341

Dit gaat hoogstwaarschijnlijk over William Szombat.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Dank je, Ben! Weinig tot niets te vinden over deze man ... Indien ik iets tegenkom, post ik het.

343

Ik heb nu net alles over Haemers (nog maar eens) nagelezen. Wat mij meer dan voorheen opvalt is dat het Robin Hood-imago, net als het ‘hij pleegde overvallen uit noodzaak (geld) en wou geen slachtoffers maken’ argument toch regelmatig betwist worden, door verschillende bronnen.

Club-le-happy-few, jij alludeert o.a. op het feit dat mensen die hem kenden er wel anders over denken (in de zin van baldadigheden in het uitgaansleven). Kan je hierover eventueel wat uitweiden?

Verder vraag ik  mij ook af of er eigenlijk meer bekend is over de groepsverkrachting. Het gaat om een prostituee, maar verder kom ik niet. Ik heb het web afgespeurd maar vind niks van info (PV, plaats, namen, omstandigheden, mededaders ...). Ook een feit dat niet echt strookt met het verheerlijkte beeld dat men van hem wil ophangen.

344

Wat was de lichaamslengte van Haemers?

345

Indien overheidsdiensten, na de arrestaties van Haemers op 30 juni 1981 en op 15 oktober 1986, hun meetwerk correct hebben uitgevoerd, zou hij 189 cm groot moeten zijn geweest.

The dinkum oil merits utterance.