Ben wrote:

Als je uw eigen theorie serieus neemt, had je zelf al lang die stukken op het forum geplaatst. Het is uw hypothese, de bewijslast ligt in dit geval bij u.

Ik sluit me hier volledig maar dan ook 100% volledig bij aan.

Insider, kan jij mij bewijzen dat Jose Van Den Eynde betrokken was in de operatie van de coup in Suriname. Dat Van Den Eynde vermoord is omdat hij bepaalde dossiers hierover bezat, en dan zijn vriend Angelou mee in dit complot zat? Zo niet, stel ik mij ernstige vragen bij deze hypothese.

443

Tru Dat wrote:

Dat doen leden hier al 9 jaar u vragen wat u weet neer te schrijven .... helaas niets van Insider. Na 9 jaar en 44 pagina's is er vanuit Insider maar één bewering om te onthouden en dat is namelijk "jullie reageren niet op de inlichtingen die ik vraag". De enige reden waarom hij dit topic begon was inlichtingen inwinnen voor zijn boek over Carl Armfelt omdat hij het zelf niet weet. Tja, zo gaan die manipulators te werk. Jammer want dit is een eerlijk forum.

Volgens Insider is hij met zijn verhaal naar buiten gekomen om David Van de Steen te helpen. In realiteit heeft hij eerst contact opgenomen met de juridische ploeg van Desi Bouterse, en zo is de bal aan het rollen gegaan.