Paul Marchal denkt dus dat het dossier stopgezet zal worden. Dezelfde levenswandel als het dossier-Bende van Nijvel?

Het dossier-Dutroux bis zal stopgezet worden zonder resultaat. Dat zegt Paul Marchal, vader van Ann, één van de slachtoffers.

Vandaag is het exact 15 jaar geleden dat Ann Marchal en Eefje Lambrecks verdwenen. De twee Hasseltse meisjes waren toen op vakantie in Oostende. Ze werden ontvoerd en later vermoord door Marc Dutroux. Na het dossier-Dutroux werd er in 2001 een dossier-Dutroux bis geopend. Hierin werden de netwerken rond Dutroux onderzocht.

Meer » "Dutroux bis wordt stopgezet zonder resultaat"

Ik vraag mij af wat wij, de gewone burgers, kunnen doen om dit te voorkomen?

2 (edited by Ben 25-08-2010 15:07)

Ik verwijs naar de pedo-affaire Demmink in Nederland. Hopelijk kan de journalist Micha Kat zijn straffe beweringen bewijzen. Een link met Dutroux-Nihoul is hier waarschijnlijk ook wel te vinden.Indien de Kat werkelijk op de koord komt, zou het Dutroux-dossier een nieuwe push kunnen krijgen. Misschien zitten ook enkele Belgische VIP's  met samengeperste billen te wachten op wat Kat 's  'supergetuige' te vertellen heeft.

» www.klokkenluideronline.nl

Benieuwd of er ook opnieuw Belgische katholikkers in de vuurlinie geraken. De christelijke wezenhuizen waren namelijk altijd al onuitputtelijke reservoirs voor de goedkope en discrete aanlevering van het materiaal waaruit doodzonden zijn gemaakt.

Zie ook de Franklin-affaire in de USA.

echogain, u kunt op die site ook het gratis boek over Demmink bestellen. Heb hem tijdje geleden besteld, zeer interessant boek. Ben overigens blij dat men nu eindelijk een onderzoek naar hem heeft gestart. Al jaren wordt die man beschuldigd, hij bekent noch ontkent de aantijgingen, en blijft gewoon op zijn post. Bij mij op het werk ben je iedere integriteit kwijt dan, maar hij mag aanblijven?

4

Bedankt, Mincky. Ik heb het boek besteld.

Zeer belangrijk verhaal. Het volgende artikel is zeer goed » www.scribd.com

Demmink is de Secretaris-Generaal Van Justitie in Nederland.

Kijk dan ook hier eens naar, vooral de reactie (geen) spreekt boekdelen » www.youtube.com

7

Hier heb ik ook een link gevonden tussen Demmink en Lippens (Fortis) die toch ook genoemd wordt als roze ballet bezoeker...

Een hoge baan bij een bank

In een eerder stadium zou Joris Demmink Sinan Can ‘een hoge baan’ hebben aangeboden ‘bij een Nederlandse bank in Turkije’ als hij ons land zou verlaten en stoppen met zijn werk. Zijn vrouw zou ook zo’n baan krijgen. Het moet hier gaan om de Disbank die in 2005 werd overgenomen door Fortis. Hiermee zou een link kunnen worden aangetoond tussen Joris Demmink en Maurice Lippens.  Baybasin: “Kazmali vertelde me dat Can heeft gezegd dat hij ook maar beter kan stoppen met zijn onderzoek naar Demmink omdat deze in Nederland oppermachtig is, dat hij nauwe banden heeft met de Koninklijke familie, dat hij over ongelimiteerde geldbronnen beschikt, dat hij hem [Kazmali] in weelde kan laten leven als hij meewerkt. Ook zei Kazmali dat hij tot op de dag van vandaag voortdurend druk ondervindt van de Nederlandse autoriteiten en dat hij alle informatie over Demmink heeft gegeven aan staatssecretaris Albayrak toen deze met minister Hirsch Ballin in juni 2008 een werkbezoek bracht aan Turkije.”

volledig artikel is hier te vinden » www.klokkenluideronline.nl

Ook de website Stelling.nl/kleintje muurkrant bevat veel artikels over de diverse praktijken van Demmink maar ook enkele schokkende artikels over Dutroux (o.a. de serie "leugens in Belgie"), Nihoul, Gebroeders Lippens en meer van dat soort lui. Daarnaast behandelen zij zoveel (inter)nationale schandalen dat men er, als men het niet al was, spontaan revolutionair van zou worden. cool

9

Men heeft het telkens maar over "de haartjes uit de kelder van Dutroux", maar in het dossier Dutroux bis zitten ook nog vele andere zaken, o.a. de getuigenissen van de X-getuigen ...

10

Ook de moeite: "Dutroux in Nederland". Terug zéér actueel nav kindermisbruik Amsterdamse crêches. Link naar kinderpornozaak Zandvoort en Dutroux/Nihoul-affaire?

» www.scribd.com