Re: Boek: Crapule de Luxe

andy wrote:

Er moeten inderdaad tijdens de oorlog enorme bewegingen gebeurd zijn met edelmetalen en edelstenen die na de oorlog in (verkeerde) handen zijn gevallen.

Net als nog een groot aantal kunstschatten die nooit zijn teruggevonden na de oorlog.

Servo per Amikeco

42 (edited by Walter Baeyens 21-07-2012 10:55)

Re: Boek: Crapule de Luxe

http://img338.imageshack.us/img338/913/soekarnogoud.jpg

Re: Boek: Crapule de Luxe

'Officieel' bestaat er op de ganse wereld een goudvoorrad van ca. 160.000 Ton. In werkelijkheid is er veel meer, een veelvoud ervan. Er wordt weleens een schatting van 2,5 miljoen ton genoemd, maar het is niet mogelijk om dit na te gaan. Evenmin zijn diamanten zo schaars als wordt beweerd. Maar de Beers (Oppenheimer) zal die kunstmatige schaarste wel in stand houden via de media en Hollywood.

http://img688.imageshack.us/img688/5746/goldsabena2.gif

Re: Boek: Crapule de Luxe

http://img802.imageshack.us/img802/9079/goldkrupp1988.jpg

Voor meer over het Filipijnse, Indonesische, Nazi- en Vaticaanse goud: lees 'Crapule de Luxe'.

45 (edited by ludoke 21-07-2012 19:09)

Re: Boek: Crapule de Luxe

Walter Baeyens wrote:

Ludoke. Wat was dan volgens jou in realiteit de rol van Arafat? De broodnodige vijand voor Israel?

Arafat (PLO) is met Promissory notes e.a. verleid om af te stappen van de guerillia en aan de "roadmap" te beginnen. De lol kon bij Clinton niet op als we zijn Monica moeten geloven: zij pijpte de president  achter het gordijn, terwijl hij Arafat het terras zag opkomen voor de ondertekening van een "vredesplan".

Eenmaal in die vredesval-val van de Zionisten gelokt was de PLO niet meer nodig in hun scenario van totale uitroeiing van alle Palestijnen. Voortaan hesen ze ijverig de islamisten (Hamas) in de verkiezingsboot om zich weer van een echte vijand te voorzien, waarvan  the United Snakes reeds genoten in hun schietkraam.

Re: Boek: Crapule de Luxe

Ludoke, wat had dat geflirt van links met Albanië eigenlijk te betekenen? Dat land was een rampgebied. Als show-case voor het 'succes' van het communistische systeem zou toch eerder Joegoslavië geschikt zijn geweest?

Jij bracht Dagonnier ook in verbinding met de PIDE van dictator Salazar » Wikipedia

47 (edited by Merovinger 20-08-2012 22:44)

Re: Boek: Crapule de Luxe

En wat moeten we van dit denken » www.infowars.com? yikes

Is de economische supercrash in de VS dan zo nabij? De aanbesteding is in elk geval een feit. De vraag is natuurlijk waarom kopen zulke overheidsinstellingen, die niet het leger of politie zijn, zo'n enorme hoeveelheden kogels? En waarom hollow point kogels en geen gewone kogels? Dit moet duidelijk dienen om mensen te kunnen doden en niet om ze zomaar tijdelijk uit te schakelen bij een opstand of aanval op een sociaal uitkeringskantoor?

Re: Boek: Crapule de Luxe

Walter Baeyens: heeft u in het kader van uw boek de betrokken agenten gesproken die het Atlas-rapport hebben opgesteld?

Re: Boek: Crapule de Luxe

Merovinger, met infowars moet men een beetje voorzichtig zijn. Alex Jones is een schreeuwlelijk die zijn centen verdient met het aanbrengen van spectaculaire nieuwtjes. Zijn zaken gaan zeer goed ook! De thema's die hij aanbrengt zijn meestal de aandacht waard, de manier waarop ze gebracht worden is een ander paar mouwen. En hij ontwijkt graag het thema 'Joodse manipulaties'. De info over de aankoop van miljoenen rounds 'hollow point' voor binnenlands gebruik in de USA zal wel kloppen. Goeie vraag: waarom nu? Waarom zo veel? Waarom hollow-point? Nog meer goeie vragen: waarom de FEMA-kampen uitbouwen? Waarom prikkeldraad als het gaat over kampen voor de opvang ingeval van (natuur)ramp? Waarom DHS, TSA, ...?

We raken er aan gewoon, blijkbaar, maar: waarom alle persoonlijke gegevens vrijgeven + vingerafdrukken + iris-scan enkel om naar de USA te mogen vliegen? Terrorisme? Flauwekul. Hoeveel terroristen zijn er dan al opgepakt en veroordeeld? Euh, een paar? De 9-11 verdachten worden berecht in het geheim, voor een Krijgsraad! Ik weet niet, maar bij mij komt dan het begrip Gestapo op. En dan spreken we nog niet over het globale afluisteren via Echelon, alle Microsoft producten, Google, Facebook, Twitter, ... kijk even na onder FIRSTFRUITS, TRAPWIRE, ... globale face-recognition aan de hand van onder meer Facebook data. Alles wat technisch mogelijk is, doen ze ook. Onze mening wordt niet gevraagd. De politici zwijgen. National security, my ass!

De NSA heeft net intrek genomen in splinternieuwe gebouwen; de technische mogelijkheid bestaat om van iedere aardbewoner een file aan te leggen en een predictive analysis software voorspelt of je een misdaad zal begaan. Knettergek!

ATLAS: nee ik heb niet met deze agenten gesproken. Ik vrees dat die mannen er zelf niet veel van hebben gesnapt. Begrijpelijk. Gaat allemaal ver boven hun (en ons) petje. Hoewel de oorsprong van het Atlas netwerk eigenlijk redelijk voor de hand liggend is.

Re: Boek: Crapule de Luxe

Het is inderdaad al zeer vergaand als Mickey Mouse ons in het pretpark scant en zonder probleem herkend. Gezichtsherkenning is een fluitje van een cent geworden door al die Facebook-profielen. Het staat nu ook standaard "ingeschakeld" op elke smartphone. Dus bij elke foto is het BINGO. Wat is de kudde toch dom!

Nog eentje » Amerikaanse overheid heeft kopie van elke e-mail

Vergeten we ook niet de Lernout & Hauspie spraakherkenningssoftware die te goed werd en door de VS op een schitterende manier van de markt is gehaald opdat zij alleen het kan (mis)(ge)bruiken. De wereld van Minority Report is heden geen SF meer maar een feit.