1 (edited by swansongunsung 07-07-2008 13:41)

Topic: Michel Noel

Ik hoop bewijs te ontvangen dat Cocu, Latinus en de bende Haemers kenden elkaar zeer goed, en ontmoetten elkaar regelmatig in Brussel. Ik heb een zeer goede bron, dat ik persoonlijk geloof 100%. Mij bron is een vrouw die extreem rechts was, lid van de CEPIC, op de hoogte van de partouzes, wapenhandel, ... Deze vrouw praat ook heel veel over een familielid van haar, die nu overleden is. Deze overleden man was: M. Noel.

Volgens mij bron was hij: Pedofiel (en verantwoordelijk voor minstens een moord van een jonge slachtoffer). Extreem-rechts. Zeer intelligent. Eigenaar van een laboratorium. Gek als een deur. Gynaecoloog die vermoorde kinderen in Afrika omdat zij zwart waren. Grote wapenhandelaar (kende zeer goed Mendez). Liefhebber van Hitler, een echt Nazi. Hield regelmatig ontmoetingen met broeder-nazis.

Zeer goede vriend van De Bonvoisin en Cryns (hij had een langdurige sexuelle relatie met beide ). Nooit een seksuele relatie had met zijn vrouw. Had direct contacten met mensen uit de milieu. Kenden zeer goed Vanden Boeynants voor zaken. Zeer rijk. Beschermd tot de hemel door de Belgische justitie en ook de inlichtingendienst.

Noel, Jean-Paul Dumont, Cryns, André Verhoeft en Michel Vander Elst kenden elkaar zeer goed, volgen mij bron. Noel was verliefd op Verhoeft, volgens mij bron.

NOTE: Volgens De Rapport Godbille.

Notons qu'André Verhoeft est administrateur avec la succession de Charlie De Pauw, Freddy Rolin (ancien administrateur de Parisbas). Alfred Vlassenroot (déjà cité plus haut) de la société immobilière du

 • Bercuit SA et qu'en 1985 la SA Le Parc Savoy était constituée par:

 • la SA International Trade Relations SA (groupe Charlie De Pauw)

 • la SA Bâtiments et Ponts SA (groupe Blaton)

 • la SA Groupe Renié Dupuis (Xavier Dupuis)

 • la SA Allenford Belgium (gérée par André Verhoeft)

 • la SA Etablissements FR Drion

 • la SA "Café Anglais"

 • la SPRL "Etudes et Rénovation''

Een mogelijke hypothese, maar tot nu met geen bewijs is dat Noel het brein was achter de Bende van Nijvel, en de nodige contacten had. Hij deed het, volgens deze hypothese, meestal voor de plaisir, maar ook omdat hij extreem rechts was, en ook omdat enkele mensen, die probeerde chantages te doen ivm de ballets roses rond de Parc Savoy, moesten geliquideerd worden.

Wij moeten ook niet vergeten dat De dossier Van Brussel/De Jonghe praatte over een organisatie van, volgens Patrick Haemers, "foux dangéreux" en "met gevaarlijke politieke ideeën". En deze organisatie had als persoon de contact.. advocaat Vander Elst. De advocaat (privé en voor zaken) van Noel.

Mijn bron heeft mij ook gezegd hoe heeft Cams vermoord, en waarom.

Re: Michel Noel

Heeft die vrouw ooit lid geweest van FN? Kandidate geweest voor de verkiezingen?

3

Re: Michel Noel

swansongunsung wrote:

Ik hoop bewijs te ontvangen dat Cocu, Latinus en de bende Haemers kenden elkaar zeer goed.

Ik zou er in ieder geval niet van verschieten. Als je ziet dat Cocu bijvoorbeeld heel goede contacten had met Bouhouche en als je ziet dat Josiane Debruyn een apart proces krijgt en daar zowaar wordt verdedigd door Jean-Paul Dumont.

swansongunsung wrote:

is dat Noel de brein was achter de Bende van Nijvel, en de nodige contacten had.

Als ik de beschrijving lees van Noel, dan lijkt me dat inderdaad een zeer interessante piste. Maar had hij de macht/geld/kennis om zo'n organisatie op poten zetten? Was hij niet gewoon een kleine man in een veel grotere organisatie? Iemand die een kleine rol had maar toch genoeg wist om gevaarlijk te kunnen zijn?

swansongunsung wrote:

Mij bron heeft mij ook gezegd hoe heeft Cams vermoord, en waarom.

Bedoel je nu dat deze Noel de moordenaar is van Paul Cams? De vriend van de eveneens vermoorde Alfred Vlassenroot? Zeer interessant, omdat er lang vermoedens zijn dat zij eigenlijk slachtoffers waren van de (of een) Bende van Nijvel.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Michel Noel

Over Paul Cams staat heel wat geschreven in het boek "Kirschen en co". Een hoofdstukje specifiek aan Cams gewijd kan je hier lezen » De zaak Cams

5 (edited by swansongunsung 08-07-2008 10:22)

Re: Michel Noel

Ben wrote:

Maar had hij de macht/geld/kennis om zo'n organisatie op poten zetten? Was hij niet gewoon een kleine man in een veel grotere organisatie? Iemand die een kleine rol had maar toch genoeg wist om gevaarlijk te kunnen zijn?

Volgens mij bron, was hij niet alleen gek als een deur, hij was ook een van de machtigste men van België, en beschermd door de inlichtingendienst. Zij heeft, bij voorbeeld, wat staat hieronder, geschreven (naar onze ontmoeting). Note: Hieronder kunnen je [Noel] lezen. Maar zij heeft in het echt mon YYYY geschreven, genoeg om haar te identificieren. Dus heb ik het veranderd.

Pour ce qui est de VDB: oui, non seulement [Noel] le connaissait très très bien (il m'a dit avoir partagé des affaires et avoir offert de l'argent via des sociétés parallèles style asbl), mais Verhoeft aussi. Des liens de business. Noel a des liens très intéressants avec tout ce monde de promotion immobilière et de circulation d'armes.

Trouves-tu normal que dans le cadre des tueries du Brabant, alors que [Noel] avait des liens avec Mendez, ce que les enquêteurs savaient...que [Noel] "chipotait" avec des gendarmes ( questions de partouzes et d'armes)...que [Noel] avait des liens avec l'extrême droite... que [Noel] possédait une immense fortune (il payait en personne physique plus de 100 millions de fb d'impôts par an !)...que [Noel] avait des liens plus qu'étroits avec Benoit de Bonvoisin, membre de l'extrême droite notoire...que [Noel] avait subi des descentes judiciaires en série et sans suite....que malgré tout cela, il n'a jamais subi la moindre question de la part d'enquêteurs alors qu'il possédait plus de 450 armes à la maison et que tout le monde le savait, il mettait ces armes dans les mains de malfrats!

En zij heeft ook geschreven:

Ce que je sais c'est que la Sûreté d'Etat avait à sa tête un proche d'Haemers que Rogge a voulu dénoncé. Haemers avait beaucoup de relations avec la sûreté.

Ben wrote:

Bedoel je nu dat deze Noel de moordenaar is van Paul Cams?

Volgens mij bron, Litwak heeft hem gedood, nadat Verhoeft, Litwak en Zwirn hebben beslist hem te vermoorden. De vrouw van Cams, Odile Panecoecke was helemaal op de hoogte. Volgens mij bron, de Belgische justitie is op de hoogte van alles, maar de daders zijn beschermd tot de hemel. Het was ivm de overnemingen van een laboratorium. Daarna waren Zwirn en Verhoeft aandeelhouders (Zwirn 51% en Verhoeft 49%) van deze laboratorium.

Ik weet (nog) niet de naam van de hoofd van de inlichtigendienst waarover mij bron praat. Mar ik heb wel het boek Bloed Zonder Tranen gelezen. En Bart Van Lijstbeth (hoofd van de inlichtigendienst in de toekomst) was een zeer verdachte magistraat, volgens het boek (de schrijver heeft de namen verandert, maar het is gemakkelijk Van Lijstbeth te identificeren).

club_le-happy-few wrote:

Heeft die vrouw ooit lid geweest van FN? Kandidate geweest voor de verkiezingen?

Nee en nee.

6

Re: Michel Noel

Beste Swanson, erg interessant. Bedankt. Die Noel kan ik moeilijk plaatsen, wat is zijn voornaam en wanneer stierf hij? Hij lijkt zeer belangrijk maar ik heb zijn naam nog nooit horen vallen. Is hij gerelateerd aan Anne Noel? Was hij toevallig gehuwd met de zus van Salmon? En nog iets: wie zijn Litwak en Zwirn?

Ik kijk uit naar de restjes van de puzzel - wanneer kunnen we je boek lezen?

7 (edited by swansongunsung 08-07-2008 21:56)

Re: Michel Noel

Noel = Michel Noel
Zwirn = Edgard Zwirn

Ik heb gehoord (nog niet bevestigd) dat Litwak is weggevlogen, en dat Interpol zoekt hem, maar niet voor de moord op Cams. Over Anne Noel, bedoel je Annie Noel, vriendin van Michel Vander Elst? Dat is een zeer gooie vraag.

Welke Salmon bedoel je? Ik heb heel veel interesse voor Maurice Salmon (ex-rijswachter, onderzoeker voor de dossier Haemers, nu overleden). Ik moet alles weten over de bende Haemers (die actief zijn vandaag, de naam Bende Haemers is niet echt de gooie, zij ontmoeten elkaar regelmatig in Lasnes) voordat mijn boek klaar is. Zij speelden een role in de kidnapping van An en Eefje, daar ben ik zeker van, maar ik heb bewijs nodig.

8

Re: Michel Noel

Hoe kom je in hemelsnaam terecht bij een bron van dit kaliber, m.a.w. hoe ben je die vrouw op het spoor gekomen en waarom vertelt ze dit alles aan jou? Ann(i)e Noel bedoel ik ja, maar ik baseer me enkel op de overeenkomst van naam, misschien is het gewoon toeval

9

Re: Michel Noel

Deze Edgard Zwirn?

 • Chairman of the Board of Directors and Chief Executive Officer until May 31, 2003; Executive Chairman since June 1, 2003; member of the Board since June 1989; his term of office expires on November 29, 2005.

 • Belgian nationality.

 • Graduate in economic and political science from the Free University of Brussels.

 • After holding managerial positions in Belgian companies, active mainly in the field of clinical testing and software for medical applications and leased equipment, Mr. Zwirn became a founder and member of the Board of Directors of RAID SA, a Belgian laboratory operating in pharmaceutical and food analysis in Brussels. In 1987, he became a board member of IESA Investissements SA, a Swiss financial company based in Geneva specialising in financial investments. With a group of investors, Mr. Zwirn founded in 1987 Unilabs Holdings SA, which acquired the Swiss clinical testing laboratories of the Metpath group and in 1989 founded Unilabs SA of which he became chairman of the Board of Directors and member of the Executive Committee, Audit Committee and Compensation Committee. Still in 1987, Mr. Zwirn, together with a group of investors, founded Unilab Corporation (USA) which was active in the field of clinical testing and of which he was a board member until 1992. Since that date, Unilab Corporation has not had any link with Unilabs.

 • Other directorships: Mr. Zwirn is a board member of Selo Press Group and of Unilabs Holdings SA.

» media.corporate-ir.net

Re: Michel Noel

dim wrote:

Deze Edgard Zwirn?

Ja.

dim wrote:

Hoe kom je in hemelsnaam terecht bij een bron van dit kaliber, m.aw. hoe ben je die vrouw op het spoor gekomen en waarom vertelt ze dit alles aan jou?

Ik was op de hoogte van het feit dat zij in contact was met enkele journalisten. Andre Rogge bijvoorbeeld. En ik wist dat zij had de hotline van Connerotte gebeld.

Vanaf het moment dat ik las over de "organisatie" van "foux dangereux" met "gevaarlijke politieke ideeën" achter de bende Haemers, had ik veel interesse voor gekken als Noel, zeker als deze gekken zeer nauwe contacten hadden met mensen als Vanden Boeynants, De Bonvoisin, Vander Elst en Dumont.

Ik nam dus contact met haar op  en ik zei gewoon de waarheid. Ik ben een Engelsman, ik schrijf een boek over Dutroux, il wil haar heel graag ontmoeten omdat haar verhaal extreem interessant is.

dim wrote:

Ann(i)e Noel bedoel ik ja, maar ik baseer me enkel op de overeenkomst van naam, misschien is het gewoon toeval.

Ja, waarschijnlijk toeval. Maar wel mogelijk (Annie Noel = vriendin Vander Elst, Vander Elst = advocaat, zaken en prive, van Michel Noel).