Re: Target 121

Denk dat het nog ergens anders was dat ik het gelezen heb. Want hier wordt niet rechtstreeks een naam gezegd. Of de post is nadien aangepast. Heb mezelf al gek gezocht maar kan het niet terugvinden.

Re: Target 121

Hier nog even de leden van wapenclubs uit die tijd:

http://img48.imageshack.us/img48/5464/t2ue7.jpg

http://img64.imageshack.us/img64/6859/t3eu1.jpg

http://img64.imageshack.us/img64/6859/t3eu1.jpg

Kijk maar eens naar de namen en hun beroepen: rijkswachter, gevangenisdirecteur, entrepreneur, garagist, architect, bijouterie, diamantmilieu, ...

Freddy Semoulin, parent (son frère je crois) d'Alain Semoulin, "Alain Dex", pilote très connu des amateurs de courses automobiles de la fin des années 70 et début 80. Il roulait sur Ford Capri je crois. Des sacrés pilotes!

Nog sterker: locatie schietclub Etterbeek = la boîte à partouzes.

Plaats waar Nihoul vaak als klant over de vloer kwam. Is dat ook niet daar waar die gek naartoe kwam, die overal kinderlijkjes in mortuarums/verkeersongevallen ging fotograferen. Bij een huiszoeking hebben ze een gigantische hoeveelheid foto's van zowel kinderen in gewone pose (genomen op straat) als foto's van kinderlijkjes in verschillende posities gevonden. In Etterbeek zou wel enkel maar met meerderjarigen geweest zijn. Maar er kwamen daar dus ook andere "zieke" gevallen.

13

Re: Target 121

Ook tijdens de tweede Bendecommissie werd er over deze foto gesproken.

(...) Helemaal vruchteloos was dit onderzoek — volgens Schlicker en ook andere getuigen — nu ook weer niet. Enerzijds kreeg men op deze manier een beter zicht op de figuur van Bouhouche : "Bij de gebeurtenissen was er niet enkel dat onderdeel. Er werd al gesproken over Bouhouche en Beijer. Men weet dat er foto’s van dat personage in het dossier-Mendez zitten. Men ziet die persoon te Leopoldsburg, in militaire kleding, met oorlogswapens; het gaat dus niet om wapens die men om het even waar kan kopen. Er bevinden zich een heleboel personen op de achtergrond, waaronder Weykamp. Die man geeft les bij bepaalde organismen, met name in 'practical shooting'. Daar komen soms rijkswachters. Hij staat in contact met een bepaalde Ferrari Calmette die, volgens bewijsstukken, instructeur is geweest bij de Franse Sûreté. Hij maakte deel uit van de Trident-groep, een actiegroep die bij WNP hoorde."

Bron » Verslag Bendecommissie bis

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Target 121

club_le-happy-few wrote:

Hier nog even de leden van wapenclubs uit die tijd:

De naam Michel Leurquin komt zoveel voor in de lijst. Is dat dezelfde persoon die de Waalse versie over de bende van Nijvel opgestart heeft?

15

Re: Target 121

Neen, homoniem.

Re: Target 121

Ken sommige personen persoonlijk en kan jullie vertellen dat ze in het schuttersmilieu graag gezien zijn. Sommige van deze personen geven tot op de dag van vandaag nog les aan politie- en veiligheidsdiensten. Ook staan er namen bij die door de politie reeds ondervraagt werden i.v.m. bende van Nijvel.

Re: Target 121

andycap wrote:

De naam Michel Leurquin komt zoveel voor in de lijst.Is dat dezelfde persoon die de waalse versie over de bende van nijvel opgestart heeft?

Nee, nee, nee. Ik ben die Michel Leurquin (Louisfrançois). Geen relatie met Michel Leurquin, vriend van Jean Bultot.

Re: Target 121

Ben wrote:

4. Onbekend, maar lijkt een persoon met een groot gestalte.

Al een vermoeden wie persoon 4 zou kunnen zijn?

19 (edited by Peter dB 14-01-2013 11:01)

Re: Target 121

Volgens dit document van club_le-happy-few zijn dit de namen die aanwezig waren in Leopoldsburg:

Als we van alle personen foto's zouden kunnen bemachtigen, zouden we al een stap verder zijn.

Update: dit vond ik terug bij onze franstalige vrienden:

http://img131.imageshack.us/img131/8664/renbzn2.jpg

Bouhouche, gevolgd François Dehan, Alain Weykamp, ONBEKEND , René Gondry, Charles Lamury. De "reus" onder dit gezelschap zijn identiteit is dus niet gekend; deze mogelijkheden blijven nog over:

  • Michel Leurquin

  • Léopold Dury

  • Marcel Schumilliver

  • Jean Pierre Marino

  • Jean Bultot

  • Louis Deliens

  • Christian Rousseau

Waarvan we met zekerheid kunnen zeggen dat Bultot niet zo groot is. Deze naam zou volgens het Franstalige forum de grote persoon zijn op de foto: Szombat William (een dokter).

  • Ook William Szombat was lid van die organisatie (een joodse dokter vermoedelijk te linken aan een maffieuze groep gelinkt aan russisch-joodse maffia en de PS).

  • De arts, dokter William Szombat, heeft zijn praktijk aan de Louizalaan vlakbij het kabinet van meester Vander Elst. De twee mannen zijn verre kennissen van elkaar. De dokter wordt nadien veroordeeld wegens het schrijven van valse medische voorschriften en van schriftvervalsing.

  • Wij kennen de naam, volgens X18, van een belangrijke lid van "de organisatie": Williams Szombat.

20

Re: Target 121

De kans is niet klein dat de reus op de foto Claude Delperdange is. Weet iemand iets meer over Christian Rouss., behalve dat hij een verpleger was en in een rusthuis werkte?