan kopen

Jules knockaert werd niet vermoord, Walter Verstappen wél… waarom? Waarom hem?
waarom werden de 4 leden van het gezin Van de Steen op 3 verschillende plaatsen neer geschoten terwijl de mensen rondom hen ongedeerd bleven? waarom?

34

Een typische zigeunerbende dus ....

35

Nee Mincky, een typische Berberbende!
Een zooitje!

… een telefoontap, uitgevoerd vanaf Nederlands grondgebied, identificeert een Belgische verdachte wanneer hij contact opneemt met Orlando Rommy in Amsterdam…

… Een interne nota van het BKA, overhandigd in oktober 1984 aan een inspecteur van de PJ van Brussel die Wiesbaden bezocht, bevestigt dat de indicator het bedrag van 100.000 gulden (2 miljoen BF) heeft ontvangen….

36

het hangt allemaal samen
of je begrijpt het niet
of je hebt redenen (wat dan ook) om het niet WILLEN te begrijpen!!!

37

Dit was geen gewone bende, en al helemaal geen zigeunerbende.

38

Mincky wrote:

Dit was geen gewone bende, en al helemaal geen zigeunerbende.

Spijtig dat er niet gedebatteerd word over buitenlandse inbreng in dit drama . Het zal nooit bewezen geraken , maar ik heb het gevoel dat de organisatie , de oorsprong en het daderschap in de U.S. moet gezocht worden . Weliswaar met binnenlandse hulp (Rijkswachttop , gladde politici en afpersbare criminelen) . En onder de grote paraplu zullen zeker persoonlijke afrekeningen gebeurt zijn .
Bewijzen vinden is natuurlijk een andere zaak , je loopt vast tegen de omheining van Airbase Chiévres .

39

Leo wrote :

Spijtig dat er niet gedebatteerd word over buitenlandse inbreng in dit drama . Het zal nooit bewezen geraken , maar ik heb het gevoel dat de organisatie , de oorsprong en het daderschap in de U.S. moet gezocht worden . Weliswaar met binnenlandse hulp (Rijkswachttop , gladde politici en afpersbare criminelen) . En onder de grote paraplu zullen zeker persoonlijke afrekeningen gebeurt zijn .
Bewijzen vinden is natuurlijk een andere zaak , je loopt vast tegen de omheining van Airbase Chiévres .

___________________________________________

Zo denk ik er voor de volle 100% ook over

@J&B

Jouw antwoord hier was een reactie op dit bericht van mij in een andere rubriek neem ik aan?

amateurspecialist wrote:
J&B wrote:

het is echt allemaal te moeilijk voor jou om te begrijpen hé?
pak een pijnstiller voor je hoofdpijn en ga op tijd naar bed

als het een groepje simpele zielen was, die bende van nijvel, zoals jij claimt, waarom slaagde niemand van de vele knappe bollen bij het gerecht erin om hen bij de kraag, paternoster of lurven te pakken? waarom?

PV10975 allicht? is dat dan je antwoord?

dan heb je het juist… tot spijt van Roger Romelart!

wat zullen de slachtoffers blij zijn met jouw conclusies

de speurders konden Albert Van den Abiel geen antwoord geven: “Wat ik in uw theorie niet snap, is waarom ze mijn dochter toen nog van dichtbij hebben geëxecuteerd met een 9-millimeterpistool. En mijn schoonzoon. En mijn kleindochter."

jouw conclusies zijn te laat voor hem, spaar ze vooral niet voor zijn kleinzoon…

Mijn antwoord daarop is hier te vinden https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … 333#p51333
Deze berichten zetten mij ook op het spoor dat ik uitgewerkt heb in mijn eigen hypothese. Je hebt vast niet de moeite genomen om die te lezen, want je bent veel te druk met je eigen theorieën, waar echter geen touw aan vast te knopen is. Althans niet op basis van het namenspel dat je hier opvoert. Uitleg geef je er niet bij, dus dat moet ik dan zelf maar uitzoeken zeker? De simpelste vragen om uitleg zijn immers al te veel voor je en in plaats daarvan begin je me voor dom uit te maken omdat ik je niet snap. Ook heb ik nooit gezegd dat jij spreekt over een zigeunerbende, maar enkel dat ik blij was dat er iemand is hier die het opgevallen was dat er wel eens zigeuners bij betrokken zouden kunnen zijn. Daarna distantieerde je je hier echter meteen van, want vond waarschijnlijk dat het racistisch is om zigeuners hiervan te beschuldigen o.i.d. Nee, het moesten wel Belgen zijn/blijven, want dat is wel zo veilig, omdat je anders wel eens voor racist uitgemaakt zou kunnen worden.

Je nieuwste truc om toch maar je gelijk te halen is door de slachtoffers van deze bende voor te stellen als mensen die gebaat zouden zijn bij een groot complot achter het verlies van hun dierbaren, door mij erop aan te vallen dat ik hun leed zou bagatelliseren met/door mijn hypothese. Het is te belachelijk voor woorden, maar niet de eerste keer dat dit me overkomt hier. Het toont enkel hoe slecht jullie argumenten zijn (de complotdenkers heb ik het dan over) en hoe bedroevend laag de manier van discussiëren/communiceren. Het is eigenlijk mijn aandacht niet eens waard, maar ik geniet van het schrijven en van het resultaat, vandaar dat ik toch steeds maar blijf reageren op dit soort stompzinnigheid.

De berichten die ik hierin aanhaalde zijn niet door mij geschreven, dus de uitspraken die erin gedaan worden zijn niet van mij afkomstig. Ik denk niet dat de daders Jose Van den Eynde gekend hebben, maar wel dat ze de Auberge goed gekend hebben, aangezien ze daar al twee keer eerder ingebroken hadden, om maar eens wat te noemen.

Teksten die ik wel zelf geschreven heb staan overigens hier https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … hp?id=2828

1 + 1 = 2